Konica Minolta

Suomi

  • Finnish

Giving Shape to Ideas

Sovellukset

TUOTTEET

Konica Minoltan tuotevalikoima on erittäin monipuolinen, ja se sisältää huippulaadukkaita väri- ja mustavalkojärjestelmiä kaikkeen digitaaliseen kuvantamiseen.

Sovellukset

Tehokkaat ohjelmistotyökalut täydentävät Konica Minoltan kattavaa tuotevalikoimaa toimisto- ja tuotantotulostusympäristöissä ja tarjoavat ratkaisuja kaikille liiketoiminta-alueille.


PageScope Enterprise Suite

PSES Thumb

PageScope Enterprise Suite (PSES) tarjoaa paljon enemmän kuin pelkän tulostuksen hallinnan. PSES tarjoaa kattavan, mutta modulaarisen lähestymistavan tulostusympäristön käyttöönottoon, seurantaan, valvontaan ja hallintaan sekä siihen liittyviin verkkoasetuksiin ja käyttäjien ja käyttöoikeuksien hallintaan.

PageScope Net Care Device Manager
PageScope Account Manager
PageScope Authentication Manager
PageScope My Print Manager
PageScope My Panel Manager

Näitä viittä moduulia voidaan käyttää yksittäin, yhdessä tai mitä tahansa niiden yhdistelmää. Moduulit ovat joustavia, helppokäyttöisiä ja nopeasti käyttöönotettavissa, joten ne vastaavat erittäin hyvin liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin.


YSoft SafeQ

YSoft SafeQ on erittäin skaalautuva ja monipuolinen tulostuksen hallintaratkaisu, joka tuo tehokkuutta ja joustavuutta toimiston tulostusympäristöön. YSoft SafeQ on modulaarinen, joten sen avulla voidaan toteuttaa kaikki asiakastarpeet.

YSoft SafeQ -moduulit voidaan hankkia erikseen, ja ne on aina liitettävissä toisissaan, jos käyttötarpeet laajenevat.