B2+ arkkikoon mustesuihkupainaminen

Pyysit painoalan innovaatiota. Teemme mustesuihkupainamisesta todellisuutta jo tänään.

Innovaatio, joka muuttaa tulostuksen pysyvästi


Jotta pysyt kilpailussa muita edellä, on tärkeää kehittää jatkuvasti uusia innovaatioita ja miettiä, miten tarjota asiakkaillesi lisäarvoa. Tulostus- ja viestintämarkkinoiden muuttuessa on tärkeää ymmärtää, miten tämä vaikuttaa arvolupaukseesi.

B2+ arkkikoon mustesuihkupainaminen

AccurioJet KM-1
mustesuihkutulostus

Tulostusteknologia on muuttunut merkittävästi viimeisten 20 vuoden aikana. Tulostusmarkkinoiden on täytynyt mukauta niiden mukaan. Tämän vuoksi myös asiakkaiden vaatimukset ovat muuttuneet.

 

muuta tulostusmarkkinoiden mustesuihkutulostusta

 

Monipuolista tulostustuotevalikoimaasi. Erotu kilpailijoista.

 

Mustesuihkutekniikka mahdollistaa kosketuksettoman tulostuksen ja sopii erinomaisesti kaikenlaisille materiaaleille tulostamiseen.

Näin parannat yrityksesi toimintaa mustesuihkupainamisen avulla

 

  • Tunnista liiketoimintamahdollisuudet
  • Arvioi yrityksesi tarpeet
  • Perustele arvolupauksesi
  • Ota käyttöön parhaat mustesuihkuratkaisut

Lataa ja lue tutkimusraportit!

Mustesuihku

Mustesuihku

Teemme mustesuihkupainamisesta todellisuutta jo tänään

Mustesuihkupainon avulla voit monipuolistaa painotuotevalikoimaasi ja erottua kilpailijoista. Konica Minoltan mustesuihkutekniikka mahdollistaa kosketuksettoman tulostuksen, joten se sopii erinomaisesti kaikenlaisille materiaaleille tulostamiseen.


Mustesuihkupainamisen ja automatisoitujen työnkulkujen ansiosta voit parantaa tuottavuutta ja vähentää kustannuksia valmisteluvaiheessa. Lisää joustavuutta edelleen käyttämällä digitaalista UV-mustesuihkupainokonetta, jossa on laaja materiaalivalikoima, esimerkiksi ohuet alakerrokset sekä kuvioidut ja paksut materiaalit.

Laitteet
hardware icon
Teknologia tuotantosi ytimessä

AcerioJet KM-1 -laitteella voit tulostaa lähes mille tahansa materiaalille - voimakkaasti kuvioidusta materiaalista taitettaviin kartonkeihin ja kulumattomiin materiaaleihin – ja laajentaa näin sovellusluetteloasi ja markkinapotentiaaliasi.

Ohjelmistot
software icon
Konica Minolta -ohjelmistotuotteet

Tutustu lukemattomiin eri tapoihin, joilla Konica Minolta -ohjelmistotuotteet voivat tehostaa toimintaasi. Konica Minolta ratkaisee yrityksesi ongelmat, sopii erilaisiin työskentelytapoihin ja tarjoaa ohjelmistoratkaisuja, jotka täyttävät toimialasi tarpeet. Konica Minolta täyttää vaativimpienkin kansainvälisten organisaatioiden ohjelmistovaatimukset. Järjestelmän avulla voit paitsi tulostaa ja kopioida kustannustehokkaasti myös luoda edistyksellisiä suojaustoimia, joilla varmistetaan, että arkaluonteiset asiakirjat eivät joudu luvattomiin käsiin.

Palvelut
service icon
Aina palveluksessasi

Kokeneet ja osaavat asiantuntijamme vastaavat kaikkiin kysymyksiisi ja kertovat, miten tuotetta käytetään. Palveluidemme lisäksi saat käyttöösi tukijärjestelmän, joka on suunniteltu varmistamaan, että sinä ja yrityksesi saatte parhaat hyödyt kaikista ratkaisuista. Tarjoamme useita erilaisia palveluja, kuten konsultointia ja optimoituja tulostuspalveluja, tukea laitteiden ja ohjelmistojen käyttöönottoon, käyttökuluja pienentävän työnkulkuhallinnan sekä älykkäitä turvapalveluita yrityksesi liiketoiminnan suojaamiseen.

Tutustu Konica Minoltan B2+-mustesuihkupainokoneeseen

Paranna tuottavuutta ja laajenna liiketoimintaa: lisää pienten työerien kannattavuutta vähentämällä valmistelun, valmistuksen ja kalliiden kulutustuotteiden kustannuksia. 


Lisää joustavuutta: digitaalisella UV-mustesuihkupainokoneella voi käyttää laajaa materiaalivalikoimaa, esimerkiksi ohuita alakerroksia sekä kuvioituja ja paksuja materiaaleja. 


Lisää tuottavuutta: siirrä töitä viimeistelyyn odottamatta musteen kuivumista – voit toimittaa ja laskuttaa työt tavallista nopeammin. 


Digitaalinen offset-laatu: pienet mustesuihkupisarat tuottavat erittäin laadukkaita kuvia sekä terävää tekstiä ja viivoja heikentämättä valokuvien ja muiden kuvien laatua. 


Tekniikka tuotannon ytimessä: AccurioJet KM-1 on markkinoiden ensimmäinen kaksipuolinen UV-offsetpainokone, joka takaa tarkan kohdistuksen offset gripper -tekniikalla ja gripper-materiaalinkäsittelyllä.

   

   

Tulostustoiminnon kuvake

Mitat: 5 400 (L) x 3 000 (S) x 2 400 (K) mm

Laatutoiminnon kuvake

Tarkka väritäsmäystekniikka

Tulostustoiminnon kuvake

Kuvanlaadun säätö

Teknologiatoiminnon kuvake

Laitteen paino: noin 9 000 kg

Productivity feature icon

Merkittäviä valmisteluajan vähennyksiä

Viimeistelytoiminnon kuvake

Värien määrä: 4

Nopeustoiminnon kuvake

Tulostusnopeus 3 000 sivua tunnissa (yksipuolinen) / 1 500 sivua tunnissa (kaksipuolinen)

Materiaalinkäsittelytoiminnon kuvake

Tarkkuus: 1 200 x 1 200 dpi

Materiaalinkäsittelytoiminnon kuvake

Arkin koko: enintään 585 x 750 mm

Materiaalinkäsittelytoiminnon kuvake

Arkin paksuus: 0,06–0,6 mm (yksipuolinen) / 0,06–0,45 mm (kaksipuolinen)

Laatutoiminnon kuvake

Vakaa tulostuslaatu

Tulostustoiminnon kuvake

Tyyppi: arkkisyöttöinen, viimeistelevä B2+ UV-mustesuihkupainokone

Mukautustoiminnon kuvake

Muunneltava tulostus

Viimeistelytoiminnon kuvake

Laaja väriavaruus

Laatutoiminnon kuvake

Muste: UV-muste

Konica Minoltan riippumaton käyttäjäyhteisö

Yhteisön jäsenet voivat verkostoitua, oppia ja kasvattaa liiketoimintaansa erilaisten online-tukien ja koulutuksen avulla. Tavoitteena on opastaa yrityksiä liiketoiminnan muutokseen tarjoamalla käytännön yritysneuvontaa ja jakamalla tietoa ja oppeja graafisen alan ammattilaisten kesken

Liity PROKOmiin

Ota meihin yhteyttä