Konica Minolta julkistaa ensiaskeleensa drupa 2020 -messuille

| 20 helmikuuta 2019

Konica Minolta on vahvasti esillä Saksan Düsseldorfissa 16.–26. kesäkuuta 2020 järjestettävillä maailman suurimmilla graafisen alan drupa-messuilla. Yritys esittelee asiakaslähtöisesti painoalan ja sen sovellusten uusimmat innovaatiot.
Konica Minolta Business Solutions Finland Oy

Konica Minolta Business Solutions Finland Oy

Konica Minolta Business Solutions Finland Oy 

Konica Minolta kehittää ja tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja digitaaliseen työympäristöön, IT-ympäristöihin ja ammattitulostamiseen. Konica Minoltan viidessä tutkimus- ja kehityskeskuksessa Euroopassa innovoidaan asiakkaille uusia parempia ratkaisuja, jotka yhdistävät älykkään palvelun ja teknologian. Yrityskulttuurin keskiössä on asiakas, joiden kanssa asioita katsotaan uusista näkökulmista ja ideoidaan oikeat ratkaisut liiketoiminnan kehittämiseen.

Konica Minolta tarjoaa tehokkaita ratkaisuja ja hallinnoituja palveluita IT- ja pilviympäristöihin sekä tietoturvaan liittyen. Tutkimuslaitos IDC MarketScape on nimennyt Konica Minoltan johtavaksi älykkäiden monitoimilaitteiden tarjoajaksi, joka kuvastaa yrityksen vahvaa ratkaisu- ja palvelutarjoamaa tulostusympäristöihin. Konica Minolta tarjoaa vahvana kumppanina ammattitulostusmarkkinaan liiketoimintakonsultointia, huipputeknologiaa ja ohjelmistoja. Yritys on vakiinnuttanut asemansa tuotantopainokoneiden markkinajohtajana Euroopassa ja muualla maailmassa.

Konica Minolta Suomen pääkonttori sijaitsee Life Science Center Keilaniemessä Espoossa. Aluetoimistomme sijaitsevat Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Rovaniemellä ja valtuutettujen jälleenmyyjiemme verkko ulottuu läpi koko Suomen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy:n liikevaihto tilikauden 2019 (1.4.2019-31.3.2020) aikana oli 21 miljoonaa euroa. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 90 henkilöä. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy on Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH:n omistama tytäryritys.


Hallissa 8b sijaitsevan messuosaston keskiössä on Konica Minoltan asiakkaille aidosti arvokkaat liiketoimintamahdollisuudet laajasta arkkipainamisen ja teollisen painamisen portfoliosta. Näitä mahdollisuuksia löytyy esimerkiksi etiketti- ja pakkausmarkkinoilta sekä asiantuntijuudesta, markkinointiautomaatiosta ja palveluista. Osastolla nähdään myös esityksiä ja asiakaskertomuksia.

”Koska olemme pitkään olleet maailman johtava toimija kaupallisen painoliiketoiminnan alalla, jatkamme laajentumista teollisten tulostusratkaisujen saralla ammattitulostustoiminnassa maailmanlaajuisesti. Drupa-messut antavat meille jälleen kerran täydellisen foorumin asiakkaidemme sitouttamiseen ja uusien asiakkaiden tapaamiseen” kertoo Charles Lissenburg, General Manager, Professional Print Division, Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH.

Lissenburg jatkaa: ”Olemme sitoutuneita jatkuvaan innovointiin, ja mittavalla messuosastollamme hallissa 8b esittelemme ainutlaatuisia lähestymistapojamme huippuluokan kaupallisen ja teollisen painotoiminnan markkinoilla. Niiden avulla voimme tarjota asiakkaillemme asiantuntijuutta ja liiketoiminnan työkaluja, joilla he pystyvät tarttumaan uusiin markkinamahdollisuuksiin ja kasvattamaan tuottavuuttaan järkevien ratkaisujen avulla. Asiakasvuorovaikutus drupa-messuilla auttaa asiakkaitamme myös havaitsemaan markkinoiden muutokset ja kehityksen.”

Konica Minolta työskentelee tiiviisti asiakkaiden kanssa tutkiakseen heidän kohtaamiaan haasteita ja mahdollisuuksia ja pitääkseen heidät näin kilpailun kärjessä. Konica Minolta tarjoaa käytännön apua ja tukea ja ennakoi asiakastarpeita muuntaen ne innovatiivisiksi ratkaisuiksi kumppanuuden ja yhteistyöllisen lähestymistavan kautta.

Konica Minoltan osasto on yksi drupa-messujen suurimmista. Lue lisää messuista: www.drupa.com


Lisätietoja:


Henna Hellman
Konica Minolta
Business Solutions Finland Oy
Puh.: +358 50 434 6541
henna.hellman(a)konicaminolta.fi