Ajankohtaista

Toivotamme uudet kollegat tervetulleiksi ammattitulostusratkaisujen tiimiin

12. tammi 2023

Laajennamme tuotanto- ja teollisen painamisen tiimiämme kahdella uudella työntekijällä, Jounilla ja Niklaksella. Molemmilla on kokemusta graafiselta alalta.

Etikettitulostuksen tulevaisuudennäkymät vuodelle 2023

04. tammi 2023

Etikettien digitaalinen tuotanto on yleistynyt, ja lähes 35 % kokonaisarvosta on nyt täysin digitaalista tai hybriditulostusta. Digitaalinen tuotanto menestyy painoalan markkinoilla, kun yhä useammat tuotemerkit ja vähittäismyyjät ovat havainneet, että joustavuus ja nopea reagointi ovat kriittisiä menestystekijöitä, jotka auttavat vastaamaan nopeasti muuttuviin asikasvaatimuksiin.

Viisi tärkeintä yritysten menestystä edistävää digitaalisen työpaikan trendiä vuodelle 2023

12. joulu 2022

Vuoden 2022 aikana digitaalinen työympäristö on jatkanut kehittymistään ja kasvamistaan vielä enemmän kuin kahden edellisen vuoden aikana. Nykyaikainen virtuaalitoimisto, joka on helpottanut etätyöskentelyä pandemian aikana, on vapaa maantieteellisistä rajoitteista ja edistää hybridityöskentelysuuntausta monilla eri aloilla. Digitaalista työympäristöä muokkaavat edelleen vuonna 2023 maailmanlaajuinen ilmastohätä, elinkustannuskriisi ja Venäjän aloittama hyökkäyssota Ukrainassa. Kun...

Konica Minolta ja MGI julkistavat AlphaJET 4.0 mustesuihkupainokoneen – ensimmäinen asennus jo Ranskassa

13. loka 2022

MGI Digital Technology on lanseerannut yhdessä Konica Minoltan kanssa B1+-formaatin mustesuihkupainokoneen, jossa yhdistyy ainutlaatuisesti vesipohjaiset CYMK-musteet ja in-line Eco-Spot UV-kohdelakkaus ja Green-Foil-foliointi. Lisäksi koko tuotantaprosessi onnistuu vain yhdellä ajolla!

Konica Minolta Webinaarit

Tervetuloa kuulolle mielenkiintoisiin webinaareihimme!

Tutustu ja ilmoittaudu webinaareihimme
webinaari header
idc

IDC MarketScape nimesi Konica Minoltan maailmanlaajuisesti johtavaksi suunnan näyttäjäksi muuttuneessa tulostusmarkkinassa

Konica Minolta sai tunnustuksen asiakkailleen tarjoamasta vahvasta ratkaisuportfoliosta, joka tukee heitä digitaalisen valmiuden kasvattamisessa. Konica Minolta nimettiin johtavaksi toimittajaksi (’Leader’) IDC MarketScapen ”Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment” -arvioinnissa (asiakirja #US45354420, elokuu 2020). Yhtiö on kasvattanut merkittävästi tuotevalikoimaansa ja valmiuksiaan IT-palveluissa. IDC MarketScape toteaa, että "Konica Minolta on toteuttanut tämän suunnitelman menestyksekkäästi kohdealueilla, kuten IT-hallintapalveluissa, tietoturvassa, VoIP (Voice over IP) -palvelussa, tiedonhallinnassa, liiketoimintaprosessien ulkoistamisessa sekä vertikaalisissa ERP- ja CRM-ratkaisuissa".

Lue lisää