TIEDOTTEET

VAIHDA VALINTA

Konica Minolta rakentaa tulevaisuuden digitaalista työympäristöä Innovation House Finland Kallion innovaatiokeskuksen pääyhteistyökumppanina

Espoo 20.9.2018


Suomen markkinajohtaja toimisto- ja tiedonhallinnanratkaisuissa Konica Minolta Business Solutions Finland Oy (Konica Minolta) ja innovaatiokeskus Innovation House Finland (IHF) ovat ilmoittaneet kumppanuudestaan tukeakseen Konica Minoltan Workplace of the Future ™ -konseptia. Konica Minoltan yritysstrategian mukaisesti Konica Minolta halua olla siellä missä heidän asiakkaansa ovat. Innovation House Finland tarjoaa oivallisen ympäristön lähteä rakentamaan Konica Minoltan tulevaisuuden toimistoympäristön innovatiivisia ratkaisuja.

Konica Minolta tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja digitalisaation mukana tuleviin haasteisiin, minkä johdosta Konica Minolta kumppanoituu aktiivisesti työympäristön kehittämiseen tähtäävien yritysten kanssa. Tällaiset yhteistyöhankkeet varmistavat, että Konica Minolta jatkaa japanilaislähtöisen yrityksen voimakasta innovaatioperintöä sekä vastaa asiakkaidensa tuleviin tarpeisiin täsmällisesti. Konica Minolta uskoo Suomen innovatiivisimpiin yrityksiin ja aloittaa pääyhteistyön startup- ja innovaatiokeskus Innovation House Finlandin kanssa.

”Lähdimme hakemaan ihan uudenlaista kulmaa pilotoida ja testata uusimpia innovaatioitamme ympäristössä, missä on innovatiivisia ja vaativia käyttäjiä - tämä on meille huikea mahdollisuus”, kertoo Konica Minolta Business Solutions Finland Oy:n myyntijohtaja Marja Viitanen. ”Lisäksi tässä on mahdollisuus tuulettaa omaa yrityskulttuuriamme uudessa yhteistyötilassa ja olla siellä missä asiakkaamme ja asiakkaidemme asiakkaat ovat”, jatkaa Viitanen. Workplace of the Future ™ -konsepti tukee loistavasti Innovation House Finlandin strategiaa olla huippupalveluidentuottaja innovatiivisille asiakkailleen. ”Yhdistämällä voimamme luomme aivan uudenlaista ja ainutlaatuista työnteon kulttuuria!” summaa IHF:n toimitusjohtaja Petra Erätuli-Kola.

Yhteistyö aloitetaan Innovation House Finlandin Kallion toimipisteessä. Kallion innovaatiokeskuksessa yrittäjillä on vapaasti käytössään Konica Minoltan monitoimilaitteet ja neuvottelutilat varustetaan Konica Minoltan MainStream -laitteilla, joilla voi suoratoistaa oman laitteen näytön langattomasti isolle näytölle. Myöhemmin ensi vuonna innovaatiokeskuksessa pilotoidaan Konica Minoltan Workplace Hub -kokonaisuutta. Workplace Hub on Konica Minoltan näkemys tulevaisuuden toimiston älykkäästä järjestelmästä. Se on suunniteltu yhdistämään ihmiset, tieto, laitteet ja IT-ympäristö yhdeksi alustaksi, jossa tiedonkulku on tehostunut ja jonka IT-infran ja sovellusten hallinta olisi merkittävästi helpompaa.

Konica Minolta Business Solutions on myös palkittu “Buyers Lab PaceSetter award for Smart Workplace Vision” -palkinolla alan ainoana toimijana ansiokkaasta näkemyksestä työn tulevaisuudesta, innovatiivisiin teknologioihin investoinnista ja selkeästä etenemissuunnitelmasta, joka tuo asiakkaitaan tähän uuteen maailmaan. Maailmanlaajuisesti yli 43 000 tuhatta ihmistä työllistävä Konica Minolta Group toimii yli 50 maassa ja Suomessa yritys työllistää yli 100 henkilöä.

 

 

Lisätietoja:

Marja Viitanen

myyntijohtaja
Konica Minolta Business Solutions Finland Oy
marja.viitanen(a)konicaminolta.fi
puh. +358 50 390 3546

Petra Erätuli-Kola
toimitusjohtaja
Innovation House Finland
petra(a)ihf.fi
puh. +358 400 415 946

 

workplacehub.konicaminolta.com

job-wizards.com

innovationhousefinland.fi