Ura Konica Minoltalla

 

Avoimet työpaikat

Konica Minoltalla pääset nauttimaan iloisesta ja joustavasta työympäristöstä, vapaudesta ja vastuusta, ja konsernimme moderneista työtavoista. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme, joihin kuuluu sekä myynti- että hallintotehtäviä eri puolilla Pohjoismaita.

Aloita urasi Konica Minoltalla, ja tule osaksi yhtä Pohjoismaiden globaaleimmista IT-alan yrityksistä, joka muuttaa ja mullistaa tulevaisuuden työtapoja.

Etsi avoimia työpaikkoja

Avoin työhakemus

Jos et löydä sinulle sopivaa avointa työpaikkaa, voit lähettää meille vapaamuotoisen hakemuksen. 

Tarkistamme saamamme hakemukset säännöllisesti ja otamme sinuun yhteyttä, jos löydämme profiiliisi sopivan työpaikan.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus

 

Koe Konica Minoltan työympäristö 


Asiantuntevat työntekijämme auttavat asiakkaitamme kehittämään liiketoimintaansa digitaalisesti. Tarjoamme alan johtavat toimisto- ja ammattitulostusratkaisut, älykkäät IT-ympäristö- ja tiedonhallintaratkaisut sekä innovatiiviset videovalvontaratkaisut organisaatioiden liiketoiminnan edistämiseksi. Asiakkaamme saavat meiltä avun konsultoinnista ratkaisuihin ja palveluihin sekä kumppanuuden, joka varmistaa jatkuvan kehittämisen. 

Liiketoiminnan tulevaisuuden rakentaminen yhdessä kanssasi alkaa selvittämällä, millaisia uramahdollisuuksia voimme sinulle tarjota. Tai voit katsoa tämän hetken avoimet työpaikkamme ja selvittää, miten voit  niiden parissa hyödyntää osaamistasi ja kokemustasi.
 
Tervetuloa Konica Minoltan työmaailmaan!