AccurioPro Label Impose

Ainut tarvitsemasi digitaalinen tarratulostusohjelmisto


Ohjelmisto, joka vastaa uutta investointiasi täydellisesti


AccurioPro Label Impose -asemointiohjelma on merkittävästi helppokäyttöisempi kuin perinteiset analogiset järjestelmät, joten voit sijoittaa töitä jonoon suoraan kosketusnäytön ohjauspaneelista, tulostaa uudelleen aiempaa nopeammin ja edullisemmin sekä nopeuttaa henkilöstön oppimista.

 

Tehon ja taloudellisuuden optimoimiseksi etikettitulostusyritysten on voitava automatisoida ja integroida tulostustehtävät aina mahdollisuuksien mukaan sekä samanaikaisesti välttää tarramateriaalin hävikki optimoimalla materiaalin käyttö. Siksi etikettimateriaalille asetellaan tavallisesti useita etikettejä koko materiaalin leveydeltä ja pituudelta. Manuaalisesti tehtynä se voi kuitenkin olla hankalaa ja hidasta.

 

AccurioPro Label Impose -ohjelmisto on täydellinen ratkaisu tähän haasteeseen. Sen yksinkertaisessa ja intuitiivisessa käyttöliittymässä tarratulostustyöt voi asetella ja valmistella automaattisesti, ja käyttäjät voivat luoda PDF-tiedostoja, joita voidaan käyttää stanssauslaitteiden leikkaustyökalujen perustana.

 

Sinä tulostat. Anna meidän hoitaa asettelu.


AccurioPro Label Impose -ohjelmistossa on vaikuttava PDF-pohjainen työnkulku, jossa käyttäjä luo stanssaustyökalut antamalla oikeat tiedot ja joka sisältää muuttuvan tiedon tulostuksen tuen. Intuitiivinen käyttöliittymänsä ja suuren tulostuskokonsa ansiosta työkalu täydentää Konica Minoltan tarrapainoa prosessin kaikilla osa-alueilla ja toimii saumattomasti AccurioLabel 190 -tulostimen kanssa.


AccurioPro Label Impose | Ganging & printing of labels

We tell you the basic facts and show you the main features of AccurioPro Label Impose, a software tool for ganging and printing of labels.

Ominaisuudet

Ominaisuudet

Automaattinen toistuvien tarrojen luonti 
Sovellus helpottaa ja automatisoi toistuvien tarrojen luonnin tarramateriaalille.


Muuttuva tietosisältö 
Muuttuvan tietosisällön käsittely on helppoa ja suoraviivaista, ja sen voi lisätä nopeasti ja helposti automaattiseen tarrojen toistamiseen.


Säädettävä välistys
Käyttäjät voivat säätää yksittäisten sarakkeiden ja rivien välistystä vapaasti tarvittaessa.


Vakiomuotoisten ja mukautettujen katkaisumerkkien lisääminen
Lisäksi sovelluksella voi lisätä vakiomuotoisia ja mukautettuja katkaisumerkkejä täysin vapaasti mihin tahansa kohtaan offline-viimeistelyä varten.


Kuvien järjesteleminen
Sovelluksessa voi valita joko automaattisen tai manuaalisen kuvien järjestelemisen tarroissa.


Yhdistelmätulostus
Samalle arkille voi tulostaa yhden- tai monenlaisia kuvia.


Stanssaustyökalut
AccurioPro Label Impose -ohjelmistolla voit tunnistaa lisäerottimia (stanssausviivat, pistepinnoitteen, painatuksen ja vastaavat) ja viedä ne PDF-tiedostoon, jotta voit luoda stanssaustyökaluja ja ottaa käyttöön lisäkoristeita tarroissa. 

Get the product brochure now to have all information at hand.

AccurioPro Label Impose brochure
AccurioPro Label Impose image datasheet thumbnail

Ota meihin yhteyttä