WORKPLACE ONE - MICROSOFT 365 -HALLINTAPALVELU YRITYKSILLE

Yhteistyö, viestintä ja tietoturva

Ota yhteyttä

Kattava M365 palvelu, jota hallinnoidaan puolestasi - saat yhden tietoturvallisen paikan, johon voit koota kaikki tiedot, liiketoimintasovellukset ja yhteistyömahdollisuudet käyttäjillesi


Nyt sinulla on mahdollisuus ottaa Microsoft 365:sta kaikki hyöty irti - anna työntekijöillesi mahdollisuus turvalliseen yhteistyöhön ja käyttää kaikkia tarvitsemiaan Microsoftin sovelluksia, ohjelmistoja, tietoja ja työnkulkuja missä ja milloin tahansa. Workplace One on Microsoft 365 (M365) -hallintapalvelu, joka mahdollistaa täyden M365:n käytettävyyden pk-yrityksille. Monet yritykset käyttävätkin jo M365:sta. Vaikka se tarjoaa monia mahdollisuuksia yrityksille ja käyttäjille, vain pieni osa niistä on käytössä parantamassa yhteistyötä työpaikalla. Workplace One tuo kaikki nämä mahdollisuudet käyttöösi yhteen pilvipalveluna toimivaan ympäristöön, jota Konica Minolta hallinnoi puolestasi.

  

Microsoft-hallintapalvelun avulla autamme sinua hyödyntämään M365:sta parhaalla mahdollisella tavalla ja vähentämään työtaakkaasi

Työympäristöt, työmenetelmät, yhteistyöskentely ja viestintä ovat muuttuneet. Teknologiat, digitaaliset työkalut ja tietoturvauhat lisääntyvät huimaa vauhtia, ja niiden mukana pysyminen voi tuntua ylivoimaiselta. Samaan aikaan teknologiat ja digitaaliset työkalut tarjoavat yrityksille monia uusia mahdollisuuksia, myös mahdollisuuden suojautua tietoturvauhilta. Microsoft -hallintapalvelu Workplace One on suunniteltu tuomaan M365:n parhaat puolet yrityksen käyttöön ja vähentämään IT:n hallintataakkaa.

Meidän avullamme voit optimoida Microsoft 365 -ympäristön suorituskyvn, joustavuuden ja turvallisuuden. Olemme nimetty Microsoft Solutions Partner, joka on saavuttanut kaikki kuusi Microsoftin ratkaisualuetta. 

Voimme auttaa sinua näiden aiheiden parissa:

     
 

VALITSE YRITYKSELLESI SOPIVA PAKETTI: YHTEISTYÖSKENTELY & VIESTINTÄ TAI SUOJATTU YHTEISTYÖSKENTELY

Olemme luoneet kaksi Workplace One -pakettia tukemaan toimintaasi: Yhteistyöskentely & viestintä sekä Suojattu yhteistyöskentely. Ensimmäinen on peruspaketti ja toinen tarjoaa peruspaketin lisäksi laajemman suojauksen päätelaitteiden hallintaan asti. Mieti yrityksesi tarpeita, resursseja ja sitä, mitä haluat saavuttaa, ja valitse sinulle parhaiten sopiva paketti.

Yhteistyöskentely & viestintä - saavuta helpommin yhdessä enemmän

Workplace One tarjoaa M365:n parhaat puolet yhteistyöskentelyyn ja viestintään tekemällä siitä helppoa ja tuottavaa. Voit työskennellä yhdessä samojen projektien ja tehtävien parissa, jakaa asiakirjoja ja tietoja, työstää samaa asiakirjaa samaan aikaan - kaikki tämä yhdessä paikassa ja varmuuskopiointi huolehdittuna.

Workplace One sisältää viestintäsivuston - intranetin - joka on rakennettu tarpeidesi mukaan. Intranetissa voit jakaa uutisia, asiakirjoja ja tietoa sekä innostaa työntekijöitä osallistumaan ja keskustelemaan. Se on visuaalinen, nopeasti saatavilla ja helppokäyttöinen.

Hyödyt ulottuvat koko organisaatioon

Nauti tehokkaasta yhteistyöskentelystä. Voitte viestiä nopeasti kollegoiden kesken, miettiä helpsosti asioita yhdessä ja jakaa ideoita, parantaa tuottavuutta ja tuoda kaikki lähelle toisiaan. Näin kaikki tietävät, mitä projekteissa ja yrityksessä tapahtuu, ja tieto on aina saatavilla - milloin ja missä tahansa.

Suojattu yhteistyöskentely – turvaa digitaalinen työympäristösi

Tämä paketti tarjoaa kehittyneitä tietoturvapalveluja ja lisää yhteistyöominaisuuksia Yhteistyöskentely & viestintä -peruspaketin päälle. Tietoturvan hallinta on tärkeää, sillä hybridi- ja etätyöntekijät tarvitsevat turvallisia yhteyksiä ja laitteita on hallittava turvallisesti.

Suojattu yhteistyöskentely -paketti sisältää laitteiden, sovelluksien ja identiteettien suojauksen Microsoft Intune- ja Defender-turvaratkaisuilla. Hallinnoimme kaiken puolestasi tukeaksemme toimintaasi ja antaaksemme käyttäjille mahdollisuuden työskennellä etänä ja turvallisesti. 

Turvaa liiketoimintasi datasta päätelaitteisiin

Tietoturvan ja suojauksen edut ovat laajat. Sinulla on käytössäsi uusin teknologia liiketoimintasi turvaamiseen ja yksinkertaiseen hallintaan. Näin pystyt minimoimaan turvallisuusriskejä ja suojaamaan yritystiedot. Yhdistämällä päätelaitehallinnan ja tietoturvaratkaisut ja optimoimalla laitteiden suorituskyvyn vähennät kustannuksia.

 

Saat seuraavat hyödyt
YKSI hallintapalveluja tarjoava kumppani antaa mielenrauhan
Huolehdimme liiketoimintasi turvallisuudesta ja jatkuvuudesta varmistamalla, että tilejäsi ja tiedostojasi - mukaan lukien OneDrive, SharePoint ja Microsoft Teams - valvotaan, suojataan ja varmuuskopioidaan säännöllisesti; tietosuojaperiaatteet auttavat yritystäsi noudattamaan GDPR-vaatimuksia.

 YKSI hosting-alusta: Konica Minoltan pilvipalvelu
Yritystietosi varmuuskopioidaan Konica Minoltan pilveen, jossa ne säilytetään turvallisesti käytettävissä olevissa, erittäin turvallisissa ja skaalautuvissa tietokeskuksissamme.


YKSI kuukausimaksu paremman kustannusnäkymän saamiseksi
Yksinkertainen ja läpinäkyvä kuukausimaksu sisältää Workplace Onen toteutuksen ja ylläpidon asiantuntijoidemme toimesta.


YKSI paikka tukea varten
Workplace One Service Desk on keskitetty yhteyspisteesi, jossa IT-asiantuntijat ovat välittömästi käytettävissäsi ja auttavat sinua kaikissa kysymyksissä ja ongelmissa.


YKSI paikka yrityksen tiedoille ja sovelluksille
Käyttäjät voivat käyttää Workplace One -alustaa millä tahansa laitteella ja milloin tahansa Microsoft Teamsin, mobiilisovellusten tai verkkoselaimen kautta.


YKSI dynaaminen alusta luovalle yhteistyöskentelylle
Workplace One hyödyntää Microsoft 365:n ominaisuuksia ja mahdollistaa dynaamisen yhteistyöskentelyn osaamisen, tiedostojen ja tietojen helpon jakamisen avulla.


YKSI salasana kaikkiin sovelluksiisi
Single Sign-On (SSO) tarkoittaa, että käyttäjät tarvitsevat vain yhden salasanan päästäkseen kaikkiin sovelluksiin, mikä helpottaa heidän työtään ja yksinkertaistaa IT-tiimin käyttäjähallintaa.

Ota yhteyttä

Asiantuntijamme näyttävät, miten voimme tukea liiketoimintaasi Workplace One -palvelun avulla