Ammattitulostusratkaisut


Korkealaatuiset ratkaisut painetun viestinnän toteuttamiseen ja teolliseen painamiseen.

 

Kehitä liiketoimintaasi 


Konica Minoltalta saat innovatiivisia ratkaisuja ja ammattilaisten näkemyksiä alan tulevaisuudesta, jotta voit laajentaa liiketoimintaasi ja varmistaa yrityksesi menestyksen myös tulevaisuudessa.

Konica Minolta tarjoaa ainutlaatuisen digitaalisen arkkitulostamisen kokonaisuuden omalla AccurioPress-runko- ja palvelinteknologialla sekä inline-viimeistelyratkaisuilla sovellustyönkulkuineen. Voit lisätä painotuotteen arvoa MGI JetVarnish kohdelakkaus- ja foliointiviimeistelyllä sekä lisätyn todellisuuden (AR) genARate-sovelluksellamme. Perinteisestä arkkipainamisesta laajennusmahdollisuuksia on esimerkiksi vahvasti kasvavaan tarra- ja etikettituotantoon AccurioLabel-ratkaisullamme.

 

Saavuta tavoitteesi nopeasti ja  tehokkaasti 


Konica Minoltan ammattitulostusratkaisut mahdollistavat sen, että voitte tulostaa nopeammin, tarjota yksilöllisiä tuotteita kilpailukykyisin kustannuksin ja pystytte vastaamaan markkinoiden haastaviin tarpeisiin.

Konica Minoltan Accurio-ratkaisut ovat tulevaisuuden sijoitus sillä ne on rakennettu edistämään liiketoimintaasi tänään ja erottumaan kilpaillijoista huomenna. Ratkaisujemme tärkeimpiä vahvuuksia ja ominaisuuksia ovat rutiininomaisen teknologiakuormituksen poistaminen, ajansäästö ja manuaalisten toimenpiteiden minimoiminen, mikä taas vähentää virheitä ja hukkaa sekä alentaa tuotantokustannuksia.

Miten hyödyt kumppanuudesta kanssamme


Lisää liikevoittoa – Accurio-tuotevalikoimamme varmistaa, että saat kaiken irti painotuotannostasi - siksi käytämme kaikki tuotekehityspanostuksemme pitämään tuotannon kuntoonlaittoajat lyhyinä ja välttämään tuotannon pysähtymistä mahdollisimman paljon, mikä auttaa sinua tuottamaan enemmän painotöitä.

Lisää tehokkuutta – Accurio-tuotevalikoimamme on suunniteltu siten, että voit tehdä työsi tehokkaammin - se automatisoi työnkulut ja antaa sinulle ja työntekijöillesi mahdollisuuden käyttää aikaa niihin työtehtäviin, jotka todella vaativat sitä. Näin optimoit ajankäytön ja turhilta ylitöiltä vältytään.

Lisää liiketoimintaa – Konica Minoltan Accurio-ratkaisut ovat tulevaisuuden sijoitus, ne on rakennettu edistämään liiketoimintaasi tänään ja erottumaan kilpaillijoista huomenna – tämän mahdollistat uusien sovellusten avulla, joilla varmistat vankan liiketoiminnan.

Lisää vastuullisuutta – Manuaalisten prosessien minimoiminen ja tuotantovaiheiden automatisointi vähentää organisaatiosi turhautumista ja huolenaiheita. Se myös auttaa vähentämään materiaaleja ja jätettä. Konica Minoltan pitkän aikavälin kestävän kehityksen suunnitelman - EcoVision 2050 - ansiosta voit olla varma, että luotat osaavaan kumppaniin, joka haluaa turvata maapallomme resurssit.

 

Jätä yhteydenottopyyntö

haluatko kuulla lisää Konica Minoltan ammattitulostusratkaisuista? Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!