Yritysverkkopalvelut - Network as a Service

Varmista liiketoiminnan häiriötön jatkuvuus luotettavalla sisä- ja ulkoverkkoratkaisulla


Verkko-ongelmasi ovat historiaa Konica Minoltan täydellisen Network-as-a-Service (NaaS) -ratkaisun ansiosta, jonka kustannukset ovat ennustettavissa. Yrityksesi liiketoiminnalle on tärkeää, että teillä on toimiva sisäverkko ja luotettavat verkkoyhteydet. Nämä varmistavat häiriöttömän liiketoiminnan jatkuvuuden ja työtä voidaan tehdä tietoturvallisessa verkkoympäristössä.

Cisco Meraki -Naas -ratkaisun avulla jätät yhden vaativimmista IT-tehtävistä meille. Yritykset ja työntekijät ovat aina riippuvaisia laadukkaista ja vakaista verkkoyhteyksistä pitääkseen tuotannon vakaana. Tällaiset verkot vaativat optimaalista ylläpitoa ja kalliita toimintoja tähän määritellyiltä henkilöiltä. 

Konica Minolta IT-kumppaninasi huolehtii verkkoratkaisuistasi


Yritysten sisä- ja ulkoverkkoihin kohdistuu useita haasteita:

  • paikallisesti hallittavien verkkolaitteiden hallinta on monimutkaista
  • kasvavat laite-, sovellus- ja käyttäjämäärät
  • entistä edistyksellisemmät verkkohyökkäykset
  • verkon segmentointi paikallisesti hallittavissa verkkoratkaisuissa on hankalaa
  • ratkaisuiden yhteensovittaminen on haasteellista

Konica Minoltan yritysverkkoratkaisut sisältävät sisä- ja ulkoverkkoratkaisut. 

Sisäverkkoratkaisu mahdollistaa toimivan sisäverkkoinfrastruktuurin. Laitteet kuten palvelimet, kytkimet, reitittimet, palomuurit ja langattomat tukiasemat, muodostavat organisaation sisäverkon. Konica Minoltan sisäverkkopalveluiden avulla sisäverkon ja siihen liittyvien laitteiden hallinta, muutosten tekeminen ja konfigurointi on helppoa ja tehokasta. Nämä toimenpiteet voidaan tehdä keskitetysti pilvipohjaisen hallintapalvelun avulla, jolloin yritys saa nopean avun joka tilanteessa. Vaihtoehtoisesti ratkaisu voidaan toteuttaa myös ilman pilvipohjaista hallintaa keskitetysti sisäverkosta asiakkaan näin halutessa. Näiden palveluiden avulla varmistetaan sisäverkon ja siihen liittyvien laitteiden ja ratkaisujen käytettävyys.

Ulkoverkkoratkaisu tarjoaa yrityksen yhteydet ulkomaailmaan, jossa on perinteistä ratkaisua korkeampi tietoturvataso. Lisäksi palvelu mahdollistaa turvallisen etätyöskentelyn salatun VPN-yhteyden kautta. Sisäverkon langattomat tukiasemat voidaan liittää osaksi ulkoverkkoratkaisua, jolloin myös sisäverkon liikenne on tietoturvallista. 

NaaS-ratkaisumme avulla varmistetaan reaaliaikainen laadukas valvonta, hallinta ja näkyvyys koko yritysverkkoon käyttäjätasolle asti. Ei enää huolia käyttävyydestä, turvallisuudesta, toiminnoista, valvonnasta eikä monimutkaisuudesta - voit jättää nämä kokonaan IT-kumppanisi vastuulle. 

 

Älä koskaan "kärvistele linjoilla"!


Meillä Konica Minoltalla on omat verkkoasiantuntijamme, joilla on syvää käytännön tietoa ja osaamista verkkoarkkitehtuurista, sen rakentamisesta ja toiminnasta. Varmistamme verkon maksimaalisen käytettävyyden ja suorituskyvyn ja räätälöimme sen samalla yrityksen tarpeisiin sopivaksi. 

Verkkohyökkäysten ja tietoturvauhkien lisääntyessä kaikkialla maailmassa, IT-päällikköiden agendalla on ylimmällä sijalla korkeatasoinen suojaus. Yrityksen suojaaminen hyökkäyksiltä ja pysyminen turvassa pitkällä aikavälillä edellyttää korkeatasoista osaamista ja koko uhkakuvan ymmärtämistä, joka onnistuu Konica Minoltan ratkaisuun kuuluvan pilvihallitun seuraavan sukupolven palomuurin avulla. Konica Minoltan verkkoratkaisu sisältää valmiiksi konfiguroituja ja valvottuja palomuureja markkinoiden suurimmilta toimijoilta. Konica Minoltan NaaS-ratkaisun avulla nukut yösi paremmin. 

Cisco Meraki -verkko on perusta kaikelle yhdistämiselle ja "Internet of Everything" - cisco on kehittänyt pilvipohjaisen verkkoratkaisun vastaamaan tulevaisuuden vaatimuksiin. Konica Minoltan verkkoasiantuntijat hoitavat ylläpidon, käytön ja seurannan Ciscon oman pilvipohjaisen hallintatyökalun kautta. Se takaa käytettävyyden kaikkina vuorokauden aikoina. Jättämällä  nämä tehtävät meille Konica Minoltalle, voit kohdentaa monet haasteet ja resurssit voidaan kohdentaa muihin ydinliiketoiminnan tehtäviin.

Tietoturva VPN:n avulla: turvallinen ja salattu pääsy yritystietoihin kotitoimistosta. Kehittyvässä työympäristössä Covid-pandemian myötä, monet yritykset ovat joutuneet tilanteeseen, jossa yhä useampi työntekijä työskentelee kotoa tai muista paikoista käsin. Tämä luo yrityksille useita aivan uusia tietoturvahaasteita ja -uhkia. Konica Minolta yhteistyössä Cisco Merakin kanssa tarjoaa turvallisen ja salatun ratkaisun eri toimipisteissä työskentelevien työntekijöiden aiheuttamiin turvallisuushaasteisiin.

 

IT-kumppanisi - Konica Minolta

IT-kumppanisi - Konica Minolta


Miksi sinun kannattaa valita Konica Minoltan kumppaniksesi?


Saat useita hyötyjä antamalla meidän huolehtia yritysverkostasi. 

Nopea käyttöönotto: 
Helppo verkkolaitteiden konfigurointi ja uusien verkkolaitteiden liittäminen olemassa olevaan IT-ympäristöön

Täysin pilvihallittu malli:
Asennamme, valvomme ja päivitämme kaiken pilvessä, ja verkkoasiantuntijamme antavat sinulle kaiken tarvitsemasi avun. Verkko-ongelmasi ovat historiaa. 

Kiinteä kuukausihinta:
Palvelun kiinteä kuukausihinta ei jätä tilaa yllätyksille, ja se tekee budjetoinnista helpompaa. 

Ainutlaatuinen ratkaisu:
Yhdistämällä Cisco Merakin johtavat ratkaisut ja meidän palvelut ja osaamisen, tarjoamme teille ainutlaatuisen palvelumallin luotettavalta toimijalta. 

Aina ajantasaisin ratkaisu: 
Varmistamme, että verkkosi on aina ajan tasalla, laiteohjelmistot viimeisimmällä päivityksellä ja reaaliaikaiset ​tietoturvapäivitykset.

Nopeat tietoturvapäivitykset: 
Cisco Merakin pilvipohjainen malli tekee tietoturvakorjauksista ja päivityksistä historiaa. Ratkaisu on yhdistettynä Cisco Talos -älykkääseen tietoturvauhkapalveluun, joka havaitsee reaaliaikaisesti uudet uhat ja päivittää asiakkaidemme verkkolaitteet lennossa ilman seisokkiaikaa. Tämä tekee ratkaisusta ainutlaatuisen verrattuna kilpailijoiden manuaalisesti tehtäviin päivityksiin. 

VPN-ratkaisu: 
VPN-tarjonta palvelun laajennuksena tarjoaa sekä ohjelmisto- että laitteistopohjaista salausta kotitoimistoihin ja tai "offline" -aluetoimistoihin. VPN varmistaa turvallisen etätyöskentelyn. 

Räätälöidyt palvelut asiakkaan tarpeiden mukaan: 
Tarjoamme erikoispalveluja verkkoosi liittyen. Esimerkiksi koulun verkko voidaan sulkea tietyltä osin koeaikoina, jolloin vain tietyt verkkosivut ovat koeaikana opiskelijoiden käytössä ja muut internet-sivut estettyinä. 

  

Lataa Network Analysis eBook

Network Analysis -eBook tarjoaa sinulle syvemmän ymmärryksen yritysverkosta ja sen roolista liiketoiminnassa: 

  • Miten verkkoratkaisut vaikuttavat liiketoimintaan ja työntekijöiden työskentelyyn
  • Sen rooli mobiili- ja etätyöskentelyssä
  • Miten verkon valvominen ja optimaalisen verkon rakentaminen onnistuu
  • Konica Minolta IT- ja verkkokumppaninasi tarjoaa valtavasti hyötyjä.

Lataa eBook

 

Varmista yrityksellesi tietoturvallinen IT-ympäristö


Toimivaan IT-ympäristöön vaikuttaa moni tekijä. Tutustu muihin IT-palveluihimme ja -ratkaisuihimme.