Konica Minolta

Suomi

  • Finnish

Giving Shape to Ideas

Yritystason hakupalvelu

YRITYSTASON HAKUPALVELU

TAKAISIN

Löydä hakemasi tieto välittömästi yritystason hakupalvelulla

Olet varmaankin huomannut, että informaation määrä kasvaa jatkuvasti. Kehityksen kääntöpuoli on se, että tietotyöläisiltä kuluu yhä enemmän aikaa tarvitsemansa tiedon etsimiseen. Tiedonhaku aiheuttaa merkittäviä kustannuksia, sitoo työaikaa ja henkilöstöresursseja sekä heikentää yrityksesi kilpailukykyä.

Yritystason hakupalvelu auttaa sinua löytämään kaiken merkityksellisen tiedon hetkessä. Ei ole väliä missä tieto on piilossa, koska Konica Minoltan hakupalvelu osaa etsiä tiedon sähköpostin liitetiedostoista, skannatuista dokumenteista, SharePoint-sivustoilta, yrityksen intranetistä tai erilaisista tietosiiloista. Hakupalvelu osaa hakea tietoja erilaisista tiedostomuodoista ja sähköisistä arkistoista.

Paljon työtä vaativaa tiedonsiirtoa ja migraatiota ei tarvitse tehdä. Voit yksinkertaisesti jättää tiedot sinne missä ne nyt ovat ja olla varma siitä, että hakupalvelu löytää ne! Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää on mitä etsin? - ei enää mistä etsin?

Yrityksen tietojen ja dokumenttien tietosisältöjen hallinta on erittäin yksinkertaista. Huomaat tehokkuuden ja tuottavuuden paranevan ja samalla säästät kustannuksia!

Hyödyt:

  • Tehokkuus ja ajansäästö
  • Erillistä käyttökoulutusta ei tarvita, koska kaikki osaavat käyttää hakukoneita
  • Kaikki tieto löytyy yhden hakupalvelun takaa. Erilaisiin järjestelmiin tai tietovarastoihin ei tarvitse mennä eikä kirjautua erikseen
  • Järjestelmämuutoksia ei tarvita
  • Nopea käyttöönotto takaa investoinnin kannattavuuden - yksinkertainen hakupalvelu on käytössä ensimmäisestä päivästä lähtien