Konica Minolta

Suomi

  • Finnish

Giving Shape to Ideas

Tarvikkeiden kierrätys

ASIAKASTUKI

Konica Minoltan tukipalvelut ovat kattavat ja helposti saatavilla – tarjoamme mielellämme apua tilanteessa kuin tilanteessa! Olemme koonneet erilaisia hyödyllisiä tietoja tukisivuillemme, joilta löytyy esimerkiksi pääsy Download Centeriin, josta voitte ladata mm. tulostinajurit eri laitemalleillemme. Lisäksi löydätte sieltä tietoa lasertulostinten ja monitoimilaitteiden tuesta.

Tarvikkeiden kierrätys

Konica Minolta on toimisto- ja tuotantotulostusteknologian johtava valmistaja, joka suhtautuu vakavasti velvoitteisiinsa yrityskansalaisena. Ympäristön suojelu on yksi yrityksen tärkeimmistä haasteista ja osa johtamisfilosofiaa – Creation of New Value. Ympäristönäkökohtien huomiointi ja niiden sisällyttäminen tuotteeseen alkaa jo uusien tuotteiden ja palveluiden suunnittelussa ja kehitystyössä ja jatkuu aina siihen hetkeen, jolloin tuote ja asiakas viimein kohtaavat.

Alla olevasta taulukosta voitte katsoa kuinka varaosat ja tarvikkeet tulee kierrättää:


*Konica Minoltan kierrätyspalvelu on maksullinen lisäpalvelu. Kierrätyspalvelussa asiakas kerää käytetyt tarvikkeet erilliseen kierrätysastiaan, jonka Konica Minolta toimittaa kierrätykseen yhteistyössä sertifioitujen kierrätyskumppaneiden kanssa.

Värikasetit ja -pullot:
Konica Minoltan väriaineet on valmistettu ympäristölle ja ihmiselle vaarattomista aineista. Tyhjät värikasetit ja väriainepullot tulee kierrättää energiajakeeseen. Jos yrityksessä ei lajitella jätteitä, voi väriainekasetit ja -pullot laittaa myös sekajätteeseen.

Lue lisää Konica Minoltan Simitri® HD -väriaineesta

Hukkavärisäiliö:
Täysi hukkavärisäiliö tulee pakata uuden säiliön mukana tulevaan suojapussiin, jottei väriaine pääse pölyämään. Hukkavärisäiliö tulee kierrättää energiajakeeseen. Jos yrityksessä ei lajitella jätteitä, voi hukkavärisäiliön laittaa myös sekajätteeseen.

Lue lisää Konica Minolta & Ympäristö