Automatisoitu laadunvalvonta

Täydellistä laatua sormiesi ulottuvilla.


Laadunhallinnan automatisointi on paras tapa säästää aikaa painotuotannossa. Kuvittele älykkäät, tehokkaat ja automatisoidut ja ennen kaikkea reaaliaikaiset säätötoiminnot laadunhallintaan, rekisteröintiin ja 100 % tarkkaan värinhallintaan. Vaikuttaako liian hyvältä ollakseen totta? Konica Minoltan IQ-501 Intelligent Quality Care -laadunhallintajärjestelmä tarjoaa kaiken tämän ja vielä enemmän!

 

  • Älykäs tuotantoautomaatio säästää jopa 300 työtuntia vuodessa
  • Vapauta luovuutesi, vähennä tulostushävikkiä ja lisää tuottavuutta
  • Paranna asiakastyytyväisyyttä ja turvaa samalla katteet

 

Konica Minoltan älykäs Intelligent Quality Care -laadunvalvontajärjestelmä on painopalvelujen tarjoajille suunnattu innovaatio, jolla he pystyvät tehostamaan tuotantoaan sekä säästämään aikaa ja rahaa. Intelligent Quality Care -yksikkö automatisoi monia aikaa vieviä ja raskaita painolaatuun liittyviä säätötehtäviä. Sen ansiosta voidaan saavuttaa paras ja luotettavin laatu - täysin automaattisesti. Sen avulla maksimoit tuotantokapasiteettisi, parannat asiakasuskollisuuttasi, optimoit kustannukset ja lopulta parannat koko liiketoimintasi kilpailukykyä.

Ominaisuudet

Hybridi-värinmittaus

IQ-501 integroitu Color Care -yksikkö automatisoi monia aikaa vieviä ja raskaita tulostuslaatuun liittyviä säätötehtäviä.

Automaattinen kaksipuoleisuuden kohdistus

Nopea, tarkka ja automaattinen arkkien etu- ja takasivun rekisteröinti jokaiselle paperityypille. Tulostetun testikaavion perusteella säädetään automaattisesti kuvan asento, koko, vinous ja kierto.

Automaattinen värien säätö

Täysin automaattiset säätötoimenpiteet varmistavat tulostuslaadun, tarkkuuden ja johdonmukaisuuden.

Reaaliaikaiset korjaukset

Väriliukujen ja rekisteröintimerkkien valvonta jokaisella arkilla tulostustyön aikana

Automaattinen profilointi

Paperiprofiilien luominen nopeasti ja helposti. Vältä ikävät manuaaliset rutiinit, joita offline-spektrofotometrin käyttäminen aiheuttaa.

Automatisoi laatu

Automatisoi laatu

Innovatiivinen Intelligent Quality Care -laadunvalvontajärjestelmä vie yhdenmukaisuuden ja rekisteröintitarkkuuden uudelle tasolle. Se tarjoaa runsaasti automaatiota kuvien sijoittamiseen ja rekisteröimiseen sekä värinhallintaan. Tämä onnistuu ainutlaatuisen suljetun piirin ohjausjärjestelmän avulla, joka tarkistaa ja korjaa tulosteet. IQ-501:n automaatio kattaa myös värikalibroinnin ja profiloinnin - kaikki nämä ominaisuudet on suunniteltu vähentämään käyttöön kuluvaa aikaa, pienentämään tulostushävikkiä ja lisäämään tuottavuutta.


Ota meihin yhteyttä