AeroDR HD

Kun yksityiskohdat ratkaisevat

Pienin litteissä detektoreissa koskaan saatavilla ollut pikselikoko


Kiinnostavat alueet eivät aina näy heti röntgenkuvissa, mutta potilaat odottavat aina saavansa parasta saatavilla olevaa erikoishoitoa. Silloin yksityiskohdilla on todella merkitystä. Esimerkiksi luussa olevien mikrorakenteiden on näyttävä. Mitä nopeammin pystytään tekemään oikea diagnoosi, sitä nopeammin potilaan hoito voidaan aloittaa. Konica Minolta on ylpeä voidessaan tarjota tällaisia tuotteita. Esittelimme jokin aika sitten uusimman digitaalisen röntgensädedetektorin AeroDR HD, jonka pikselikoko on 100 µm. Laitteen resoluutio on niin suuri, että zoomaus on mahdollista menettämättä terävyyttä.

Kun yksityiskohdilla on väliä, voit luottaa Konica Minoltaan.


Me Konica Minoltalla pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotteitamme ja palveluitamme, jotta voimme parantaa terveydenhoitoa. Keskitymme paitsi potilaaseen, myös asiantuntijoihin, sekä priorisoimaan tarpeen auttaa sinua yksinkertaistamaan työnkulkuja ja päivittäistä kliinistä rutiinia.

AeroDR HD

AeroDR HD

Langaton digitaalinen radiografiajärjestelmä

AeroDR HD on langaton digitaalinen radiografiajärjestelmä. Maksimiresoluutio 100 µm ja herkkyys takaavat parhaan kuvanlaadun, ja se on tällä hetkellä kehittynein detektorimme. AeroDR HD mahdollistaa tavallista suuremman DQE-arvon ja pienemmän säteilyannoksen.

Laitteet
hardware icon
Konica Minolta -tulostuslaitteet

Haluatko käyttöösi huipputehokkaan digitaalisen tulostuksen? Löysit sen juuri. Konica Minoltan tuotanto- ja toimistotulostuslaitteet ovat alansa huippua. Ne tarjoavat erinomaisen värikuvanlaadun, huippunopeat mustavalkotulosteet ja ammattilaistason viimeistelytoiminnot haastavimpiinkin tulostustöihin. Riippumatta yrityksesi koosta tai toimialasta tulostuslaitteemme luovat pohjan tehokkaalle tulostusinfrastruktuurille, auttavat hallitsemaan digitaalista sisältöä, tukevat huippuluokan mittalaitteita ja tarjoavat muita ratkaisuja, jotka on suunniteltu tehostamaan työnkulkuja.

Ohjelmistot
software icon
Konica Minolta -ohjelmistotuotteet

Tutustu lukemattomiin eri tapoihin, joilla Konica Minolta -ohjelmistotuotteet voivat tehostaa toimintaasi. Konica Minolta ratkaisee yrityksesi ongelmat, sopii erilaisiin työskentelytapoihin ja tarjoaa ohjelmistoratkaisuja, jotka täyttävät toimialasi tarpeet. Konica Minolta täyttää vaativimpienkin kansainvälisten organisaatioiden ohjelmistovaatimukset. Järjestelmän avulla voit paitsi tulostaa ja kopioida kustannustehokkaasti myös luoda edistyksellisiä suojaustoimia, joilla varmistetaan, että arkaluonteiset asiakirjat eivät joudu luvattomiin käsiin.

Palvelut
service icon
Aina palveluksessasi

Kokeneet ja osaavat asiantuntijamme vastaavat kaikkiin kysymyksiisi ja kertovat, miten tuotetta käytetään. Palveluidemme lisäksi saat käyttöösi tukijärjestelmän, joka on suunniteltu varmistamaan, että sinä ja yrityksesi saatte parhaat hyödyt kaikista ratkaisuista. Tarjoamme useita erilaisia palveluja, kuten konsultointia ja optimoituja tulostuspalveluja, tukea laitteiden ja ohjelmistojen käyttöönottoon, käyttökuluja pienentävän työnkulkuhallinnan sekä älykkäitä turvapalveluita yrityksesi liiketoiminnan suojaamiseen.

AeroDR HD

AeroDR HD

Erittäin herkän TFT (Thin Film Transistor) -detektorin ansiosta AeroDR HD on Konica Minolta uusin tekninen edistysaskel. Ratkaisussa on paksumpi CsI-tuikeaine, erittäin herkkä fotodiodi TFT-paneelissa ja uusi ROIC (Read out IC) -ominaisuus, joka vähentää sähkökohinaa 50 % tai enemmän ja mahdollistaa havaitsemisarvojen optimoinnin.


Detector Quantum Efficiency (DQE) parantaa kuvan laatua merkittävästi ja lyhyempien kiertoaikojen ansiosta voidaan samanaikaisesti käyttää pienempiä säteilyannoksia ja käsitellä suurta kuvadataa nopeasti. Tämän korkean kuvanlaadun takaa CsI-tuikeaine – 20 prosentin parannus AeroDR Premium -paneelissa. AeroDR voi suurentaa mikrorakenteita vain 100 μm:n pikselikoon ja vakioresoluutioisia detektoreita neljä kertaa suuremman pikselimäärän ansiosta. Tämä ominaisuus on erittäin tärkeä tarkan diagnostiikan kannalta.


AeroDR HD on myös vesitiivis ja erittäin kevyt (paino vain 2,6 kg), ja sen kuormankesto on yli 400 kg ja taivutuskestävyys 130 kg. AeroDR HD voidaan myös ladata vain 30 minuutissa litiumioniakun ansiosta. Päivitetty AeroSync-tekniikka mahdollistaa nyt entistä laajemman kuvantamisen, kuten lannerangan, tuki- ja liikuntaelimistön ja eläinlääketieteellisen kuvantamisen.

Pikselikoko vain 100 μm

Pikselikoko vain 100 μm

Näyttää mikrorakenteen

Näyttää mikrorakenteen

Parempi trabekulaarisen luun näkyvyys

Parempi trabekulaarisen luun näkyvyys

Luun reuna on selkeä

Luun reuna on selkeä

Ei "pikselimuotoa" zoomattaessa

Ei "pikselimuotoa" zoomattaessa

Korkeampi DQE ja pienemmät säteilyannokset

Korkeampi DQE ja pienemmät säteilyannokset

Kevyt ja kestävä rakenne

Kevyt ja kestävä rakenne

Nopea ja luotettava työnkulku

Nopea ja luotettava työnkulku

Päivitetty AeroSync pidemmän automaattivalotuksen tunnistukseen

Päivitetty AeroSync pidemmän automaattivalotuksen tunnistukseen

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja

Ota yhteyttä

Konica Minoltan uusimmat digitaaliset röntgen- ja ultraääniratkaisut tehostavat päivittäisiä kliinisiä rutiineja ja takaavat ensiluokkaiset diagnoosit. Jos uskot, että organisaatiosi voi hyötyä ratkaisuistamme, ota yhteyttä terveydenhuollon yksikköömme jo tänään.

Improving Healthcare Workflows - download the brochure here:

Download now
Thumbnail of Healthcare Brochure

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä
Tilaa uutiskirje:*

Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings