Konica Minolta tarjoaa digitaalisen työympäristön yhdistämällä ihmiset, tilat ja teknologian


Autamme organisaatioita ottamaan haltuun ja hallinnoimaan IT:n ja datan. 
Luomme tulevaisuuden digitaalisen työympäristön. Sen sijaan, että työ olisi jokin paikka, jonne mennään, sitä tehdään nyt milloin tahansa, missä tahansa ja millä tahansa laitteella. Yhdistämme ihmiset, tilat ja teknologiat, jotta organisaatiosi voi keskittyä liiketoimintaan. Digitaalinen transformaatio on organisaatioiden ensisijainen prioriteetti, jotta ne voivat pysyä kilpailukykyisinä ja tuottavina ja pitää ammattitaitoiset työntekijät tehokkaina ja motivoituneina.
Me hoidamme IT-huolesi, sinä saat keskittyä liiketoimintaan.


Kun suunnittelet siirtymistä paperisista asiakirjoista digitaalisiin asiakirjoihin, digitaalisten työnkulkujen kehittämistä, liiketoimintasi johtamista todellisen tiedon avulla, siirtymistä paikan päällä tapahtuvasta hallinnasta pilviratkaisuihin, työympäristösi tehostamista digitaalisilla yhteistyövälineillä ja digitaalisen työympäristösi turvaamista liiketoimintasi eteenpäin viemiseksi - olemme luotettava IT-kumppanisi.


 

Konica Minolta liiketoimintasi IT-kumppanina – kun me huolehdimme IT:stä, voitte keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen 

Konsultointimme avulla selvitämme organisaatiosi haasteet, mihin haluatte mennä ja mitä haluatte saavuttaa. Meillä on ratkaisut ja palvelut liiketoimintaasi varten - IT-infrastruktuuriin, tiedonhallintaan ja prosessien automatisointiin, data-analytiikkaan, älykkääseen videovalvontaan ja toimistotulostusratkaisuihin. Kaikkia voidaan hallita pilvipalvelussa.

Avullamme voit työskennellä mobiilisti, tehdä yhteistyötä sisäisesti ja ulkoisesti, hallita kaikkia asiakirjojasi tehokkaammin ja automatisoida työnkulkuja ja liiketoimintaprosesseja turvallisessa ja kestävässä digitaalisessa työympäristössä.

 

Varaa ilmainen arvio yrityksesi IT-tilanteesta ilman sitoumuksia

Tiedämme, että muutokset työympäristössäsi ja datan haltuunotto voivat lisätä IT-haasteita. 
Haluamme auttaa sinut alkuun - kartoitamme IT-statuksenne 1-2 tunnin mittaisessa palaverissa.  

Saat raportin yrityksesi IT:n kriittisistä osa-alueista. 

Varaa ilmainen IT-arviointi

Pilvi on avain menestyksekkääseen liiketoimintaan

Onko yritykselläsi pilvistrategia olemassa? Oletko tietoinen kaikista pilven tarjoamista eduista yrityksellenne? Pilvi tuo joustavuutta ja skaalautuvuutta, jotka mahdollistavat tuottavan liiketoiminnan. Voimme auttaa sinua pilvistrategian laatimisessa tai toteuttaa puuttuvat ratkaisut. Ei enää piilokustannuksia - maksat vain käyttämistäsi resursseista.

Työntekijät voivat työskennellä mobiilisti milloin ja missä tahansa, millä tahansa laitteella. Heillä on pääsy liiketoimintasovelluksiin, asiakirjoihin, tietoihin ja työnkulkuihin, ja he voivat tehdä yhteistyötä kollegoiden, asiakkaiden ja liikekumppaneiden kanssa. Kaikki on turvallista ja IT-infrastruktuuri on aina ajan tasalla.

 

Tervetuloa älykkääseen työympäristöösi

Kun IT toimii niin kuin pitääkin, voit luottaa siihen, että voit hoitaa liiketoimintaasi omalla tavallasi. Voit työskennellä joustavasti missä ja milloin haluat. Ja sinulla on työkalut, joilla voit lisätä tuottavuutta kysyntää vastaavaksi - tietoturvallisessa työympäristössä. Kun sinulla on luotettava IT-kumppani, joka räätälöi kokonaisvaltaisia digitaalisia työympäristöratkaisuja, liiketoimintasi on turvattua ja se voi kasvaa. When I.T. works, WORK IT. ​


Tuomme hyötyjä liiketoimintaasi


Älykkäästi yhdistetty työympäristö muuttaa liiketoimintasi. 
Se määrittelee uudelleen sen, miten sinä ja tiimisi työskentelette - yksilöinä ja yhdessä - ja tarjoaa monia hyötyjä, kuten paremman: 

LiikkuvuudenTyöntekijät voivat tehdä töitä tietoturvallisesti ajasta ja paikasta riippumatta, millä tahansa päätelaitteella

LaajennettavuudenKasvata työympäristöäsi liiketoimintasi kehityksen mukaan

TuottavuudenAutomatisoimalla prosesseja ja helpottamalla työntekijöiden pääsyä tarvitsemiinsa asioihin he voivat tehdä työnsä paremmin ja nopeammin
 

6 hyvää syytä valita meidät IT-kumppaniksesi


Olemme tässä sinua varten IT-kumppanina. Asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan teitä siirtymään pilveen, hyödyntämään digitaalista muutosta, saamaan tietoa liiketoiminnasta ja luomaan digitaalisen työympäristön.

Onnistuneiden muutosprojektien ansiosta voit luottaa siihen, että saamme organisaatiosi muutostyöt kuntoon. Olemme auttaneet asiakkaitamme muutostyössä ja myös toteuttaneet oman muutostyömme yrityksenä - tulostuslaitteiden toimittajasta kokonaisvaltaisten digitaalisten työympäristöratkaisujen tarjoajaksi.


Luotettavana liiketoimintasi IT-kumppanina tarjoamme kokonaisvaltaisia palveluja ja ratkaisuja IT:stä ja digitaalisesta työympäristöstä liiketoiminta-analytiikkaanTodellinen pilvipalvelukumppanisi - kun otat pilviratkaisuista täyden hyödyn, sinulla on vapaus keskittyä omaan liiketoimintaasi

     

Asiantuntijamme apunasi: konsultointi, toteutus, koulutus ja tukiAina uusinta teknologiaa ja tuoreimmat päivitykset


Tietoturvallinen työympäristö


Vastuullisuus: tehokkuuden lisääminen vähentämällä organisaation fyysistä jalanjälkeä ja hävikkiä

Tutustu, miten Konica Minolta auttaa asiakkaittaan ja heidän asiakkaitaan ympäri maailmaa


 

Ota yhteyttä - kuulet, miten älykkään työympäristön palvelut auttavat yritystäsi

Tiedämme, että jokainen organisaatio on omanlaisensa, jonka vuoksi kaikki alkaa keskustelusta. Olemme valmiita auttamaan, joten jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä.