Tarvikkeiden kierrätys, joka toimii sinun ja planeetan hyväksi

Kierrätys- ja palautusoohjelma Konica Minoltan tarvikkeille Euroopassa 


Clean Planet Program on palvelumme bizhub, AccurioPrint ja AccurioPress -mallistojen tarvikkeiden keräykseen ja laadukkaaseen kierrätykseen.
 


 

Clean Planet Program heijastaa Konica Minoltan vankkumattoman sitoutumisen kestävään kehitykseen, YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin ja tietoisuuteen maapallon luonnonvarojen säilyttämisen tarpeesta - samalla kun se antaa sinulle mahdollisuuden toimia taloudellisesti säästäväisesti. Tämä kestävänkehityksen ohjelma on suunniteltu varmistamaan, että Konica Minoltan kulutustarvikkeet, kuten värikasetit ja -pullot, valojohderummut ja muut kappaleet, hävitetään ympäristöä säästäviä prosesseja käyttäen.
 

Tämä korkealuokkainen kierrätysohjelma tarjoaa yksinkertaisen ja luotettavan keinon suojella maapallon luonnonvaroja ja vähentää jätettä tavalla, joka tukee sekä sinua että asiakkaitasi pyrkiessäsi saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteet. Tämä tarkoittaa, että tiedät - toivomisen tai ihmettelyn sijaan - jättäväsi puhtaamman planeetan tuleville sukupolville, auttaessamme sinua samalla saavuttamaan maksimaalisen tehokkuuden.

Korkealuokkainen kierrätys

Korkealuokkainen kierrätys
Recycling_Program_Icon

 

Konica Minoltan Clean Planet Program -palvelun avulla sinä ja yrityksesi voitte nauttia uusimman tekniikan mukaisen kierrätyksen eduista. Palvelu on suunniteltu varmistamaan kunnianhimoisen panostuksen puhtaamman planeetan puolesta tuleville sukupolville ja vähentämään massiivisesti ilmaston lämpenemistä ottamalla talteen suuri määrä toissijaisia raaka-aineita Konica Minoltan väriaineista ja muista kulutustarvikkeista. 
 

Kierrätysohjelmassamme 100 % käytetyistä kulutustarvikkeistasi kierrätetään käyttämällä erittäin kehittyneitä prosesseja, jotka ovat jo nyt nopeasti kehittyvää tiedettä. Prosessi ei perustu polttamiseen, joka myös edistää ilmaston lämpenemistä. Sen sijaan siinä Konica Minoltan väriainepullojen kaltaiset tuotteet muutetaan toissijaisiksi raaka-aineiksi uudelleenkäyttöä varten. Se hyvin pieni osa materiaalista, jota ei voida kierrättää, käytetään energian talteenottoprosesseissa.

Luotettava prosessi

Luotettava prosessi
Sustainability

 

Tässä ohjelmassa tulostat tavalliseen tapaan käyttämällä Konica Minoltan huipputason väriaineita ja kulutustarvikkeita - ja annat meidän huolehtia kaikkien tuotteiden luotettavasta kierrätyksestä. Näin Clean Planet -kierrätysohjelma on suunniteltu toimimaan sekä sinun että planeetan hyväksi torjumalla ilmaston lämpenemistä ja täyttämällä edelleen tulostustarpeesi:

 

 1. Tilaa keräyslaatikot Konica Minoltan asiakaspalvelusta täyttämällä tämän sivun lopusta löytyvä lomake. Minimitilausmäärä on 3 laatikkoa - tilaus vaatii huoltosopimuksen Konica Minoltan kanssa.
 2. Keräyslaatikot toimitetaan antamaasi osoitteeseen.
 3. Kun keräyslaatikot ovat täynnä, rekisteröidy Clean Planet Program -portaaliin: cleanplanetprogram.konicaminolta.eu.
 4. Tilaa ja aikatauluta täysien keräyslaatikoiden nouto portaalissa.
 5. Nouto valitsemanasi ajankohtana ja kierrätys.

Yksinkertainen ja kätevä kierrätysohjelma

Yksinkertainen ja kätevä kierrätysohjelma
Comfortable

 

Yksi portaali - hoitaa kaiken muutamalla klikkauksella.
 

Clean Planet Program -portaalimme avulla kierrätysprosessista tulee yksinkertainen ja luotettava. Yrityksesi käyttäjäprofiilin avulla voit tallentaa osoitetietosi tulevia tilauksia varten, seurata tilauksia seurantaominaisuuden avulla ja tarkastella raportteja tilaushistoriastasi. Ohjelma on suunniteltu erityisesti torjumaan ilmaston lämpenemistä tavalla, joka on sekä taloudellinen että kestävä!

 

Kulutustarvikkeiden kierrätyspalvelumme on saatavilla kaikille toimisto- ja tuotantotulostusjärjestelmissä käytettäville kulutustarvikkeille, mukaan lukien bizhub, AccurioPrint ja AccurioPress -monitoimilaitteille ja -tulostimille.

Huolehdimme kulutustarvikkeiden korkealuokkaisesta kierrätyksestä

Haluatko toimia vastuullisesti, saavuttaa yrityksesi ympäristötavoitteet ja edistää tehokkaasti luonnonvarojen suojelua? Siinä tapauksessa hyödynnä Konica Minoltan Clean Planet -ohjelmaa.

Lataa Clean Planet Program -esite
Thumbnail of the clean planet program brochure

Tarvikkeiden kierrätys, joka toimii sinun ja planeetan hyväksi

Tarvikkeiden kierrätys, joka toimii sinun ja planeetan hyväksi

  • Arvokas panos ympäristönsuojeluun
  • Jätteiden vähentäminen ja luonnonvarojen suojelu
  • Taattu korkealaatuinen kierrätys
  • Vaatimustenmukaisuuden ja yritysten  yhteiskuntavastuun tavoitteiden saavuttaminen
  • Vastuullisesti toimiminen – yli lakisääteisten määräysten
  • Maineesi vahvistaminen vastuullisena yrityksenä
  • Erittäin yksinkertaista ja kätevää – mahdollisimman vähän vaivaa sinulle.

Tilaa Clean Planet -kierrätyslaatikot tästä!

Minimitilausmäärä on kolme laatikkoa.