Älykäs tiedonhallinta ja liiketoimintaprosessit

Lisää tehokkuutta ja tuottavuutta tiedonhallinnan ja liiketoimintaprosessien automatisoinnin avulla

Ota yhteyttä Microsoft-asiantuntijoihimme
 

Autamme sinua tiedonhallinnan, liiketoimintaprosessien automatisoinnin ja datan visualisoinnin kanssa 


Anna työntekijöillesi tietoturvallinen digitaalinen työympäristö ja digitaaliset työkalut varmistamaan kilpailukyvyn ja tuottavuuden.

Datalla on merkittävä rooli liiketoiminnassa. Yritykset käsittelevät jatkuvasti valtavia määriä erilaisia tietoja useissa muodoissa. Yrityksesi toiminnan ja päivittäisten tehtävien hoitamisen kannalta on tärkeää, että voit hallita tietoja helposti ja että ne ovat nopeasti saatavilla. Lisäksi me kaikki tiedämme, kuinka paljon aikaa tiedon hallinta vaatii liiketoimintaprosesseissa. On monia mahdollisuuksia hallita näitä kaikkia liiketoiminnan kannalta tehokkaalla tavalla. Tarjoamme sinulle ratkaisujen lisäksi asiantuntijoidemme tiedot ja taidot mahdollistaaksemme sinulle tehokkaat liiketoimintaprosessit ja  digitaalisen työympäristön.

 
 

LUE, MITÄ TIEDONHALLINTA, LIIKETOIMINTAPROSESSIT, PROSESSIEN AUTOMATISOINTI, DATAN VISUALISOINTI JA YHTEISTYÖSKENTELY TARJOAA LIIKETOIMINNALLE JA TYÖNTEKIJÖILLE


   

  

HYÖDYNNÄ KAIKKI TIEDONHALLINNAN, AUTOMATISOITUJEN LIIKETOIMINTAPROSESSIEN JA TIEDOLLA JOHTAMISEN EDUTTehokkuutta automaation avulla

Työnkulun automatisointi, liiketoimintaprosessien automatisointi ja tehokkuutta lisäävät sovellukset yksinkertaistavat manuaalisia tehtäviä ja prosesseja, säästävät aikaa ja kustannuksia.


Helppo ja turvallinen tiedonjako


Ihmisillä on turvallinen pääsy tarvitsemiinsa tietoihin riippumatta siitä, missä he työskentelevät. Voit helposti hallinnoida, kenellä on pääsy mihinkin tietoihin. 


Tehokkaampi tiedonhallinta


Kun siirryt jäsentelemättömästä datasta jäsenneltyyn dataan, voit hallita koko tiedon elinkaaren. Näin tiedot ovat käytettävissä ja hallittavissa haluamallasi tavalla. 

Tukea säännösten ja vaatimusten noudattamiseen


Dokumentoi vaatimusten täyttyminen. Prosessien dokumentointi tukee tietosuojasäännösten, kuten GDPR:n noudattamista, ja tuo läpinäkyvyyttä auditointiin.

Kannattavampaa liiketoimintaa

Liiketoiminnan parempi mitattavuus ja ennustettavuus auttavat sinua tekemään parempia päätöksiä todellisten tietojen perusteella.

LIIKETOIMINTASI ON KAIKEN KESKIÖSSÄ - TARJOAMME OSAAMISEMME, AUTOMATISOINNIN JA TEKOÄLYN

Liiketoimintasi ymmärtäminen on meille tärkeää. Saat meiltä apua konsultoinnista ja koulutuksesta aina toteutukseen ja projektin johtamiseen asti. Pidämme asiakkaillemme työpajoja, jaamme teille tietämyksemme ja parhaat opit, ja annamme tukemme varmistaaksemme digitaalisten työkalujen ja toiminnallisuuksien käytön liiketoimintaanne sopien. 

Tulevaisuudessa jokainen yritys tuottaa valtavan määrän dataa, ja ne erottuvat joukosta, jotka osaavat sitä tehokkaimmin hyödyntää. Haluamme sinun olevan yksi heistä. Liiketoimintaymmärryksen avulla voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteet ja luomaan tuottavan digitaalisen työympäristön. 

Olemme nimetty Microsoft Solutions Partner, joka on saavuttanut kaikki kuusi Microsoftin ratkaisualuetta. Olemme myös M-Filesin ja WorkPointin virallinen kumppani.

Älykäs tiedonhallinta - tehokkaampi tiedonhallinta

Älykkään tiedonhallinnan avulla pystyt hallinnoimaan dataa ja varmistamaan, että yritykselläsi on kaikki tarvittavat tiedot liiketoiminnan pyörittämiseen. Mahdollistamme tiedon elinkaaren kokonaisvaltaisen hallinnan ja liiketoimintatietojen turvallisen hallinnan.

Älykkäällä tiedonhallinnalla on arvoa liiketoiminnallesi:

  • Vaatimustenmukaisuuden varmistaminen: me autamme sinua hallinnoimaan asiakirjoja niiden luomisesta hävittämiseen varmistaen, että noudatat sekä ulkoisia että sisäisiä säännöksiä ja käytäntöjä.
  • Helppo saatavuus: hallinnoi käyttöoikeuksia ja asiakirjojen versiointia sekä varmista tietojen saatavuus tietyille työntekijöille organisaation tavoitteiden ja velvoitteiden tukemiseksi.
  • Metatiedot varmistavat tietojen hyödyntämisen: metatietojen avulla asiakirjojen sisältämää arvokasta tietoa voidaan käyttää luokitteluun ja liiketoiminta-analyyseihin.
  • Säästä aikaa ja rahaa: tekoälyn (AI) avulla saat ymmärryksen liiketoimintasi dataan, ja tekoäly auttaa yksinkertaistamaan tiedonhallintaa.

Automatisoidut liiketoimintaprosessit ja sovellukset - lisää tuottavuutta

Autamme sinua automatisoimaan liiketoimintaprosessit ja luomaan liiketoimintasovelluksia. Teknologiat mahdollistavat prosessien automatisoinnin ja digitalisoinnin. Voit käyttää sovelluksia, Robotic Process Automationia (RPA), tekoälyä (Artificial Intelligence, AI) ja koneoppimista (machine learning, ML) toistuvien tehtävien automatisointiin. Prosessien automatisoinnilla vähennät virheitä ja säästät aikaa.  

Tarjoamme liiketoimintaasi tukevia sovelluksia, kuten:

  • Sopimushallinta
  • Toimintaohjeiden hyväksyntä
  • HR-toiminnot
  • Terveys-, turvallisuus- ja ympäristöasiakirjat
  • Lomasovellus
  • Projektidokumentaation hallinta. 
Voimme myös luoda verkko- ja mobiilisovelluksia erityistarpeidesi mukaan tietolähteitäsi hyödyntäen. API (Application Programming Interfaces) -integraation avulla voimme hyödyntää tietoja useista tietolähteistä ja käyttää niitä liiketoimintaprosesseissa.

Business intelligence - datan visualisointi tuo selkeyttä

Data- ja liiketoiminta-analytiikan avulla saat muutettua tiedon tietämykseksi, ja saat paremman ymmärryksen liiketoimintaasi. Business Intelligence -ohjelmistoja käytetään keräämään, prosessoimaan, analysoimaan ja visualisoimaan dataa liiketoiminnan tarpeisiin, ja muuttamaan se ymmärrettävään ja mitattavaan muotoon. 

Tiedolla johtaminen voidaan toteuttaa myös liiketoimintaprosesseja tukevien sovelluskehitysprojektien, kuten Microsoft Sharepointin, M-Filesin tai Power Appsin avulla. Näiden etuna on liiketoimintaprosessien virtaviivaistaminen ja niiden hyödyntäminen liiketoiminta-analytiikan lähteenä, joka tarjoaa tietoa liiketoiminnan päätöksenteon tueksi. Voit käyttää tämän tarjoamaa tietoa ennustamiseen, resurssien jakamiseen ja prosessien parantamiseen. 

Yhteistyöskentely ja viestintä - nauti helposta intranetista ja yhteistyöstä

Yhteistyöskentely ja tiedon jakaminen on  jatkuvaa, ja sen tehokkuus on yhä tärkempää liiketoiminnan kannalta. Intranetia ja yhteistyöskentelyä yhdistävät tiedon turvallinen saatavuus, jaettavuus, yhdessä työskentely ja sujuvat prosessit. 

Meillä on pilvipohjainen digitaalinen yhteistyöskentelyalusta Workplace One, joka hoitaa kaiken puolestasi. Se on intranet, yhteistyöskentelytila ja IT-alusta varmuuskopioineen, jossa yhdistyvät kaikki tiedonhallinnan ja liiketoimintaprosessien tarpeet.

Lue lisää Workplace One:sta - Microsoft 365 -hallintapalvelu

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

He näyttävät sinulle, miten voimme tukea liiketoimintaasi tiedonhallinnan ja liiketoimintaprosessien avulla.