Ajankohtaista

Konica Minoltan ESG-toimet

04. joulu 2023

Maailma kohtaa useita ympäristöllisiä ja yhteiskuntavastuullisia haasteita, jotka johtuvat ympäristössä ja yhteiskunnassa tapahtuvista dramaattisista muutoksista. Näiden haasteiden ratkaiseminen riippuu kaikkien osallistumisesta: hallitusten, yritysten, kansalaisjärjestöjen ja kaikkien meidän, jotka kutsumme maapalloa kodiksemme. Kristian Øhrstrøm, Head of Nordic Legal & Compliance, kertoo Konica Minoltan ESG-työstä.

Vinkkejä: kyberturvallisuus ja etätyö

25. loka 2023

Jos hakkerit onnistuvat tekemään verkkohyökkäyksen yritystä vastaan, se voi olla kallista ja liiketoiminnan kannalta kriittistä. Organisaatioiden tarve parantaa kyberturvallisuutta on kasvanut etätyön yleistyessä. Turvattomat verkot ja laitteet ovat erityisen haavoittuvia, ja myös roskaposti- ja phishing-sähköpostit muodostavat riskin.

Onko yrityksesi tietoturva kunnossa?

19. loka 2023

Yrityksiin kohdistuvan tietoverkkorikollisuuden uhka on korkea. Tämän vuoksi on suuri riski joutua hyökkäyksien kohteeksi, joilla voi olla huomattavia taloudellisia ja liiketoiminnallisia haittavaikutuksia. Huomioidaanko teillä tietoturva liiketoiminnassa? Tässä kerromme viidestä osa-alueesta, jotka organisaatiosi on otettava huomioon tietoturvan varmistamiseksi.

Konica Minolta saa Euroopassa kaikki kuusi Microsoft Cloud Solutions Partner -tunnustusta

20. kesä 2023

Konica Minolta Business Solutions Europe ja sen 21 tytäryhtiötä on saavuttanut kaikki kuusi Microsoft Cloud Solutions Partner -tunnustusta, mikä korostaa sen kattavia valmiuksia kaikilla Microsoftin pilvipalveluratkaisujen osa-alueilla.

Markkinajohtaja Konica Minolta tuo markkinoille AccurioPress C14000e -sarjan

Langenhagen, Germany | 22. touko 2023

Konica Minolta on julkistanut uudistetun AccurioPress C14000e -sarjan. Yhtiö on ollut suurvolyymisten arkkituotantolaitteiden johtaja kolme vuotta sitten markkinoille tulostaan lähtien.

Konica Minolta Webinaarit

Tervetuloa kuulolle mielenkiintoisiin webinaareihimme!

Tutustu ja ilmoittaudu webinaareihimme
webinaari header
idc

IDC MarketScape nimesi Konica Minoltan maailmanlaajuisesti johtavaksi suunnan näyttäjäksi muuttuneessa tulostusmarkkinassa

Konica Minolta sai tunnustuksen asiakkailleen tarjoamasta vahvasta ratkaisuportfoliosta, joka tukee heitä digitaalisen valmiuden kasvattamisessa. Konica Minolta nimettiin johtavaksi toimittajaksi (’Leader’) IDC MarketScapen ”Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment” -arvioinnissa (asiakirja #US45354420, elokuu 2020). Yhtiö on kasvattanut merkittävästi tuotevalikoimaansa ja valmiuksiaan IT-palveluissa. IDC MarketScape toteaa, että "Konica Minolta on toteuttanut tämän suunnitelman menestyksekkäästi kohdealueilla, kuten IT-hallintapalveluissa, tietoturvassa, VoIP (Voice over IP) -palvelussa, tiedonhallinnassa, liiketoimintaprosessien ulkoistamisessa sekä vertikaalisissa ERP- ja CRM-ratkaisuissa".

Lue lisää