Ajankohtaista

Quocirca luokittelee Konica Minoltan pilvitulostuspalvelujen markkinajohtajaksi

15. touko 2024

Konica Minolta on luokiteltu markkinajohtajaksi Quocircan julkaisemassa Cloud Print Services Landscape, 2024 -arvioinnissa. Raportissa korostetaan pilvitulostuksen hallintaratkaisujen laajaa ja kasvavaa suosiota, turvallisuuden ollessa suurin huolenaihe.

Konica Minolta lanseeraa seuraavan sukupolven bizhub i-Sarjan monitoimilaitteet

20. maalis 2024

Konica Minolta Business Solutions Europe on tänään julkistanut palkittujen bizhub i-Sarjan monitoimilaitteiden (MFP) ja tulostimien (SFP) seuraajat. Laajassa uudessa 21 laitteen (seitsemän värillistä A3-, viisi värillistä A4-, kuusi mustavalkoista A3- ja kolme mustavalkoista A4-laitetta) valikoimassa on ominaisuuksia ja toimintoja, jotka asettavat etusijalle nykyaikaisen työpaikan lisääntyneet tietoturvan ja helppokäyttöisyyden tarpeet.

Auto- ja kuljetusalan lakon vaikutukset Konica Minoltan toimituksiin

Espoo | 08. maalis 2024

Auto- ja kuljetusalan lakko saattaa viivästyttää toimituksia 

Asiakastiedote | helmikuu 2024

Espoo | 29. helmi 2024

Asiakastiedote 29.2.2024

Älykkäät sensorit optimoivat jokapäiväisiä työprosesseja

15. tammi 2024

Avainasiakaspäällikkö Sandra Hyrm työskentelee älykkäiden Mobotix-videovalvontasensoreiden ja kehittyneen teknologian parissa Konica Minoltalla. Hän keskittyy erilaisten valvottavien tapahtumien, esimerkiksi ihmisen liikkeiden rekisteröinnin ja analysoinnin sekä lämpösensoriteknologian käytön hyötyihin älykkäällä ja strategisella tasolla.

Konica Minolta Webinaarit

Tervetuloa kuulolle mielenkiintoisiin webinaareihimme!

Tutustu ja ilmoittaudu webinaareihimme
webinaari header
idc

IDC MarketScape nimesi Konica Minoltan maailmanlaajuisesti johtavaksi suunnan näyttäjäksi muuttuneessa tulostusmarkkinassa

Konica Minolta sai tunnustuksen asiakkailleen tarjoamasta vahvasta ratkaisuportfoliosta, joka tukee heitä digitaalisen valmiuden kasvattamisessa. Konica Minolta nimettiin johtavaksi toimittajaksi (’Leader’) IDC MarketScapen ”Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment” -arvioinnissa (asiakirja #US45354420, elokuu 2020). Yhtiö on kasvattanut merkittävästi tuotevalikoimaansa ja valmiuksiaan IT-palveluissa. IDC MarketScape toteaa, että "Konica Minolta on toteuttanut tämän suunnitelman menestyksekkäästi kohdealueilla, kuten IT-hallintapalveluissa, tietoturvassa, VoIP (Voice over IP) -palvelussa, tiedonhallinnassa, liiketoimintaprosessien ulkoistamisessa sekä vertikaalisissa ERP- ja CRM-ratkaisuissa".

Lue lisää