Konica Minoltan monitoimilaitteiden i-sarja keräsi peräti 12 BLI-palkintoa

| 15 tammikuuta 2021

Palkinto sisälsi voiton Vuoden A3-laitemallisto –sarjassa.

Konica Minolta on ylpeä voidessaan ilmoittaa saaneensa 12 Buyers Lab (BLI) Award –palkintoa Keypoint Intelligenceltä, joka on maailman johtava riippumaton asiakirjojen kuvantamislaitteiden, ohjelmistojen ja palveluiden arvioija. Tämä on tunnustus Konica Minoltan monitoimilaitteiden ominaisuuksille alan johtavilla palkinnoilla. Palkitut laitteet ovat Konica Minoltan uuden bizhub i-sarjan tuotteita, mikä korostaa laitesarjan onnistunutta lanseerausta. Bizhub A3-monitoimilaitteille myönnetyn kymmenen BLI 2021 Pick –palkinnon lisäksi Konica Minolta sai BLI 2021 Vuoden A3 –mallisto palkinnon. Pitkän aikavälin testauksen perusteella Konica Minolta sai myös lisätunnustuksen BLI 2021-2023 Yhdenmukaisin värintoisto A3-laitteissa -palkinnon.


Organisaatiot vaativat toimistotulostuslaitteiltaan tasaista laatua, luotettavuutta ja korkeinta käytettävyyttä - ja juuri näillä alueilla Konica Minoltan A3 bizhub i-sarjan valikoima teki vaikutuksen Keypoint Intelligence –testaajiin. Konica Minoltan 12 bizhub A3-monitoimilaitetta sai Highly Recommended -arvosanan erinomaisesta suorituskyvystä Keypoint Intelligence -laboratoriotesteissä. Kymmenen näistä malleista ansaitsi Pick Award –palkinnon omassa segmentissään: bizhub C250i, C300i, C450i, C550i, C650i, 300i, 360i, 450i, 550i ja 750i. Tämä toi lisäksi Konica Minoltalle BLI 2021 Vuoden A3-mallisto –palkinnon.  
 

“Olemme erittäin otettuja ja ylpeitä saadessamme nämä tunnetut palkinnot A3-monitoimilaitteistamme. Tunnustus tulee MFP-portfolion kehityksen ratkaisevassa kohdassa, sillä nämä laitteet ovat uusimman sukupolven bizhub i-sarjan monitoimilaitteita. Konica Minoltan bizhub i-sarjan kaltaisten älykkäiden monitoimilaitteiden avulla vahvistamme edelleen asemaamme asiakkaidemme luotettavana kumppanina älykkäässä toimistotulostamisessa. Asiakkaiden tarpeet ja toiminnot ovat jokaisen laiteratkaisumme ja palvelumme kehittämisen keskiössä”, kertoo Florian Loske, toimiston tuotealueen päällikkö, Konica Minolta Business Solutions Europe.  
 

Tämä tuotesuunnittelun taustalla oleva filosofia on perusta laitteiden korkealle käytettävyydelle ja tarjoaa korkean käyttömukavuuden päästä päähän. Esimerkiksi suuret käyttöpaneelit tarjoavat helpon pääsyn kaikkiin perusasetuksiin ja kosketusnäyttö takaa miellyttävän ja tehokkaan käyttökokemuksen. Paneeli voidaan mukauttaa täysin työkaluilla ja sovelluksilla, joita tietty käyttäjä tarvitsee usein. Lisäksi kaikille laitteille esiasennettu MarketPlace-sovellus tarjoaa pääsyn laajaan valikoimaan pilvipalveluita. BLI 2021-2023 Yhdenmukaisin värintoisto A3-laitteissa -palkinto osoittaa, että Konica Minoltan monitoimilaitteet pystyvät tuottamaan korkealaatuisia tulosteita: tätä palkintoa varten BLI analysoi värien tasaisuutta reilusti yli 20 vuoden ajan ja viimeisten viiden vuoden tulokset on sisällytetty tähän arviointiin. "Tämä palkinto on tunnustus omistautumisesta ja jatkuvasta ponnistelusta, jota tuotetiimimme laittaa laitteidemme kehittämiseen. Tämä palkinto motivoi meitä parantamaan tuotteitamme entisestään asiakkaillemme”, Loske sanoo. 

 

Lisätietoja:

Esa Saajasto
Konica Minolta Busines Solutions Finland Oy
050 590 6884
esa.saajasto@konicaminolta.fi


 

Konica Minolta Business Solutions Finland Oy 

Konica Minolta kehittää ja tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja digitaaliseen työympäristöön, IT-ympäristöihin ja ammattitulostamiseen. Konica Minoltan viidessä tutkimus- ja kehityskeskuksessa Euroopassa innovoidaan asiakkaille uusia parempia ratkaisuja, jotka yhdistävät älykkään palvelun ja teknologian. Yrityskulttuurin keskiössä on asiakas, joiden kanssa asioita katsotaan uusista näkökulmista ja ideoidaan oikeat ratkaisut liiketoiminnan kehittämiseen.

Konica Minolta tarjoaa tehokkaita ratkaisuja ja hallinnoituja palveluita IT- ja pilviympäristöihin sekä tietoturvaan liittyen. Tutkimuslaitos IDC MarketScape on nimennyt Konica Minoltan johtavaksi älykkäiden monitoimilaitteiden tarjoajaksi, joka kuvastaa yrityksen vahvaa ratkaisu- ja palvelutarjoamaa tulostusympäristöihin. Konica Minolta tarjoaa vahvana kumppanina ammattitulostusmarkkinaan liiketoimintakonsultointia, huipputeknologiaa ja ohjelmistoja. Yritys on vakiinnuttanut asemansa tuotantopainokoneiden markkinajohtajana Euroopassa ja muualla maailmassa.

Konica Minolta Suomen pääkonttori sijaitsee Life Science Center Keilaniemessä Espoossa. Aluetoimistomme sijaitsevat Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Rovaniemellä ja valtuutettujen jälleenmyyjiemme verkko ulottuu läpi koko Suomen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy:n liikevaihto tilikauden 2019 (1.4.2019-31.3.2020) aikana oli 21 miljoonaa euroa. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 90 henkilöä. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy on Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH:n omistama tytäryritys.


bizhubit

Tutustu palkittuihin laiteratkaisuihimme täällä

Konica Minoltan laiteratkaisut täyttävät joustavan työnkulun edellytykset, säästävät aikaa ja kustannuksia sekä tarjoavat markkinoiden parhaan käyttäjäkokemuksen.

Laiteratkaisut