IoT-datan hyödyntäminen liiketoiminnassa ja järjestelmissä

Konica Minolta webinaarit

Konica Minolta webinaarit

Webinaari: 
IoT-datan hyödyntäminen liiketoiminnassa ja järjestelmissä 

27.5.2021 klo 11-12Monilla julkishallinnon organisaatioilla ja isoilla yrityksillä on jo olemassa IoT-ratkaisu, jonka avulla ne pystyvät keräämään ja analysoimaan dataa yksittäisen toiminnon osalta.   

Tässä webinaarissa kerromme, miten IoT-dataa voidaan hyödyntää useiden eri toimintojen kesken vaarantamatta jo käytössä olevien yksittäisten toimintojen dataa.  


Luo lisäarvoa itsellesi ja asiakkaillesi – konkreettinen esimerkki 

  1. Vuokraat laitteita ja tarvikkeita rakennustyömaille. Jokaisessa näistä on sensori, joka kertoo sijainnin ja käyttötiedon. Tämän tiedon avulla voit esimerkiksi nähdä laitteiden sijainnin kartalla ja kuinka paljon sitä käytetään.  

  2. Jos data on yhdistetty vuokrajärjestelmään, voit nähdä itse asiassa kuka asiakas käyttää laitteita eniten eikä vain vuokraa niitä eniten. Tämän tiedon avulla voit tarjota asiakkaillesi laiteratkaisuja, jotka sopivat paremmin heidän käyttötarpeisiinsa. Näin tarjoat asiakkaillesi parempaa palvelua ja asiakaskokemusta. 

  3. Lisäksi, jos käyttömäärän tieto on yhdistetty laitehallintajärjestelmään, voit tämän tiedon avulla nähdä ennakoivasti laitteiden ja tarvikkeiden huoltotarpeet ja välttää turhat käyttökatkot.  

Tule mukaan webinaariin kuulemaan datan yhdistämisestä ja hyödyntämisestä

Näemme toistuvasti, miten datan yhdistäminen eri liiketoiminta-alueiden kesken, sen tiedon hyödyntäminen koko liiketoiminnan näkökulmasta ja datan järjestelmällinen hallinta tuo jatkuvaa lisäarvoa organisaatioille ja yrityksille. Tämän kaiken voi toteuttaa pilvipohjaisesti hyödyntämällä Microsoftin Azure ja Power BI –alustoja. Näytämme webinaarissa, miten tämä käytännössä toimii.  

Webinaari on tarkoitettu liiketoimintalähtöinen ja on tarkoitettu kaikille teille, jotka haluatte ymmärtää teknologian jo nyt tarjoamia mahdollisuuksia.  

Webinaari pidetään englanniksi yhdessä liiketoiminta-analytiikan ja tekoälyn visionäärin Nextagendan kanssa, asiantuntijana Frederick Jensen. 

Webinaari on maksuton.

 

Frederick Jensen

Frederick on IoT- ja BI- johtava konsultti, ja hän vastaa Nextagendan IoT-liiketoiminnasta.  

Vuodesta 2000 hän on työskennellyt liiketoiminnassa hyödynnettävän datan parissa. Hän nauttii saadessaan työskennellä liiketoimintaan liittyvien haasteiden parissa ja keksiessään niihin uusia ratkaisuja. Hän työskentelee sekä teknisellä että liiketoimintatasolla.