Älykäs videovalvonta

Varmista turvallinen toimintaympäristö

Älykäs videovalvonta turvaa toimintaympäristöä


Joka päivä yritykset kaikkialla maailmassa kärsivät muun muassa tulipaloista, varkauksista ja ilkivallasta, joista monet voitaisiin helposti välttää. Toimistotilat ja varastot vaikuttavat helpoilta kohteilta murtovarkaille. Älykäs videovalvontajärjestelmä auttaa estämään vahinkoja. MOBOTIX-valvontakameroilla voit kuvata ilkivallanteot - ja lisäksi paljon muuta. Ota siis askel eteenpäin ja turvaa yrityksesi toimintaympäristö.

Konica Minolta tarjoaa uudenlaisen näkökulman tarkastella yrityksesi kokonaisvaltaista tietoturvaa. Laadukas videovalvontajärjestelmä takaa mielenrauhan. Mobotix mahdollistaa 360 asteen näkyvyyden, lämmöntunnistuksen, automaation, korkean laadun, selkeän kuvantamisen, sähköposti-ilmoitukset ja paljon muuta. 

 

Videovalvontamme tarjoaa kattavan turvajärjestelmän, joka mukautuu yrityksesi tietoturvatarpeisiin. Voit luottaa turvalliseen tulevaisuuteen ja keskittyä ydinliiketoimintaasi, kun toimintaympäristöäsi hallitaan ammattitasoisella videovalvontajärjestelmällä.

 

Videovalvontaratkaisu sisältää seuraavat ominaisuudet:

 

  • Tuottaa selkeitä ja teräviä kuvia ja videoita, joita voi käyttää todisteena
  • Toimii luotettavasti erilaisissa toimintaympäristöissä ja myös ääriolosuhteissa
  • Ympäristöystävällinen ratkaisu pienen virrankulutuksen ansiosta
  • Kyberturvallinen salatun tiedonsiirron ansiosta

 


Älykkäässä videovalvonnassa on neljä eri tasoa:

 
Videovalvonta: Ensimmäinen taso on normaali videovalvonta, jossa valvontakamerat kuvaavat yhtäjaksoisesti, ja kuvamateriaalia saatetaan tallentaa manuaalista jatkokäsittelyä varten.
 
Tapahtumaperusteinen videovalvonta: Toisella tasolla valvontakameroiden kuvamateriaalia käsitellään taustaohjelmistolla (VMS), jonka avulla kuvavirrasta voidaan tunnistaa etukäteen määriteltyjä tapahtumia (esim. henkilö avaa oven, onko henkilön päällä maski/suojaliivi/kypärä jne.) – näitä tapahtumia varten järjestelmä tallentaa tapahtumakohtaisen videoleikkeen. Näitä videoleikkeitä voidaan jälkikäteen hakea yksilöidysti suoraan taustajärjestelmästä.
 
Analyyttinen videovalvonta: Kolmannella tasolla hyödynnetään samaa periaatetta kuin aiemmalla tasolla, mutta etukäteen määriteltyjä tapahtumia määrittää tietty numeraalinen määrä (esim. kuinka paljon henkilöitä tai autoja on tietyssä tilassa) – tämän jälkeen tietoa voidaan näyttää erillisenä tapahtumavirtana tapahtumaportaalissa asiakkaan tarpeita varten.
 
Automatisoitu videovalvonta: Neljännellä tasolla hyödynnetään myös aiempien tasojen periaatteita, mutta niiden lisäksi tehdään myös automaattisia toimenpiteitä kertyneen datan perusteella (esimerkiksi tuotantolinja, jossa seurataan kappaleiden oikeanlaisuutta, kuten lika, muoto, virheet, jne.). Kun määritelty poikkeama löytyy, järjestelmä antaa automaattisesti käskyn poistaa tämä viallinen kappale linjalta.
 

Rajattomat mahdollisuudet yhdessä paketissa


MOBOTIX-videovalvontajärjestelmä ei edellytä välttämättä erillistä tallennusohjelmistoa. Älykkääseen videovalvontaan investoiminen tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse hankkia erillisiä taustajärjestelmiä, ohjelmistoja tai keskuspalvelimia. Tämä säästää aikaa ja energiaa. Ratkaisu on kustannustehokas, taloudellisesti läpinäkyvä ja huomattavasti luotettavampi kuin moniosaiset järjestelmät. Kaikki prosessit, kuten tapahtumien ja hälytysten hallinta, kuvien ja videoiden tallennus ja käsittely - kaikki tämä suoritetaan paikallisesti valvontakamerassa itsessään.


MOBOTIX-valvontakamerat ovat valtava parannus koko toimintaympäristön turvaamiseen. Tallenteet ovat laadukkaita, vaikka kohteet liikkuisivat nopeasti tai valaistus olisi heikko. Kuvien terävyyden ansiosta voit aina nähdä tarkasti, mitä tiloissa tapahtuu. Laadukas kuva tuo esiin pienimmätkin yksityiskohdat ja innovatiivinen liikkeentunnistus takaa, että tiedät tarkalleen, minne katsoa. MxActivity-anturi erottaa tuulen tai lintujen liikkeet aidosti epäilyttävästä toiminnasta ja vähentää vääriä hälytyksiä jopa 90 prosenttia. Voit automatisoida järjestelmän vasteen havaitsemaan toiminnan nopeasti ja helposti sekä määrittää sen avaamaan puomit valtuutetuille autoille ja reagoimaan haluttuna aikana epäilyttävään liikkeeseen. 


Mahdollisuudet ovat rajattomat: voit räätälöidä älykään videovalvonnan monia ominaisuuksia omien tarpeidesi mukaan. Päätös on sinun. MOBOTIX-ratkaisun ansiosta voit keskittyä yrityksesi hallintaan ja liiketoimintatavoitteiden saavuttamiseen eikä sinun tarvitse huolehtia asennuksesta. Edut ovat:

   

   

Mukautustoiminnon kuvake

Automaatio

Laatutoiminnon kuvake

Kattava modulaarinen järjestelmä - voit valita haluamasi ominaisuudet

Kosketustoiminnon kuvake

Liikkeentunnistus

Teknologiatoiminnon kuvake

Hajautettu arkkitehtuuri

Materiaalinkäsittelytoiminnon kuvake

Skaalautuva tietoturvaratkaisu

Helppokäyttöisyystoiminnon kuvake

Integroitu älykyys

Mobiilitoiminnon kuvake

Kaksisuuntainen äänijärjestelmä

Älykäs videovalvonta -ratkaisut


Ratkaisut turvaavat yrityksesi toimintaympäristöt niin varkauksien, tulipalojen kuin laadunvalvonnankin osalta. Tutustu ratkaisuihin. 


 

Autamme turvaamaan toimintaympäristösi

Älykäs videovalvontajärjestelmä juuri sinulle

Lataa esite
Solution3-mx_FL_en_170504_KMU-A4

Konica Minoltan IT-palvelut

Yhdessä oikeanlainen IT-infrastruktuuri, tehokas tiedonhallintaratkaisu ja älykäs videovalvonta mahdollistavat tietoturvallisen ja oikeaan tietoon perustuvan työntekemisen ajasta ja paikasta riippumatta.

Lue lisää IT-palveluista