Quocirca luokittelee Konica Minoltan pilvitulostuspalvelujen markkinajohtajaksi

| 15 toukokuuta 2024

Konica Minolta on luokiteltu markkinajohtajaksi Quocircan julkaisemassa Cloud Print Services Landscape, 2024 -arvioinnissa. Raportissa korostetaan pilvitulostuksen hallintaratkaisujen laajaa ja kasvavaa suosiota, turvallisuuden ollessa suurin huolenaihe.


Alan tutkijan uusimman tutkimuksen mukaan pilvitulostuksenhallintaratkaisua käyttävien organisaatioiden määrä on kasvanut 14 prosenttiyksikköä, vuonna 2024 niitä on 69 prosenttia verrattuna 55 prosenttiin vuonna 2023. Noususuuntauksen odotetaan jatkuvan, sillä 26 prosenttia vastaajista aikoo käyttää pilvitulostuksenhallintaratkaisuja tulevaisuudessa.
 
Pilvitulostuksenhallintaratkaisua käyttävistä organisaatioista 36 prosenttia on jo ottanut käyttöön Zero Trust -mallin, ja 42 prosenttia aikoo ottaa sen käyttöön seuraavien 12 kuukauden aikana, ja vain 6 prosenttia ei aio ottaa sitä lainkaan käyttöön.
 
Turvallisuus on Konica Minoltalle ensisijainen prioriteetti. Konica Minolta tarjoaa SAFEQ Cloud -pilvipalvelua, joka on pilvipohjainen tulostuksenhallinta- ja skannausratkaisu, joka sisältää käytäntöihin perustuvan todennusvalvonnan, vähiten etuoikeutetun käyttöoikeusmallin, Zero Trust -lähestymistavan, turvallisen verkkoliikenteen pilveen meneville metatiedoille ja tulostustöille sekä ISO 27001-, CCM- ja CAIQ-standardien noudattamisen tukemaan yrityksiä, jotka ovat jo ottaneet käyttöön pilvipohjaisen tulostusstrategian, tai jotka suunnittelevat sitä.
 
Raportissa todetaan, miten Konica Minoltan pilviratkaisut sopivat hyvin kaikenkokoisille organisaatioille ja miten niitä tukevat Konica Minoltan vakiintuneet pilvitulostusinfrastruktuuripalvelut, etävalvonta ja -hallinta sekä kattavat turvallisuuspalvelut.

 
 

quotation marks

Olemme ylpeitä siitä, että meidät on tunnustettu pilvitulostuspalvelujen markkinajohtajaksi. Quocircan raportoima kasvu kuvastaa Konica Minoltan kokemusta. Kaiken kokoiset organisaatiot näkevät sen tarjoamat toiminnalliset ja tuottavuushyödyt, mutta myös korkeamman tietoturvatason tiedon, asiakirjojen ja tulostamisen osalta. Tämä on tärkeä viesti niille, jotka pitävät sitä edelleen esteenä pilvipohjaisen tulostusstrategian hyötyjen hyödyntämiselle.

Olaf Lorenz

General Manager, International Marketing Division at Konica Minolta Business Solutions Europe

Quocirca on luokitellut Konica Minoltan markkinajohtajaksi ja tunnustanut sen toimittajaksi, joka "johtaa markkinoita sekä strategisen näkemyksen että palvelutarjonnan syvyyden osalta. Johtajat ovat tehneet merkittäviä investointeja palveluvalikoimaansa ja infrastruktuuriinsa, ja niitä tukevat vahvat toimitusvalmiudet."

Quocirca Cloud Print Landscape 2024

Quocirca on tunnustanut Konica Minoltan "johtajaksi" tutkimusyrityksen tutkimuksessa "The Cloud Print Services Landscape, 2024 - How cloud adoption is driving print infrastructure modernisation".

Lue täältä lisää

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Melanie Olbrich

Senior Corporate Communications & Content Manager

melanie.olbrich@konicaminolta.eu

+49 (0)511 7404-5337