Konica Minolta esittelee digitaalisuuden uusia mahdollisia vuoden 2019 Labelexpossa

| 9 syyskuuta 2019

Konica Minolta esittelee etikettipainamisen digitaalista työnkulkua Brysselissä, Belgiassa 24.–27.9. järjestettävillä Labelexpo 2019 -messuilla. Messuosastolla C12/C19 hallissa 8 voi tutustua Konica Minoltan yhdessä asiakkaidensa ja kumppaniensa kanssa kehittämiin etikettipainamisen innovaatioihin ja mahdollisuuksiin.
Konica Minolta Business Solutions Finland Oy

Konica Minolta Business Solutions Finland Oy

Konica Minolta Business Solutions Finland Oy 

Konica Minolta kehittää ja tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja digitaaliseen työympäristöön, IT-ympäristöihin ja ammattitulostamiseen. Konica Minoltan viidessä tutkimus- ja kehityskeskuksessa Euroopassa innovoidaan asiakkaille uusia parempia ratkaisuja, jotka yhdistävät älykkään palvelun ja teknologian. Yrityskulttuurin keskiössä on asiakas, joiden kanssa asioita katsotaan uusista näkökulmista ja ideoidaan oikeat ratkaisut liiketoiminnan kehittämiseen.

Konica Minolta tarjoaa tehokkaita ratkaisuja ja hallinnoituja palveluita IT- ja pilviympäristöihin sekä tietoturvaan liittyen. Tutkimuslaitos IDC MarketScape on nimennyt Konica Minoltan johtavaksi älykkäiden monitoimilaitteiden tarjoajaksi, joka kuvastaa yrityksen vahvaa ratkaisu- ja palvelutarjoamaa tulostusympäristöihin. Konica Minolta tarjoaa vahvana kumppanina ammattitulostusmarkkinaan liiketoimintakonsultointia, huipputeknologiaa ja ohjelmistoja. Yritys on vakiinnuttanut asemansa tuotantopainokoneiden markkinajohtajana Euroopassa ja muualla maailmassa.

Konica Minolta Suomen pääkonttori sijaitsee Life Science Center Keilaniemessä Espoossa. Aluetoimistomme sijaitsevat Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Rovaniemellä ja valtuutettujen jälleenmyyjiemme verkko ulottuu läpi koko Suomen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy:n liikevaihto tilikauden 2019 (1.4.2019-31.3.2020) aikana oli 21 miljoonaa euroa. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 90 henkilöä. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy on Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH:n omistama tytäryritys.


Konica Minoltan messuosaston lippulaiva on vastikään julkistettu AccurioLabel 230 -etikettipainokone, jonka toimintaa esitellään ensimmäistä kertaa Labelexpossa. Tämä etikettipainokone vastaa markkinoilla kasvavaan tarpeeseen painaa etikettejä nopeasti, joustavasti ja entistä räätälöidymmin. Vierailijat pääsevät näkemään etiketin koko tuotannon prepress-vaiheesta lopputuotteeseen asti, unohtamatta erilaisia efektejä ja viimeistelyjä. 


Konica Minoltan AccurioLabel 230 on uusi kehittyneempi versio Konica Minoltan suositusta digitaalisesta etikettipainokoneesta. Konetta on parannettu muun muassa kasvattamalla nopeutta 73 %, tehostamalla tuottavuutta, lisäämällä päällepainatusmahdollisuus, poistamalla kuntoonlaittoaika, vähentämällä syntyvää jätettä ja parantamalla kohdistustarkkuutta. Tanskalaisen Grafisk Maskinfabrikin (GM) kanssa yhteistyössä Euroopassa suunniteltu ja valmistettu AccurioLabel 230 perustuu Konica Minoltan kiiteltyyn AccurioPress-teknologiaan. 


AccurioLabel 230 -etikettipainokone on tarkoitettu pienille ja keskikokoisille toimijoille ja soveltuu etenkin etikettipainoille, painopalveluiden tarjoajille, brändinomistajille, pakkausyrityksille ja kaupallisille painotaloille.


Konica Minoltan osastolla esitellään myös etiketin huomioarvoa lisäävää MGI-teknologiaa - sen avulla asiakas pystyy hyödyntämään digitaalisen viimeistelyn ja efektien mahdollisuudet. Grafisk Maskinfabrikin DC330MINI -konvertteri ja MGI:n JetVarnish 3D Web Color+ -järjestelmä ovat jo näyttäneet, mihin laitteet pystyvät: niillä pystytään tuottamaan erilaisia inline-viimeistelyjä sekä lakkauksia ja foliointia. Lisäksi messuosastolla esitellään uusi MGI-tuote, jota ei ole vielä julkistettu. Konica Minolta esittelee ohjelmistojensa tärkeitä edistysaskelia lisätyn todellisuuden eli genARate-sovelluksensa sekä Industrial Inkjet Ltd:n (IIJ) tekemän digitaalisen etikettimoduulin avulla. IIJ on Konica Minoltan teollisten mustesuihkutulostuspäiden virallinen myyntiedustaja ja tekninen tuki Aasian ulkopuolella. IIJ on kehittänyt painokonekonseptiaan ja lisännyt siihen tavallisiin fleksoetikettipainokoneisiin soveltuvia vakiomallisia teloja.


"AccurioLabel-järjestelmämme täyttävät peruskoneiden ja korkealuokkaisten digitaalisten painokoneiden väliin jäävän aukon, joten odotamme yleisön olevan erittäin kiinnostunut näistä koneista. Esittelemme koneiden lukuisia hyötyjä, kuten helppokäyttöisyyttä, joustavuutta, nopeita läpimenoaikoja ja säädettäviä muuttuvan tiedon julkaisumahdollisuuksia. Lisäksi kerromme paikallisesti saatavista maailmanluokan tukitoimista ja palveluista, jotka ovat osa asiakaskeskeistä kumppanuusmalliamme”, kertoo Konica Minolta Business Solutions Europen Industrial Printing -tiimin vetäjä Edoardo Cotichini.


Konica Minolta paljastaa lisää yksityiskohtia strategiastaan ja saavutuksistaan etikettien saralla tiedostustilaisuudessa Press Office Theatressa Labelexpossa tiistaina 24.9. klo 15.30.


Suomalaisia asiakkaita Labelexpossa palvelee 25.9. Suomen Konica Minoltalta Esa Saajasto. Sovi tapaaminen hänen kanssaan osastollemme:


Esa Saajasto
esa.saajasto@konicaminolta.fi
puh. +358 50 590 6884


Lisätietoja:


Henna Hellman
Konica Minolta
Business Solutions Finland Oy
henna.hellman@konicaminolta.fi
puh. +358 50 434 6541