Tietoturvapalvelut

Suojaa yrityksesi liiketoiminta oikeanlaisten tietoturvaratkaisuiden avulla

Tietoturvapalvelut


Tietoturvapalvelut kattavat yrityksen IT-ympäristön turvallisen verkkoratkaisun, päätelaitteiden tietoturvan, identiteetinhallinnan sekä etäyhteydet ja etätyöskentelyn.

Yrityksen liiketoiminnassa on tärkeintä huolehtia sen jatkuvuuden ja häiriöttömyyden varmistamisesta. Yrityksen on suojauduttava ulkoisilta tietoturvauhilta ja liiketoimintariskeiltä sekä varmistaa, että muun muassa verkkoratkaisut ovat turvallisia liiketoiminnan kannalta.

Yritysten tietoturvariskit

Yritysten IT-maailma on muuttunut nopeasti viime vuosina ja tiedon määrä jatkaa kasvuaan. Nämä aiheuttavat suuria haasteita tietoturvallisuuteen. Yritykset pystyvät parantamaan tietoturvaa, kun siihen kohdistuvat uhat on tunnistettu.

Lue blogista, miten yritykset voivat turvata tietonsa ja toimintansa
PK-yritysten tietoturva

Tietoturvapalveluiden keskeisessä roolissa on identiteetinhallinta, jossa käyttäjähallinnan avulla määritellään pääsyoikeudet IT-järjestelmiin. Tämän avulla varmistetaan käyttäjän identiteetti ja mahdollistetaan vahvan tunnistautumisen avulla pääsy vain määriteltyihin paikkoihin.


Yrityksillä on yhä enemmän tarvetta mahdollistaa ajasta ja paikasta riippumaton etätyöskentely, joka tuo tehokkuutta ja joustavuutta työntekemiseen. Lisäksi organisaatioiden on varmistettava eri toimipisteidensä välisten yhteyksien tietoturva. Konica Minoltan etäyhteysratkaisut mahdollistavat turvallisen toimipisteiden välisen tietoliikenteen ja joustavan etätyöskentelyn huomioiden kustannustehokkuuden ja helpon hallittavuuden.

tietoturvallinen IT-ympäristö

Tietoturvariskien hallinnointi

Oikeanlaisilla tietoturvaratkaisuilla voidaan suojata yrityksen liiketoiminta ja sen kannattavuus. Yrityksiin kohdistuu erilaisia tietoturvauhkia, joilta voidaan suojautua tehokkaasti. Organisaatioiden käytettävissä on nykyaikaisia tietoturvaratkaisuja, joiden avulla varmistetaan liiketoiminnan jatkuvuus.

Lue blogista, miten organisaatiot pystyvät hallinnoimaan tietoturvariskejä

Tietoturvapalvelut

Tietoturvapalvelut

Edut:


  • Organisaation toiminta on paremmin suojattu liiketoiminnan jatkuvuus huomioiden
  • Hallittu tietoturvaratkaisu ja korkeampi tietoturvataso
  • Tietoturvaan liittyvät keskeiset riskit on tunnistettu, joka mahdollistaa suunnitelmallisen riskien ennaltaehkäisyn
  • Riskit mainetappioille pienenevät
  • Kustannustehokkuus
  • Tietoturvallinen etätyöskentelymahdollisuus
  • Käyttäjä- ja pääsyhallinnan (identiteettihallinta) avulla ennaltaehkäistään väärinkäytöksiä ja varmistetaan käyttöoikeudet relevanttiin tietoon


Huolehdi tietoturvallisesta IT-infrastruktuurista

Toimivaan IT-ympäristöön vaikuttaa monet tekijät. Tutustu muihin IT-hallintapalveluihin.
 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä
Tilaa uutiskirje:*

Huomaathan, että keräämme henkilötietojasi lähettäessäsi tämän lomakkeen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy käsittelee antamiasi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings