IT-Palvelut

IT-Palvelut


Yhtenäinen, tietoturvallinen IT-infra tekee työympäristöstäsi helposti hallittavan. Skaalautuvat tiedonhallintaratkaisut varmistavat tiedon löytämisen ja käyttämisen

Teknologiat, kuten tietoverkot, palvelimet ja tietokoneet, joilla varmistetaan työympäristön tehokas hallinta ja sujuva toiminta, ovat entistä tärkeämpiä nykyaikaisille yrityksille. Näiden infrastruktuurien hallinnasta voi kuitenkin koitua melkoinen taakka, ja mikäli jokin teknologia pettää, voivat taloudelliset seuraukset olla merkittäviä. Kriittisen yritysinfrastruktuurin hallintaan haetaan apua asiantuntijapalvelujen avulla, jolloin yrityksen henkilöstö voi keskittyä päivittäisten tehtäviensä hoitamiseen sekä strategiseen päätöksentekoon ja huoli infrastruktuurien hallinnasta jätetään palvelun tarjoajalle. Konica Minolta on hallintapalvelujen asiantuntija, jonka avulla voitte keventää pääasialliseen toimintaanne kuulumattoman ja usein monimutkaisen teknologian hallinnasta aiheutuvaa työtaakkaa.

 

Workplace Hub

Konica Minoltan Workplace Hub vähentää IT:n monimutkaisuutta, poistaa toistuvia IT-tehtäviä, lopettaa ei-toivotut häiriöt ja optimoi IT-kulut. Sen avulla voit unohtaa IT:n kanssa painimisen ja keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen. WorkplaceHub koostuu useista työkaluista, joiden avulla voit parantaa tietotekniikan hallintaa. Se yhdistää hallinnan, yhteistyön, tekniikan ja tuen yhteen kattavaan IT-ekosysteemiin. Konica Minolta on kehittänyt IT-palvelualustan, jonka tavoitteena on tarjota yrityksille tehokasta yhteistyötä vahvojen teknologiakumppaneiden, kuten Hewlett Packard Enterprise, Sophos ja Microsoft, kanssa.
 Hallitut IT-palvelut

IT-osastot, erityisesti pienissä ja keskisuurissa yrityksissä, kohtaavat yhä kasvavan tehtävien monimutkaisuuden. Tämä johtaa suuriin kustannuksiin ja sitoo innovaatiotoimintaan tarvittavat IT-resurssit. Ulkoistamalla kaikki tai vain osan IT-infrastruktuurin hallinnasta annamme teille mielenrauhan - ja enemmän aikaa ja energiaa keskittyä liiketoimintaanne.
 

 

Tiedonhallinta

Päivittäin tiedon määrä kasvaa eksponentiaalisesti: dokumentit, sähköpostit, online-aineistot, laskut, sopimukset ja monet muut aineistot kerryttävät valtavan tietomäärään. Jäsentelemättömät tiedot, joita ei usein ole luokiteltu, tallennetaan eri paikkoihin, ja pääasiallinen ongelma on yleensä puuttuva johdonmukainen tietoinfrastruktuuri, joka luo aikaa vievää hallintoa ja epävarmoja prosesseja. Optimoi tietopohjaiset yritysprosessit käyttämällä Konica Minoltan hallittua sisältöpalvelua (MCS).

 

 

Keskity oman ydinliiketoimintasi tavoitteisiin ja vapaudu turhista rutiineista!

Konica Minolta on hallintapalvelujen asiantuntija, jonka avulla voitte keventää pääasialliseen toimintaanne kuulumattoman ja usein monimutkaisen teknologian hallinnasta aiheutuvaa työtaakkaa. Näin henkilöstönne työaika vapautuu päivittäisten tehtäviensä hoitamiseen ja strategiseen päätöksentekoon.