Reumatologian arviointi

Konica Minoltan ratkaisut varhaiseen diagnosointiin ja entistä tarkempaan diagnostiikkaan

Reumatologia


Nivelreuma on krooninen tulehduksellinen nivelsairaus, joka voi aiheuttaa rusto- ja luuvaurioita sekä muita vammoja. Varhainen diagnoosi on avain hoidon onnistumisen optimointiin erityisesti potilailla, joilla on huonoja tuloksia edistäviä riskitekijöitä, kuten sairauden korkea aktiivisuustaso, vasta-aineiden esiintyminen ja ennenaikaisia nivelvaurioita. Nivelvauriot voidaan diagnosoida AeroDR-röntgenjärjestelmiemme avulla.

Yksi menetelmä sairauden etenemisen määrittämiseen on Disease Activity Score (DAS) -arvon käyttö, mitä kutsutaan myös DAS28-protokollaksi. Tämä protokolla on nyt saatavana myös ultraäänilaitteisiin: Konica Minolta on kehittänyt Rheumatoid artritis (RA) -työnkulun, joka on saatavilla vain Sonimage-järjestelmämme kanssa. Se on suunniteltu erityisesti reumatologien työn tukemiseen. DAS28-protokollaan perustuva työkalu auttaa reumatologeja niveltulehduspotilaiden nivelten arviointiprosessissa. Työkalun avulla käyttäjät voivat tarjota tälle potilasryhmälle erityishoitoa.

Reumatologian arviointi

Reumatologian arviointi

Ratkaisut

  • Esiladattu DAS28-protokollan malli
  • Mahdollistaa nivelten kuvien nopean ja helpon vertailun
  • Lääkäreiden kliiniset ohjeet
  • Noninvasiivinen diagnosointi lisää potilasmukavuutta
  • Nopea ja helppo raportointi
  • Parempi neulan visualisointi injektioita varten
Laitteet
hardware icon
Kannettava ultraääni

SONIMAGE® HS1 Compact Ultrasound System -järjestelmässä on kehittynyt MSK-toiminto, joka takaa erinomaisen kuvan tarkkuuden ja kontrastin. Kehittyneet tekniset ominaisuudet ja korkearesoluutioinen kuvanlaatu takaavat luotettavan diagnosoinnin, neulanohjauksen interventiotoimenpiteissä ja hoidon hallinnan hoitopisteessä.

Ohjelmistot
software icon
Konica Minolta -ohjelmistotuotteet

Tutustu lukemattomiin eri tapoihin, joilla Konica Minolta -ohjelmistotuotteet voivat tehostaa toimintaasi. Konica Minolta ratkaisee yrityksesi ongelmat, sopii erilaisiin työskentelytapoihin ja tarjoaa ohjelmistoratkaisuja, jotka täyttävät toimialasi tarpeet. Konica Minolta täyttää vaativimpienkin kansainvälisten organisaatioiden ohjelmistovaatimukset. Järjestelmän avulla voit paitsi tulostaa ja kopioida kustannustehokkaasti myös luoda edistyksellisiä suojaustoimia, joilla varmistetaan, että arkaluonteiset asiakirjat eivät joudu luvattomiin käsiin.

Palvelut
service icon
Aina palveluksessasi

Kokeneet ja osaavat asiantuntijamme vastaavat kaikkiin kysymyksiisi ja kertovat, miten tuotetta käytetään. Palveluidemme lisäksi saat käyttöösi tukijärjestelmän, joka on suunniteltu varmistamaan, että sinä ja yrityksesi saatte parhaat hyödyt kaikista ratkaisuista. Tarjoamme useita erilaisia palveluja, kuten konsultointia ja optimoituja tulostuspalveluja, tukea laitteiden ja ohjelmistojen käyttöönottoon, käyttökuluja pienentävän työnkulkuhallinnan sekä älykkäitä turvapalveluita yrityksesi liiketoiminnan suojaamiseen.

Reumatologian arviointi

Reumatologian arviointi

Tärkeimmät ominaisuudet

Sonimage-järjestelmää voidaan käyttää monenlaisissa kliinisissä ympäristöissä. Ultrakannettava ja helppokäyttöinen Sonimage on täydellinen työkalu reumatologille päivittäisiin tutkimuksiin. Ultraäänityökalussa on intuitiivinen käyttöliittymä, jossa kosketusnäyttötekniikan hyödyt yhdistyvät yksinkertaistetussa konsolissa 15 tuuman kosketusnäyttöön. 


Työkalussa on vain kahdeksan fyysistä painiketta ja integroitu ohjauspallo. Sonimage tarjoaa myös ainutlaatuista lisäarvoa sen erinomaisen tuki- ja liikuntaelinkuvantamisen muodossa. Se on erityisen hyödyllinen ortopedeille, reumatologeille ja lääkäreille kuntoutuksessa ja fysioterapiassa. 


SNV (Simple Needle Visualization) -toiminnolla Sonimage HS1 voi parantaa neulaa ultraäänikuvassa sekä tasossa että sen ulkopuolella. Järjestelmä mahdollistaa myös 18 MHz:n kuvantamisen skaalauksen 1 cm:n syvyyteen, jolloin yksityiskohdat näkyvät näytöllä hyvin. 


Nivelreumatyönkulku ohjaa lääkäreitä nivelreuman erityisprotokollan läpi, antaa selkeän yleiskuvan tutkituista nivelistä ja tekee diagnostisesta prosessista entistä tarkemman. Nivelreumapotilaat eivät ole ainoita, jotka hyötyvät tästä huipputekniikasta. Myös kardiologit voivat käyttää Sonimage HS1 -järjestelmää, sillä järjestelmän TDI- ja CW-tiloissa on heille erittäin hyödyllisiä ominaisuuksia. Automaattinen IMT-mittaustoiminto (kaulavaltimon seinämäpaksuus) mahdollistaa valtimoiden terveydentilan edistyneen arvioinnin.

3THI -kudosten harmoninen kolmoiskuvantaminen

3THI -kudosten harmoninen kolmoiskuvantaminen

Erittäin herkät laajakaistaiset anturit

Erittäin herkät laajakaistaiset anturit

Kannettava ratkaisu, jossa integroitu akku

Kannettava ratkaisu, jossa integroitu akku

Käynnistyy valmiustilasta alle 15 sekunnissa

Käynnistyy valmiustilasta alle 15 sekunnissa

Kärryssä siirrettävä ratkaisu, jossa enintään kolme anturiliitintä

Kärryssä siirrettävä ratkaisu, jossa enintään kolme anturiliitintä

Yksinkertainen neulan visualisointitekniikka (SNV)

Yksinkertainen neulan visualisointitekniikka (SNV)

Sonimage HS1 -järjestelmään integroitu nivelreumatyönkulku

Sonimage HS1 -järjestelmään integroitu nivelreumatyönkulku

Jännityselastografian kuvantamismenetelmä

Jännityselastografian kuvantamismenetelmä

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Terveydenhoitoalan eturintamassa

Konica Minolta kehittää uraauurtavia tekniikoita, jotka tarjoavat parhaan suorituskyvyn ja luotettavat ratkaisut. Soita meille jo tänään. Terveydenhuollon yksikkömme asiantuntija auttaa sinua luomaan juuri sinun tarpeitasi vastaavan järjestelmän.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Cutting edge in Healthcare

Konica Minolta develops cutting-edge technologies, providing you with the highest performance and reliable solutions. Give us a call today, and a dedicated expert from our Healthcare Division will help you create the system perfectly tailored to the needs of your medical practice.

Tilaa uutiskirje:*

Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings  

Improving Healthcare Workflows - download the brochure here:

Download now
Thumbnail of Healthcare Brochure