Muuttuvan tiedon painaminen

Keskity asiakkaan mielenkiinnon kohteisiin - yksilöllisesti

Kasvata liiketoimintaasi ja varmista asiakkaiden uskollisuus


Painopalveluiden tarjoajana sinun on jatkuvasti kasvatettava liiketoimintaasi ja varmistettava asiakkaasi uskollisuus. Miten erottaudutte painotuotteiden markkinoilla aikakaudella, jolla painopalveluita on saatavilla entistä paremmin ja niiden vertailu on helpompaa kuin koskaan aiemmin? Miten säilytät asiakkaasi?

Mitä on muuttuvien tietojen julkaisu?

Muuttuvien tietojen julkaisu, tulostus tai VDP on erittäin hyödyllinen ratkaisu kaupallisille paino- ja grafiikkayrityksille, joiden toiminta perustuu viimeisteltyjen tuotteiden ammattimaiseen ulkonäköön ja tuntumaan sekä sen liiketoimintaan tuottoa luoviin etuihin.

 

Suunnittele ja tee painotyöt nopeasti

Asiakastiedot voidaan integroida helposti asiakirjasuunnitteluun ilman komentosarjoja tai ohjelmointia. Runsaasti tietoa, kuten tekstiä, kaavioita, väriä ja alan vakioviivakoodeja, sekä mukautettuja kuvia, voidaan liittää postitus- tai muuhun painotyöhön helposti ja nopeasti.

 

Muunna useita tiedostoja tulostusvalmiiksi asetteluiksi

Kun kaupalliset, pakkaus- ja julkaisupainoyritykset voivat muuntaa useita tiedostoja tulostusvalmiiksi asetteluiksi tuotantoratkaisuiden avulla, suunnittelijoiden on helppo luoda ja muuttaa asemointeja, mukaan luettuna:

 

 • Älykäs asetteluautomaatio
 • Vaihe ja toisto -mallit
 • Vedä ja pudota -toiminto

 

Konica Minoltan VDP-ratkaisut myös yksilöivät markkinointiasiakirjat näppärillä malleilla ja opasteilla, joilla voidaan luoda lentolehtisiä, suorapostikortteja, sertifikaatteja ja palkintoja. Lisäksi niissä on vaiheittaiset ohjeet mallien muokkaamiseen Excel-tietokannassa olevia tietoja käyttämällä.

 

Intuitiiviset ratkaisut, jotka säästävät aikaa ja rahaa

Uusimman tekniikan avulla Konica Minoltan VDP-ratkaisut voivat lukea tietoja älykkäästi ja päättää automaattisesti, voiko markkinointimateriaalit lähettää sähköpostitse sen sijaan, että ne lähetettäisiin postitse, mikä säästää yrityksen aikaa ja rahaa. Jos haluat keskustella siitä, miten muuttuvien tietojen julkaisuratkaisumme voisi vastata yrityksesi erityisiin VDP-tarpeisiin, napsauta kohtaa Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä!

Muuttuvien tietojen julkaisu

Muuttuvien tietojen julkaisu

Yksilöity viestintä muuttuvan tiedon julkaisun avulla

Nykyajan tietotulva on tehnyt paperisesta yksilöidystä viestinnästä yhä tärkeämpää. Vastaanottajan tarpeisiin räätälöidyllä kirjeellä tai markkinointiviestillä on huomattavasti suurempi mahdollisuus tulla luetuksi ja vastaanotetuksi. Tämä tekee tulostimista lähetetyistä viesteistä tehokkaampia, parantaa vastausastetta ja vahvistaa asiakassuhteita.


Asiakkaasi hyötyvät muuttuvien tietojen julkaisun painopalveluista seuraavilla tavoilla:


 • Yksilöity markkinointi tekee viesteistä tehokkaita
 • Vastausasteet paranevat
 • Asiakassuhteet vahvistuvat
 • Tehokas crossmedia-markkinointi usean kanavan kautta
 • Lisää arvoa digitaaliselle sivulle


Samaan aikaan yritys itse hyötyy muuttuvien tietojen julkaisusta seuraavasti:


 • Palveluvalikoima laajenee
 • Tuotot suurenevat
 • Liikevaihto kasvaa
 • Kasvavien liikevoittojen tuottaminen staattiseen sisältöön verrattuna
Laitteet
hardware icon
Konica Minolta -tulostuslaitteet

Haluatko käyttöösi huipputehokkaan digitaalisen tulostuksen? Löysit sen juuri. Konica Minoltan tuotanto- ja toimistotulostuslaitteet ovat alansa huippua. Ne tarjoavat erinomaisen värikuvanlaadun, huippunopeat mustavalkotulosteet ja ammattilaistason viimeistelytoiminnot haastavimpiinkin tulostustöihin. Riippumatta yrityksesi koosta tai toimialasta tulostuslaitteemme luovat pohjan tehokkaalle tulostusinfrastruktuurille, auttavat hallitsemaan digitaalista sisältöä, tukevat huippuluokan mittalaitteita ja tarjoavat muita ratkaisuja, jotka on suunniteltu tehostamaan työnkulkuja.

Ohjelmistot
software icon
Konica Minolta -ohjelmistotuotteet

Tutustu lukemattomiin eri tapoihin, joilla Konica Minolta -ohjelmistotuotteet voivat tehostaa toimintaasi. Konica Minolta ratkaisee yrityksesi ongelmat, sopii erilaisiin työskentelytapoihin ja tarjoaa ohjelmistoratkaisuja, jotka täyttävät toimialasi tarpeet. Konica Minolta täyttää vaativimpienkin kansainvälisten organisaatioiden ohjelmistovaatimukset. Järjestelmän avulla voit paitsi tulostaa ja kopioida kustannustehokkaasti myös luoda edistyksellisiä suojaustoimia, joilla varmistetaan, että arkaluonteiset asiakirjat eivät joudu luvattomiin käsiin.

Palvelut
service icon
Aina palveluksessasi

Kokeneet ja osaavat asiantuntijamme vastaavat kaikkiin kysymyksiisi ja kertovat, miten tuotetta käytetään. Palveluidemme lisäksi saat käyttöösi tukijärjestelmän, joka on suunniteltu varmistamaan, että sinä ja yrityksesi saatte parhaat hyödyt kaikista ratkaisuista. Tarjoamme useita erilaisia palveluja, kuten konsultointia ja optimoituja tulostuspalveluja, tukea laitteiden ja ohjelmistojen käyttöönottoon, käyttökuluja pienentävän työnkulkuhallinnan sekä älykkäitä turvapalveluita yrityksesi liiketoiminnan suojaamiseen.

shaping print to business.

Prokom is the Konica Minolta User Community where you can find market research, information and practical tools, which will help you become better informed, more productive and ultimately more profitable. At Prokom we believe it’s not just about what you make, it’s about what you make possible

Join Prokom

Four steps to more business

DIGITAL1234 presents you with four simple steps to more business. Konica Minolta’s business development program has been designed to enable print providers to thrive in their businesses.

It takes an opportunity-based approach, showing customers in four practical steps how to identify, assess, justify and implement new business opportunities. All you have to do is register once to obtain all this valuable information – free of any obligation or expense.
 

Four steps to build your business:

Enabling business through variable data publishing


How you can profit from personalised marketing

Today's information overkill has made personalised communications all the more important. A letter or marketing message that is customised to the recipient’s needs has a much greater chance of being read. This makes messages more effective, increases response rates and strengthens customer relationships.

Variable data publishing (VDP) is the technology that makes personalised marketing possible – and economically feasible. By creating personalised documents in a single print run, VDP adds significant value to a digitally printed page. By extending your portfolio to include this service, you can provide a wide range of customers with a highly effective gateway to the world of personalised communications. And for you, VDP is a means of generating more business at higher profit margins.

Ota meihin yhteyttä