Monimuotoisuus ja ihmisten huomioon ottaminen

 

Palvelut

 

Sisäilman laatu

Sisäilman puhtaus toimistoissa ja sen potentiaalinen vaikutus tilaa käyttävien ihmisten terveyteen ja viihtyvyyteen ovat elintärkeitä terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Konica Minolta on sitoutunut kehittämään asiakkaidensa työympäristöä aktiivisesti ja varmistamaan, että he voivat keskittyä ydinosaamiseensa. Turvallisuus ja tehokkuus ovat Konica Minoltan ilmanpuhdistusratkaisujen keskeisiä ominaisuuksia. Yritys on kehittänyt erikoissuodattimia eri toimistojärjestelmiä varten, mikä vähentää päästöjä merkittävästi ja edistää ilmavirtausta laitteissa. Asiakkaat voivat itse myös parantaa sisäilmansa laatua, mikä vaikuttaa merkittävästi henkilöstön terveyteen, viihtyvyyteen ja tuottavuuteen. 

Konica Minolta haluaa parantaa asiakkaidensa työympäristöjä tarjoamalla kestäviä ja tehokkaita ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme optimoimaan työympäristönsä sisäilman laatua. Etuja:
 

 • antaa Konica Minoltan valvoa ja parantaa ilmanlaatua, jotta voit keskittyä ydinosaamiseesi
 • vähentää päästöjä tehokkaasti
 • suunniteltu erityisesti Konica Minolta -laitteille
 • kestää koko (laitteen) käyttöiän, joten vaihtoja ei tarvita.

Konica Minolta tekee yhteistyötä useiden luotettavien ja ammattitaitoisten projektikumppaneiden kanssa tarjotakseen erityisiä suodatinlaitteita eri toimistojärjestelmiin, mikä takaa päästöjen runsaan alentamisen. Suodatinratkaisut, joita mitataan Blue Angel -sertifioinneilla, vähentävät kopiokoneiden hiukkaspäästöjä jopa 98 prosenttia.

 • Ilmanpuhdistusyksikkö (vakio)
  • Vähentää päästöjä vähintään 90 prosenttia
  • Jo vakiona uusimmissa Konica Minoltan laitteissa
 
 • Ilmanpuhdistusyksikkö (valinnainen)
  • Vähentää päästöjä 82–97 %
  • Kaksi eri suodatinmallia, joita käytetään Konica Minoltan laitteissa

 

 

 

Universaali muotoilu

Konica Minoltan universaali muotoilu tarkoittaa, että yrityksen laitteet on suunniteltu niin, että niissä yhdistyvät käytettävyys, saavutettavuus, helppo käsittely ja tyyli. Näin tuotteitamme voivat käyttää helposti ja tehokkaasti myös ihmiset, joilla on jokin fyysinen vamma tai heikentynyt näkö. 
Asiakkaamme hyötynä on, että hän voi tarjota kattavan työympäristön, joka on kaikkien saavutettavissa iästä, koosta tai erityistarpeista riippumatta. Tuotteemme ovat helposti saavutettavissa, yksinkertaisia käyttää ja loogisia sekä muotoilultaan että käytännöllisyydeltään. Tämän ansiosta asiakkaamme voivat lisätä henkilöstönsä monimuotoisuuden tasoa. 

Lue lisää käyttäjien saavutettavuudesta ja näkyvyydestä

 

Sitoutuminen

 

Sosiaalinen innovaatio

Konica Minolta reagoi ennakoivasti globaaliin kestävään kehitykseen liittyviin haasteisiin sisällyttämällä ydinteknologioihinsa uusimpia digitaalisia teknologioita, kuten tavaroiden internet (Internet of Things, IoT), tekoäly ja robotiikka. Yritys tekee työtä muuttaakseen liiketoimintaansa niin, että se keskittyy tarjoamaan ratkaisuja ajankohtaisiin globaaleihin ongelmiin. Tämä muuntautuminen ei ainoastaan edistä kestävän kehityksen tavoitteita, vaan auttaa myös rikastamaan niiden yksilöiden elämää, jotka muodostavat yhteisön.

Lue lisää Konica Minoltan sosiaalisista innovaatioista.
 

Sukupuolten tasapuolinen edustus IT-alalla

Konica Minolta Business Solutions Europe tekee yhteistyötä kansalaisjärjestön kanssa toteuttaakseen kapasiteettia rakentavan projektin, joka tukee naisia uran rakentamisessa IT-alalla. Projekti pyrkii houkuttelemaan naisia ja tyttöjä IT-alalle, valitsemaan sen ja tukemaan heitä IT-alalla. Tavoitteena on auttaa heitä pääsemään työmarkkinoille, oppimaan perusteet, löytämään työpaikka tai perustamaan start-up-yritys. Alunperin Tšekin tasavallassa elokuussa 2015 käynnistettyä projektia laajennettiin Saksaan seuraavana vuonna, ja se on aloitettu myös Puolassa ja Itävallassa viime tilikaudella.

 

Ota yhteyttä...

Ota yhteyttä kestävän kehityksen tiimiimme!

Lähetä sähköpostia

ContactFormWrapper