Konica Minolta & Keski-Pohjanmaan Konttoripiste Oy vahvistavat yhteistyötään

| 16 elokuuta 2021

Konica Minolta Business Solutions Finland Oy vahvistaa yhteistyötä pitkäaikaisen kumppaninsa Keski-Pohjanmaan Konttoripiste Oy:n kanssa Oulun seudulla. Tämän johdosta yritykset pystyvät yhdessä palvelemaan asiakkaita kokonaisvaltaisemmin Pohjois-Pohjanmaan alueella.


Konttoripiste on toiminut jo pitkään Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan alueilla ja heillä on vahva paikallinen tuntemus ja Konica Minoltan edustus. Konica Minoltan ja Konttoripisteen yhteinen tavoite on olla lähellä asiakkaita ja tarjota moderneja ratkaisuja digitaalisiin työympäristöihin.
 
Lisätietoja:
 
Konica Minolta Business Solutions Finland Oy
Jussi Härkönen, Myyntijohtaja, 050 598 2357, jussi.harkonen@konicaminolta.fi


Keski-Pohjanmaan Konttoripiste Oy
Tuomo Lahti, Toimitusjohtaja, 0400 667 593, tuomo@kpkp.fi
 


Konica Minolta Business Solutions Finland Oy

Konica Minolta kehittää ja tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja digitaaliseen työympäristöön, IT-ympäristöihin ja ammattitulostamiseen. Konica Minoltan viidessä tutkimus- ja kehityskeskuksessa innovoidaan asiakkaille uusia parempia ratkaisuja, jotka yhdistävät älykkään palvelun ja teknologian. Yrityskulttuurin keskiössä on asiakas, joiden kanssa asioita katsotaan uusista näkökulmista ja ideoidaan oikeat ratkaisut liiketoiminnan kehittämiseen. 

Konica Minolta tarjoaa tehokkaita ratkaisuja ja hallinnoituja palveluita IT- ja pilviympäristöihin sekä tietoturvaan liittyen. Tutkimuslaitos IDC MarketScape on nimennyt Konica Minoltan johtavaksi älykkäiden monitoimilaitteiden tarjoajaksi, joka kuvastaa yrityksen vahvaa ratkaisu- ja palvelutarjoamaa tulostusympäristöihin. Konica Minolta tarjoaa vahvana kumppanina ammattitulostusmarkkinaan liiketoimintakonsultointia, huipputeknologiaa ja ohjelmistoja. Yritys on vakiinnuttanut asemansa tuotantopainokoneiden markkinajohtajana Euroopassa ja muualla maailmassa.

Konica Minolta Suomen pääkonttori sijaitsee Life Science Center Keilaniemessä Espoossa.
Palvelemme asiakkaitamme Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Rovaniemellä ja valtuutettujen jälleenmyyjiemme verkko ulottuu läpi koko Suomen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy on Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH:n täysin omistama tytäryritys.