Tavataan Konica Minoltan osastolla!

Tervetuloa 18.-19. toukokuuta Helsingin Messukeskukseen

 

Konica Minolta Sign, Print & Promotion 2022 -messuilla  


Erityisesti nyt on tärkeämpää kuin koskaan olla rakentamassa asiakkaidemme kanssa vahvaa kumppanuutta ja ajamassa tulevaa liiketoimintaa yhdessä. Messut tulevat tarjoamaan mahdollisuuksia saada uusia ideoita omaan painotuotantoon ja liiketoiminnan laajentamiseen. Konica Minolta esittelee Sign, Print and Promotion 2022 -messuilla Pohjoismaissa valtavan menestyksen saaneen uuden pakkauspainoratkaisumme - vahvoja arkkipainoratkaisumme unohtamatta. Tervetuloa verkostoitumaan ja katsomaan tuoteportfoliomme viimeisimmät uutuudet!

Osastollamme voit tutustua kuumaan uutuuteen: PKG-675i -pakkauspainokoneeseen, joka on suunniteltu erityisesti aaltopahvin valmistajille, konverttereille, painoille ja tuotemerkin omistajille, jotka etsivät lyhyiden pakkauspainosarjojen digitaalista tulostusratkaisua. Tule katsomaan kuinka digitaalinen tekniikka ja työnkulku mahdollistavat pakkauksen tulostamisen sekunneissa. PKG-675i:n avulla otat askeleen suoraan pakkausteollisuuteen. Tämä laite itsessään on jo vierailun arvoinen!
 

PKG-675i - on-demand pakkaustuotantoon

Tässä pieni maistiainen mitä messuosastollamme on luvassa!


Esittelemme myös Konica Minoltan AccurioPress-arkkipainoratkaisujemme tärkeimpiä vahvuuksia ja ominaisuuksia - nämä ovat rutiininomaisen teknologiakuormituksen poistaminen, ajansäästö ja manuaalisten toimenpiteiden minimoiminen, mikä taas vähentää virheitä ja hukkaa sekä alentaa tuotantokustannuksia.

Totea itse, kuinka Konica Minoltan IQ-501 Intelligent Quality Care -laadunhallintajärjestelmä tarjoaa älykkäät, tehokkaat, automatisoidut ja ennen kaikkea reaaliaikaiset säätötoiminnot laadunhallintaan, rekisteröintiin ja 100 % tarkkaan värinhallintaan - kaikki nämä ominaisuudet on suunniteltu vähentämään käyttöön kuluvaa aikaa, pienentämään tulostushävikkiä ja lisäämään tuottavuutta.

Yksi vahvuuksistamme on jo yli vuosikymmenen ollut laaja valikoimamme digitaaliseen inline-viimeistelyyn – näistä erityisesti erottuu Konica Minoltan TU-510, maailman ensimmäinen inline- leikkuri, joka esiteltiin menestyksekkäästi jo kaksi vuotta sitten, ja jonka saa nyt kaikkiin arkkipainokoneisiimme. TU-510 on leikkaava ja nuuttaava viimeistelijä, joka mahdollistaa täysin viimeistellyt painotuotteet; julisteet, mainoslehtiset ja käynti- sekä postikortit.
 

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi osastollemme!

AccurioPress C14000
 

Lisätietoja meiltä  Marja Valkjärvi 
marja.valkjarvi@konicaminolta.fi
puh. 045 7732 4848

Matias Knuuttila
matias.knuuttila@konicaminolta.fi 
puh. 040 456 6506

Joonas Haapaniemi
joonas.haapaniemi@konicaminolta.fi
puh. 040 583 9582

 

Varaa oma esittelyaikasi tästä

Varmista, että saat henkilökohtaisen osastoesittelyn varaamalla aika jo ennakkoon!