Miten digitalisoit asiakirjaprosessit?

Konica Minolta webinaarit

Konica Minolta webinaarit

Webinaari: 
Miten digitalisoit asiakirjaprosessit? 

26.5.2021 klo 14-15Miksi asiakirjaprosessien digitalisointi kannattaa? 
Digitalisoinnissa ei ole pelkästään kyse vain tietojen muuttamisesta sähköiseen muotoon. Olennaista on se, mitä teet digitaalisella tiedolla ja miten sitä käsittelet. Prossien digitalisointi vapauttaa sinut triviaalien tehtävien suorittamisesta.  

Datasta toimintaan 
Webinaarimme on suunnattu sinulle, joka olet kiinnostunut työprosessien digitalisoinnista ja liiketoiminnan tehokkuuden kasvattamisesta. Kerromme webinaarissa asiakaskokemuksista ja näytämme konkreettisia esimerkkejä, miten saavutat lisäarvoa työnkulkujen digitalisoinnilla.  

Webinaari pidetään englanniksi yhdessä liiketoiminta-analytiikan ja tekoälyn visionäärin Nextagendan kanssa, asiantuntijoina Kristian Brendstrup ja Kaspar Bøgh Christensen.

Webinaari on maksuton.

 

Kristian Brendstrup

Kristian on työskennellyt lähes 20 vuotta digitalisaation parissa eri toimialoilla. Nämä vuodet ovat antaneet hänelle vahvan ymmärryksen myynti- ja palveluprosesseista sekä yrityksen sisäisistä ja ulkoisista arvoketjuista. Hänellä on intohimo uusien näkökulmien löytämiseen, joita hän hyödyntää asiakasratkaisuja suunnitellessaan ja toteuttaessaan. 

Kaspar Bøgh Christensen

Kaspar vastaa Nextagendalla liiketoimintasovelluksista, kuten Microsoft Dynamics 365 ja PowerApps. Hän on viimeisen 20 vuoden aikana työskennellyt yli 80 CRM-projektissa kaikilla liiketoimintatasoilla. Hänellä on kokemusta niin kansainvälisten suuryritysten kuin pk-yritysten CRM-hankkeista. Nämä ovat antaneet hänelle ainutlaatuisen ymmärryksen asiakasprojekteista ja niiden menestystekijöistä.