TIEDOTTEET

VAIHDA VALINTA

Konica Minoltan luovat ratkaisut esillä Hunkeler Innovationdays -tapahtumassa

helmikuu 2019

Konica Minolta Europen osallistuminen Hunkeler Innovationdays -tapahtumaan tarjoaa yritykselle tärkeän foorumin digitaalisen painotekniikan uusimpien kehitysaskeleiden esittelyyn. Tapahtuma järjestetään Sveitsin Messe Lucernessa 25.–28.2.2019 ja Konica Minoltan osasto B5 löytyy hallista 1.

Digitaalisella sisällöllä parannetun painotuotteen luovuus ja vaikuttavuus sekä tehokkaat tuotantojärjestelmät ovat Konica Minoltan keihäänkärjet neljäpäiväisillä messuilla, jotka keskittyvät maailman suurimpien toimittajien tehokkaimpiin digitaalisen tulostuksen ja viimeistelyn teknologioihin.

Messuosastolla esitellään hyvin markkinoilla menestynyt AccurioLabel 190 -digitaalinen etikettipainokone, joka kehitettiin ja valmistettiin Euroopassa yhteistyössä tanskalaisen Grafisk Maskinfabrik (GM) -yrityksen kanssa. AccurioLabel 190 soveltuu erinomaisesti etikettipainoille, jotka haluavat siirtää volyymeja perinteisistä painokoneista digitaalisiin - painosarjojen lyhenemisen, nopeiden toimitusaikataulujen, personoinnin ja versioinnin sekä tarpeeseen tulostamisen myötä. Koneita on asennettu jo yli 250 kappaletta.

Toinen osaston kohokohta on neljännen sukupolven AccurioPress C83hc -arkkipainokone varustettuna Konica Minoltan HighChroma-väriaineella, jolla saadaan valokuvalaatuista painojälkeä suurella väriavaruudella ja entistäkin tarkemmalla värintoistolla. Laitteeseen kuuluu integroitu IQ-501-värinhallintayksikkö, joka ottaa kaiken hyödyn irti tuotantoon varatusta ajasta automaattisella kohdistuksella ja automaattisesti luoduilla tulostusprofiileilla.

Konica Minolta Europen markkinakehitysjohtaja Mark Hinder esittelee digitaalisen AccurioJet KM-1 B2+ UV-mustesuihku -arkkipainokoneen uusimpia painonäytteitä. Laite yhdistää uuden UV-musteen, korkean suorituskyvyn mustesuihkutulostuspäät ja järjestelmien käsittelytekniikat ainutkertaiseen Dot Freeze Technology™ -teknologiaan. DFT:nä tunnettu teknologia on onnistunut ratkaisemaan yhden mustesuihkutulostuksen perustavanlaatuisista haasteista: kontrolloimattoman mustetäpläliikkeen, joka laskee tulosteen laatua ja hankaloittaa materiaalivalintaa.

Osastolla esitellään myös Konica Minoltan tulosteiden lisäefektivalikoimaa sekä asiakkaiden menestyskertomuksia. Yleisölle esitellään vaikuttavia tulostenäytteitä erikoisefekteistä, jotka on tehty mm. MGI JETVARNISH 3DS -järjestelmällä.

”Painettuun viestintään erikoistuneet yritykset tarvitsevat tänä päivänä ideoita ja liiketoimintatyökaluja, jotka auttavat heitä tarttumaan uusiin markkinamahdollisuuksiin ja kasvattamaan tuottavuuttaan. Konica Minoltalla olemme sitoutuneet tukemaan näitä kriittisiä vaatimuksia, ennakoimaan asiakastarpeita ja muuttamaan ne innovatiivisiksi ratkaisuiksi yhteistyön ja kumppanuuden kautta, ja uskomme, että tämä antaa asiakkaillemme täydellisen strategisen ja teknologisen menestysaseman. Missionamme on auttaa asiakkaitamme toteuttamaan digitaalisen tulostuksen ja viimeistelyn mahdollisuudet, saavuttamaan parhaat mahdolliset tulokset sekä kasvattamaan tehokkuuttaan ja tuottavuuttaan”, kertoo Charles Lissenburg, General Manager Professional Print Divison, Konica Minolta Business Solutions Europe.

”Hunkeler Innovationdays on meille yksi tärkeä foorumi esitellä alan johtavia valmiuksiamme samalla, kun jatkamme matkaamme ja kasvatamme osuuttamme ammattilais- ja teollisuustulostusmarkkinoilla. Kyse ei kuitenkaan ole vain teknologiasta ja ohjelmistoista. Konsultoinnilla, asiakaskertomuksilla ja muilla esityksillä on kaikilla sijansa tapahtumassa”, jatkaa Lissenburg.

Lisätietoja tapahtumasta: https://www.innovationdays.com/en/. Tapahtuman sisäänpääsy on ilmainen sähköisesti rekisteröityneille vierailijoille.