IT-Palvelut

IT-Palvelut

IT-palvelut: IT-hallintapalvelut, tiedonhallinta ja videovalvonta


Tietoturvallinen ja yhtenäinen IT-infrastruktuuri tekee työympäristöstä helposti hallittavan ja mahdollistaa joustavan työskentelyn ja tuottavuuden. Skaalautuvat tiedonhallintaratkaisut varmistavat tiedon elinkaaren hallinnan. Älykkäät videovalvontaratkaisut varmistavat turvallisen toimintaympäristön.

Yhdessä oikeanlainen IT-infrastruktuuri, tehokas tiedonhallintaratkaisu ja älykäs videovalvonta mahdollistavat tietoturvallisen ja oikeaan tietoon perustuvan työntekemisen ajasta ja paikasta riippumatta. Nykyaikaiset teknologiat tarjoavat yrityksille työympäristön tehokkaan hallinnan, toimintaympäristön tietoturvallisen valvonnan ja sujuvan liiketoiminnan. Toimivat ja oikeanlaiset verkkoyhteydet, tietoverkot, IT-järjestelmät, palvelimet, IT-, ja videovalvontaratkaisut sekä tiedonhallintajärjestelmät ovat entistä tärkeämmässä roolissa yrityksissä. Roolin tärkeys kasvaa, kun yritys haluaa olla moderni ja tarjota joustavaa työntekemistä ja tietoturvallisen työympäristön työntekijöilleen. 

Organisaatiot hyötyvät hallitusta IT-ympäristöstä, tehokkaasta tiedonhallinnasta ja älykkäästä videovalvonnasta 


IT-hallintapalvelut tarjoavat yrityksille moderneja ratkaisuja digitaalisiin työympäristöihin. Näiden ratkaisujen avulla varmistetaan yrityksen toimivat yhteydet, tietoturvallinen IT-ympäristö ja luotettava IT-tuki. IT-palvelut ja ratkaisut mahdollistavat työn tekemisen ajasta ja paikasta riippumatta. 

Laadukas tiedonhallinta mahdollistaa yrityksen paremman selviytymisen kasvavan tietomäärän keskellä. Oikeanlaisella tiedonhallintaratkaisulla yritys pystyy löytämään valtavasta tietomäärästä tarvitsemansa tiedon, ottamaan sen talteen, käsittelemään ja jakamaan informaatiota, lisäämään tiedon hallittavuutta ja varmistamaan datan säilyvyyden. 

Videovalvonta varmistaa yrityksen turvallisen toimintaympäristön. Siinä on älykkyys, jonka avulla yrityksen on mahdollista ottaa käyttöön automaatioon perustuvia toimintoja. Näiden avulla voidaan parantaa, tehostaa ja automatisoida muun muassa valvontaa, tuotantoprosesseja ja asiakasvirtoja. 
 
 

Konica Minoltan IT-palvelut

Menesty digiaikana Konica Minoltan IT-palveluiden avulla - selätä tämän päivän haasteet ja tartu huomisen digimahdollisuuksiin.

Lataa whitepaper (in english)
ITS Whitepaper
Tehokas, tietoturvallinen työympäristö

Blogi: Johda tiedolla turvallisessa työympäristössä

Tietoturvallinen työympäristö ja yrityksessä oleva tieto on liiketoiminnan keskiössä

Lue blogista, miten varmistat liiketoiminnan häiriöttömyyden ja tiedon käytettävyyden

IT-palvelut


Yritysten liiketoimintaan kohdistuu yhä tiukentuvaa sääntelyä. Konica Minolta on IT- ja tiedonhallintapalveluiden asiantuntija, jonka IT-hallintapalvelut ja tiedonhallintaratkaisut perustuvat moderniin tietoturvaan. IT:n ulkoistaminen mahdollistaa yrityksille tehokkaamman ajankäytön, tietoturvallisemman liiketoiminnan, luotettavan IT-ympäristön hallinnan ja joustavat IT-resurssit.
 


IT-hallintapalvelut

Tutustu tietoturvallisiin IT-hallintapalveluihin.
 

 

Tiedonhallinta

Tutustu työn tehokkuutta lisääviin tiedonhallintaratkaisuihin.

 

 

Asiakasreferenssit - tutustu toteuttamiimme asiakasratkaisuihin

Haluatko kuulla lisää? Ota meihin yhteyttä.

Tilaa uutiskirje:*

Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings