TIEDOTTEET

VAIHDA VALINTA

Konica Minoltan Pohjoismaiden ensimmäinen AccurioJet KM-1 Ruotsiin

AccurioJet KM-1

helmikuu 2019

Tierps Tryckeri investoi ensimmäisenä ruotsalaisena yrityksenä Konica Minoltan AccurioJet KM-1 B2 -digitaaliseen painokoneeseen pyrkimyksenään edistää mustesuihkutulostuksen käyttöä tulostus- ja pakkaussektoreilla. AccurioJet KM-1 -teknologialla yritys avaa uusia markkinamahdollisuuksia osana liiketoimintamuutostaan.

Tierps Tryckeri uskoo tämän sijoituksen antavan sille etulyöntiaseman infrastruktuuri- ja teknologiakehityksessä. ”Tämä ensimmäinen investointi arkkisyöttöiseen mustesuihkutulostusjärjestelmään on meille strateginen valinta. Kun se vielä yhdistetään erityiseen infrastruktuuriin, vaikutus on taattu”, kertoo Tierps Tryckerin toimitusjohtaja Håkan Monfors.

Tämä investointipäätös rakentui Konica Minoltan tekemälle kattavalle liiketoiminnan kartoitukselle kokonaisliiketoiminta-analyyseineen sekä Tierps Tryckerin lähes satavuotiselle graafisen alan kokemukselle. Digitaalisiin ratkaisuhin erikoistunut konsultointiyritys Gibon tarjosi myös projektille uuden sukupolven infrastruktuuritukea.

”Tämä Ruotsin ensimmäinen AccurioJet KM-1 -sopimus osoittaa, että Konica Minolta on vahvistamassa asemaansa arkkisyöttöisen mustesuihkutulostuksen alalla, kun laitteita asennetaan uusille markkina-alueille. AccurioJet KM-1:ssä yhdistyy patentoitu Dot Freeze Technology™ -mustesuikuteknologia sekä todistettu luotettavuus ja tuottavuus. Näiden ominaisuuksien kautta se sekä mullistaa asiakkaidemme liiketoiminnan, että toimii lippulaivanamme Konica Minoltan kasvussa teollisen painamisen alalla”, kertoo Mark Hinder, Head of Market Development, Konica Minolta Business Solutions Europe.

Hän lisää vielä: ”Tämä on ensimmäinen useista seuraavien kuukausien aikana annettavista ilmoituksistamme. Se osuu aikaan, jolloin jatkamme edelleen mittavia investointejamme henkilöstöömme, palvelutiimeihimme ja erityisesti asiakkaidemme liiketoiminnan tukiohjelmiin. Olemme nyt todella matkalla kohti tilannetta, jossa mustesuihkutulostus on todellisuutta kaupallisella alalla ja pakkaussektorilla.

Lisätietoja Konica Minoltan AccurioJet KM-1 -painokoneesta löytyy täältä.