Konica Minolta

Suomi

  • Finnish

Giving Shape to Ideas

Managed Content Services

MANAGED CONTENT SERVICES

TAKAISIN

Keskity oman ydinliiketoimintasi tavoitteisiin ja vapaudu turhista rutiineista

Nykyajan työympäristö on tulvillaan tietoa ja informaatiota, jota paisuttavat entisestään mm. sähköpostit, tiedostot ja laskut. Tieto on usein jäsentymätöntä ja tietoja tallennetaan eri paikkoihin, jolloin tiedonhaku ja -käsittely vievät paljon aikaa ja tärkeät päätökset viivästyvät.

Me Konica Minoltalla ehdotamme, että tietojen kannalta tärkeät yritysprosessit optimoidaan hyödyntämällä Managed Content Services (MCS) –palveluvalikoimaamme. Dokumenttien työnkulut analysoidaan tarkasti, jonka jälkeen ehdotamme optimoitua ratkaisua työnkulkuunne. Optimoidun ratkaisun käyttöönotto on helppoa ja sujuvaa. Halutessanne hallinnoimme koko toteuttamamme infrastruktuurin.

MCS-palveluvalikoimaamme kuuluvat Enterprise Content Management (ECM) -ratkaisut, jotka räätälöidään organisaationne tarpeiden mukaisesti. ECM-ratkaisut tarjoavat täydellisen tiedonkulun hallinnan sekä saumattoman integroinnin CRM- ja ERP-järjestelmiin.

Konica Minoltan Managed Content Services –palvelut tehostavat yrityksenne toimintaa ja työnkulkuja, mahdollistavat nopeamman reagoinnin asiakkaidenne tarpeisiin ja suojaavat yrityksenne tiedot. Organisaatiostanne tulee toiminnoissaan ketterä ja liiketoiminta saa piristysruiskeen!

Hyödyntämiskohteet

Klikkaa auki

Osastoratkaisut

Klikkaa auki

Toimialaratkaisut

Klikkaa auki