Sovelluspalvelut

Sovellukset, niiden käytettävyyden ja yrityksen toimintakyvyn varmistaminen

Sovelluspalvelut


Organisaatioilla on nykypäivänä käytössä useita erilaisia liiketoimintaan ja työntekemiseen liittyviä sovelluksia. Näiden sovelluksien hankinta, hallinta ja ylläpito on monesti vaikeaa pirstaloituneisuuden vuoksi. Sovelluksien valvonnan ja hallinnan ulkoistaminen mahdollistaa organisaation keskittymisen ydinliiketoimintaan.

Sovelluspalvelut  sisältävät sovelluksien hankinnan, ylläpidon sekä niiden valvonnan ja hallinnan. Voit hankkia sovellukset, muun muassa Office365:n, kätevästi käyttäjäkohtaisella kuukausiveloituksella. Sovelluspalvelut skaalautuvat yrityksen tarpeiden mukaan.

Sovelluksien valvonta- ja hallintapalvelut koostuvat ilmoitettujen häiriötapahtumien hallinnasta, poikkeamatilanteiden selvitystyöstä ja muutoshallinnasta. Palvelu hyödyntää sovelluspalvelimelle asennettavaa työkalua, joka lähettää virhetilanteissa tiedon Konica Minoltan asiakastukeen. Tämän pohjalta sovellustuki aloittaa vian selvityksen ja korjaamisen. Palvelun tavoitteena on häiriötilanteessa palauttaa yrityksen toimintakyky mahdollisimman nopeasti, minimoiden haitalliset vaikutukset liiketoimintaan.

Sovelluksien valvonta- ja hallintapalvelut muodostuvat kolmesta eri tasosta: Remote Care Light, Plus ja Plus Manage –tasoista. Palvelutasot sisältävät muun muassa sovelluksien valvonnan, vianmäärityksen sovitussa vasteajassa ja puhelintuen sovelluksien pääkäyttäjälle. Palveluun liitettävät sovellukset voivat olla Konica Minoltan tarjoamia ratkaisuja.

Lataa Remote Care -sovelluspalveluesite

Lataa esite ja lue tarkemmat tiedot sovellushallintapalvelusta ja
Remote Care -palvelutasoista. 

Palvelumme avulla varmistat, että sovelluksesi ovat aina ajantasalla
ja saat niistä täyden hyödyn. 

Lataa esite

Edut:


  • Helppo ja skaalautuva sovelluksien hankinta
  • Nopea reagointi virhetilanteissa
  • Sovelluksien käytettävyyden varmistaminen
  • Palveluntarjoaja vastaa sovelluksien osaamisesta, jolloin organisaation ei tarvitse itse ylläpitää sovellusosaamista
  • Yrityksen korkeampi toimintakyky

   

   

Huolehdi tietoturvallisesta IT-infrastruktuurista

Toimivaan IT-ympäristöön vaikuttaa monet tekijät. Tutustu muihin IT-hallintapalveluihin.