Drive your business with data. We make it possible.


Konica Minolta kehittää ja tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja digitaaliseen työympäristöön, IT-ympäristöihin sekä toimisto- ja ammattitulostamiseen. Olemme johtava yritysten tiedon- ja tulostuksenhallinnan kokonaisratkaisujen toimittaja B2B-markkinoilla. Palkitut ratkaisumme on suunniteltu optimoimaan tuottavuutta, parantamaan työn tehokkuutta sekä vähentämään kustannuksia ja ympäristövaikutuksia. Näiden ominaisuuksien ansiosta olemme saaneet luotettavan kumppanin maineen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy:n pääkonttori ja showroom sijaitsevat Swing House Campuksella Espoon Otaniemessä.

Yrityskulttuurimme keskiössä on asiakas, joiden kanssa haluamme katsoa asioita uusista näkökulmista ja ideoida oikeat ratkaisut jokaiselle asiakkaalle liiketoiminnan kehittämiseen. Erilainen tapa ajatella ja katsoa asioita tarjoaa henkilöstöllemme mahdollisuuden syventää ammatillista osaamistaan. Menestyksemme lähtee ensisijaisesti omistautuneista ja tyytyväisistä työntekijöistä, jotka nauttivat vastuun kantamisesta, ottavat innolla vastaan uudet haasteet ja haluavat katsoa asioita uusin silmin, uusista kulmista. Intohimo, määrätietoisuus ja aito kiinnostus asiakkaiden liiketoimintaan ovat välttämättömiä merkityksellisen hyödyn tuottamiseksi asiakkaidemme liiketoiminnalle. Liity joukkoomme rakentamaan tulevaisuuden menestystarinoita!
 

Yritysarvot toimintamme ytimessä

Emme aseta itsellemme turhia sääntöjä, vaan ohjaamme päivittäistä toimintaamme maailmanlaajuisten yritysarvojemme kautta. Yrityskulttuurimme antaa työntekijöille tilaa kehittää luontaista motivaatiotaan ja luovuuttaan. Loppujen lopuksi olemme kuitenkin vain joukko lähestyttäviä, avoimia, ystävällisiä ja maanläheisiä ihmisiä – juuri tästä syystä erotumme joukosta!