Konica Minolta tiedottaa


Konica Minolta seuraa jatkuvasti koronaviruksen tilannetta ja vaikutuksia. Palvelemme asiakkaitamme normaalisti käyttäen etäyhteyksiä sekä viranomaisohjeistuksia noudattaen.


 

Ajankohtaista

Ajankohtaista
Blogi: 5 vinkkiä liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamiseen häiriötilanteessa

Blogi: 5 vinkkiä liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamiseen häiriötilanteessa

Monet organisaatiot ovat viime aikoina yrittäneet pitää liiketoimintansa normaalina ja samalla henkilöstön ja asiakkaat turvassa. COVID-19 pandemia on testannut, kuinka hyvin yritysten IT-osastot ympäri maailman ovat...

työntekijäryhmä työskentelee toimistossa ja taustalla on WorkplaceHub

Workplace Hub

IT-palvelualusta, joka yhdistää eri IT-ratkaisut

Workplace Hub on IT-työntekijä. Käytännössä se on IT-palvelualusta, joka yhdistää yrityksen eri IT-ratkaisut. Workplace Hub auttaa suomalaisia pieniä ja keskisuuria yrityksiä hallinnoimaan heidän päivittäisiä IT-haasteitaan. Kaikki tulostamisesta tietosi varmistamiseen ja tietoturvaan. Tervehdi uutta IT-osaajaasi, sano hyvästit kalliille ja monimutkaiselle IT:lle!

bizhubit

Tutustu palkittuihin laiteratkaisuihimme täällä

Konica Minoltan laiteratkaisut täyttävät joustavan työnkulun edellytykset, säästävät aikaa ja kustannuksia sekä tarjoavat markkinoiden parhaan käyttäjäkokemuksen.

Laiteratkaisut

Kuinka voimme olla avuksi?

Etsi yhteystiedot tai jätä huoltokutsu, tilaa monitoimilaitteelle siirto tai nouto, löydä kierrätysohjeet tai lataa uusimmat laiteajurit.

Asiakastuki
mies ottaa yhteyttä
Näyttö bizhub

Download Center

Täältä löydät uusimmat tulostinajurit ja käyttöohjeet Konica Minoltan laitteille.

Download Center