Hae fiksusti: etsi tiedostot muutamassa sekunnissa tuntien sijaan

Oletko kyllästynyt tuhlaamaan aikaa tiettyjen asiakirjojen etsimiseen?

Älykäs haku


Vuonna 2015 tehdyn Info Trends -tutkimuksen ”Capture and Workflow Trends in Europe” mukaan saapuvien digitaalisten asiakirjojen määrä kasvaa 66 prosentissa organisaatioista. Kuvittele, että joutuisit etsiessäsi yhtä luetteloa tai tiedostoa käymään läpi kaikki eri paikoissa olevat asiakirjat: todellinen painajainen. Anna meidän auttaa tässä - Konica Minoltan älykkään hakuratkaisun avulla!

Paranna tuottavuuttasi nopealla haetun sisällön noudolla yhdellä napsautuksella


Nykyään kohtaamamme tieto- ja datatulva on suurempi kuin koskaan. Siksi tietotyöläisten on vaikea löytää tarvitsemansa tiedot nopeasti. Jonkin tietyn asiakirjan pitkä etsintä voi nopeasti muuttua aikaa vieväksi ja kalliiksi velvollisuudeksi, joka vie työvoimaa ja vaikuttaa lopulta negatiivisesti yrityksesi kilpailukykyyn.


Yrityshakuratkaisun avulla sinä ja tiimisi voitte löytää etsimänne välittömästi - kirjoita hakupalkkiin hakusanat ja käytä sisältöä sekä tietoja yrityksesi lukuisista eri tietokannoista ja sovelluksista. Riippumatta siitä, missä etsimäsi tiedot ovat (sähköpostiliitteissä, skannatuissa asiakirjoissa, SharePoint-sivustoilla, yrityksen intranetissä tai osastojen välisissä sovellussiiloissa), tämä käyttövalmis ratkaisu etsii ja hakee kaikenlaiset tiedot mistä tahansa tallennuspaikastaInformaationhallinnan kyselyn tulokset ja yrityksen hakutiedotTutustu yritystason hakuratkaisuun - dokoni FIND!

dokoni FIND
dokoni FIND -logo

Hae fiksusti: etsi tiedostot muutamassa sekunnissa tuntien sijaan

Hae fiksusti: etsi tiedostot muutamassa sekunnissa tuntien sijaan

Mikä on älyhakuratkaisu, jota kutsutaan joskus yrityshakuratkaisuksi, ja mitä hyötyä siitä on sinun yrityksellesi? Konica Minoltan älykkään hakuratkaisun avulla voit käyttää kaikkia yrityksesi tietoja nopeasti ja helposti missä ja milloin tahansa. Älykkäät hakuratkaisut lisäävät olemassa olevien tietosiilojen päälle virtuaalisen sisältötason, joka purkaa 300 yhteensopivaa yleistä tiedostomuotoa yhdistettyjen yritysten tietovarastoista rakenteesta ja yhteensopivasta sovelluksesta tai sijainnista riippumatta. Ja kaikki reaaliaikaisesti. 

Yksi käyttöpaikka

Kirjaudu sisään vain kerran ja tee samanaikaisesti hakuja haluamiesi avainsanojen avulla kymmenissä tietovarastoissa. 

Täydellinen näkyvyys

Tehokkaan OCR-tekniikan ansiosta voit etsiä kunkin tiedoston sisältä juuri tarvitsemasi sisällön.

Toimii kuten sinäkin

Sinun ei tarvitse ottaa käyttöön uusia tapoja tallentaa ja merkitä tietoja. Jätä vain tiedostot ja tiedot sinne, missä ne sijaitsevat - ratkaisu etsii ja luetteloi tiedot niiden piilopaikoista riippumatta.

Sisältää ulkoiset tiedostojen tallennuspaikat

Sisältää ulkoiset tiedostojen tallennuspaikat

Sisältöä ei tarvitse siirtää

Konica Minoltan yrityshakuohjelmisto luetteloi kaiken tarvittavan siellä, missä se on

Valtuutettujen dokumenttien suojattu käyttö

Vastaa yrityksen käyttämiä suojausjärjestelmiä

SSP AG - etsi tietoa kaikista ohjelmista ja järjestelmistä dokoni FIND -sovelluksella

SSP AG on Saksan johtavia Integrated Design -studioita, jolla on n. 120 arkkitehtia, insinööriä ja teollisuuden asiantuntijaa. SSP haki työkalua, joka mahdollistaa haun kaikista eri ohjelmista ja järjestelmistä missä tahansa tiedostomuodossa. Ratkaisu löytyi Konica Minoltalta: dokoni FIND.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Yhteydenottotapa:*


Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia