Konica Minolta julkaisi uudet i-sarjan A3-värimonitoimilaitteet

| 12 helmikuuta 2020

Konica Minolta julkaisi uudet monitoimilaitteet: bizhub C450i, bizhub C550i ja bizhub C650i. Nämä täydentävät toimiston seuraavan sukupolven monitoimilaitevalikoiman. Laitteet mahdollistavat helpot digitaaliset työnkulut ja varmistavat, että yrityksen tärkeiden tietojen tietoturvan.
Konica Minolta Business Solutions Finland Oy

Konica Minolta Business Solutions Finland Oy

Konica Minolta Business Solutions Finland Oy 

Konica Minolta kehittää ja tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja digitaaliseen työympäristöön, IT-ympäristöihin ja ammattitulostamiseen. Konica Minoltan viidessä tutkimus- ja kehityskeskuksessa Euroopassa innovoidaan asiakkaille uusia parempia ratkaisuja, jotka yhdistävät älykkään palvelun ja teknologian. Yrityskulttuurin keskiössä on asiakas, joiden kanssa asioita katsotaan uusista näkökulmista ja ideoidaan oikeat ratkaisut liiketoiminnan kehittämiseen.

Konica Minolta tarjoaa tehokkaita ratkaisuja ja hallinnoituja palveluita IT- ja pilviympäristöihin sekä tietoturvaan liittyen. Tutkimuslaitos IDC MarketScape on nimennyt Konica Minoltan johtavaksi älykkäiden monitoimilaitteiden tarjoajaksi, joka kuvastaa yrityksen vahvaa ratkaisu- ja palvelutarjoamaa tulostusympäristöihin. Konica Minolta tarjoaa vahvana kumppanina ammattitulostusmarkkinaan liiketoimintakonsultointia, huipputeknologiaa ja ohjelmistoja. Yritys on vakiinnuttanut asemansa tuotantopainokoneiden markkinajohtajana Euroopassa ja muualla maailmassa.

Konica Minolta Suomen pääkonttori sijaitsee Life Science Center Keilaniemessä Espoossa. Aluetoimistomme sijaitsevat Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Rovaniemellä ja valtuutettujen jälleenmyyjiemme verkko ulottuu läpi koko Suomen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy:n liikevaihto tilikauden 2019 (1.4.2019-31.3.2020) aikana oli 21 miljoonaa euroa. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 90 henkilöä. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy on Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH:n omistama tytäryritys.


Uusissa laitteissa on nykyaikainen ​​design, erinomainen käytettävyys ja liitettävyys taustajärjestelmiin. Uusia ominaisuuksia ovat muun muassa uudet viimeistelijät, joissa on integroitu manuaalinen nitoja, korttityyppinen kopiointi, aloitusnäytön personointi ja tehokas suorituskyky. Lisäksi uutena ominaisuutena on automaattinen älykäs tulostusmateriaalin tunnistusanturi, joka tunnistaa paperin painon ja tulostusmateriaalin tyypin esimerkiksi kirjekuoret. Tämä ainutlaatuinen anturi mahdollistaa tehokkaan tulostuksen eri materiaaleilla, kun paperipainoa ei tarvitse määritellä manuaalisesti ja se estää väärän paperipainon mahdollisesti aiheuttamat paperitukokset ja huonon painolaadun.


Lisäksi uusissa monitoimilaitteissa on uusi nopea 300 arkin syöttölaite, jonka nopeus on jopa 280 kuvaa minuutissa. Tehokkaan toiminnan takaavat suuri keskusmuisti (8 Gt), neliytiminen prosessori ja nopea 256 SSD-levy, joka on laajennettavissa 1 Tt SSD-levyyn.


”Nämä kolme uutta monitoimilaitetta eivät tarjoa vain nopeita, luotettavia ratkaisuja asiakirjojen käsittelyyn, vaan ne toimivat myös älykkäänä laitteena, josta tulee tehokkaasti asiakkaan digitaalisen toimiston sydän. Ne voidaan myös räätälöidä vastaamaan kunkin yrityksen vaatimuksiin. Laitteisiin on saatavana runsaasti sovelluksia Konica Minoltan Marketplacesta, joka on esiasennettu jokaiselle laitteelle. Lisäksi voimme tarjota erinomaisen palvelun ja vianetsinnän etähuoltoratkaisumme kautta”, toteaa Konica Minolta Business Solutions Finland Oy:n digitaalisten toimistoratkaisujen tuotepäällikkö Kennet Westerdahl.


Lisätietoja:


Kennet Westerdahl
Konica Minolta
Business Solutions Finland Oy
puh. 040 865 9195
kennet.westerdahl@konicaminolta.fi