Asiakastiedote | toukokuu 2023

Espoo | 8 toukokuuta 2023

Konica Minoltan asiakas- ja tilausportaali pois käytöstä 22.5. – 4.6.2023


Hyvä asiakkaamme ja kumppanimme,

Liiketoimintamme laajentuessa ja monipuolistuessa päivitäämme ERP-järjestelmämme uuteen. Jotta pystymme palvelemaan Teitä jatkossa entistäkin paremmin, vaihdamme uuteen ketterämpään ERP-järjestelmään 5.6.2023. Joudumme kuitenkin sitä ennen tekemään valmistelevia toimenpiteitä, jotka aiheuttavat asiakas-/tilausportaaliin hetkellisen käyttökatkon. 

Käyttökatkon aikana 22.5. – 4.6.2023 eBIZ-portaali on pois käytöstä. Tilausten ja huoltokutsujen tekeminen onnistuu eBIZ-portaalin kautta jälleen 5.6.2023 alkaen. Huoltokutsut voi edelleenkin tehdä puhelimitse ja sähköpostitse.

Konica Minolta pahoittelee tästä mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä. 

Konica Minolta yhteystiedot

KONICA MINOLTA BUSINESS SOLUTIONS FINLAND OY

Konica Minolta kehittää ja tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja digitaaliseen työympäristöön, IT-ympäristöihin ja ammattitulostamiseen. Konica Minoltan viidessä tutkimus- ja kehityskeskuksessa innovoidaan asiakkaille uusia parempia ratkaisuja, jotka yhdistävät älykkään palvelun ja teknologian. Yrityskulttuurin keskiössä on asiakas, joiden kanssa asioita katsotaan uusista näkökulmista ja ideoidaan oikeat ratkaisut liiketoiminnan kehittämiseen.
 
Konica Minoltalla on kattavat ja tietoturvalliset IT-palvelut ja –ratkaisut tiedonhallintaan, IT-infrastruktuuriin, älykkääseen videovalvontaan ja liiketoimintaprosessien kehittämiseen. Konica Minolta on muun muassa Microsoftin Global Managed Partner, M-Filesin Premier Reseller ja Cisco-partner.

Tutkimuslaitos IDC MarketScape on nimennyt Konica Minoltan johtavaksi älykkäiden monitoimilaitteiden tarjoajaksi, joka kuvastaa yrityksen vahvaa ratkaisu- ja palvelutarjoamaa tulostusympäristöihin.
Konica Minolta tarjoaa vahvana kumppanina ammattitulostusmarkkinaan liiketoimintakonsultointia, huipputeknologiaa ja ohjelmistoja. Yritys on vakiinnuttanut asemansa tuotantopainokoneiden markkinajohtajana Euroopassa ja muualla maailmassa.
 
Konica Minolta Business Solutions Finland Oy on Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH:n täysin omistama tytäryritys. Konica Minolta Suomen pääkonttori ja showroom sijaitsee Swing House Campuksella Espoon Otaniemessä. Suoramyyntimme, valtuutettujen jälleenmyyjiemme verkko ja huoltomme toimii valtakunnallisesti kattaen koko Suomen.