Konica Minolta lanseeraa AccurioPress C7100 -sarjan

| 8 kesäkuuta 2021

Konica Minolta lanseeraa myyntiin uuden AccurioPress C7100 -sarjan digitaaliset väripainokoneet, jotka tukevat asiakkaidemme painoliiketoimintaa useilla innovatiivisilla teknologioilla. Älykkäästä automaatiosta ja korkeatasoisesta viimeistelystä virheettömään laatuun, edistyneisiin ominaisuuksiin ja poikkeukselliseen kestävyyteen asti asiakkailla on valta kasvattaa liiketoimintaansa älykkäämmin toimivalla painokoneella.


Uuden AccurioPress C7100 -mallin tuotantonopeus on 100 sivua minuutissa ja AccurioPress C7090 -mallin tuotantonopeus on 90 sivua minuutissa. AccurioPress C7100 -sarja keskittyy suorituskyvyn optimointiin, uusien ja kehittyneiden painotuotteiden tarjoamiseen ja koko liiketoiminnan kasvattamiseen, ja se palvelee useampia asiakkaita ja tuottaa enemmän painotöitä innovatiivisilla tekniikoilla, jotka edistävät asiakkaiden menestystä.
 
Virheetön laatu edistyneillä ominaisuuksilla
Konica Minoltan uusin Simitri V -väriaine on ympäristöystävällinen ja se on suunniteltu suorituskykyä silmällä pitäen. Väriaine on nopeasti sulava, energiatehokas ja vähän ylläpitoa vaativa - se tuottaa erinomaisen laadun erittäin laajalle materiaalikirjolle (jopa 400 g/m²). Yhdessä 3600 x 2400 dpi:n tulostustarkkuuden kanssa laite saavuttaa erinomaiset tulokset jopa pisimmissä painosarjoissa. AccurioPress C7100 -sarjan laitteilla voidaan painaa automaattisesti kaksipuolisena jopa 900 mm pitkiä arkkeja. Lisäksi kohokuvioitujen erikoismateriaalien käsittely onnistuu joustavasti ja yksinkertaisesti.
 
Älykäs automaatio
Kaikkiin Konica Minoltan tuotantojärjestelmiin saatava ainutlaatuisen älykäs laadunhallintayksikkö IQ-501-yksikkö automatisoi monia aikaa vieviä ja raskaita tulostuslaatuun liittyviä säätötehtäviä. Sen toimintoihin kuuluvat mm. värien säätö, arkkien kaksipuolisuuden säätö, paperiprofilointi ja värien validointi – ja kaikki nämä täysin automaattisesti ilman operaattorilta vaadittavia manuaalisia toimenpiteitä. Tämän yksikön avulla maksimoit tuotantokapasiteettisi, parannat asiakasuskollisuuttasi, optimoit kustannukset ja lopulta parannat koko liiketoimintasi kilpailukykyä. Lisäksi laitteisiin on saatavilla älykäs mediatunnistin, joka lyhentää huomattavasti painotöiden valmisteluaikaa havaitsemalla tarkasti laitteessa käytetyn materiaalin.
 
Korkealaatuinen viimeistely
Kuten kaikissa AccurioPress -laitteissa, saatavilla on myös laaja valikoima erilaisia inline-viimeistelytoimintoja, kuten vihkoviimeistely, nidonta, kuumaliimanidonta ja wire-sidota. Konica Minoltan TU-510, maailman ensimmäinen inline-leikkuri, joka on menestyksekkäästi otettu käyttöön jo AccurioPress C14000 -painokoneessa, on nyt saatavana myös kevyempään AccurioPress C4080 -sarjaan. TU-510 leikkaa arkin kaikki neljä sivua ja siinä on myös nuuttaustoiminto. Tämä viimeistelijä mahdollistaa täysin valmiiden julisteiden, esitteiden, erilaisten taitettujen korttien ja käyntikorttien valmistamisen ilman erillisiä offline-viimeistelytoimenpiteitä.
 
Poikkeuksellinen kestävyys
Luotettavuus lisää kannattavuutta. Uuteen laitteeseen rakennettujen uusien tekniikoiden joukossa ovat kestävämpi kuvarumpu, kaksinkertaiset koronalangat automaattisella puhdistuksella, optimoitu paperinkuljetusratkaisu ja parannettu rekisteröintijärjestelmä paperin yhteensopivuuden ja syöttötarkkuuden takaamiseksi.
 
AccurioPress C7100 -sarja on suunniteltu tukemaan erittäin reagoivaa tulostusympäristöä, jossa asiakkaat ajattelevat ketteryyden uudelleen. Laitesarjaan on saatavilla Konica Minoltan oma tulostinpalvelin sekä palvelimet EFI:ltä ja CREO:lta.
 
Autamme asiakkaitamme laajentamaan ja virtaviivaistamaan liiketoimintaa
"AccurioPress C7100 -sarjan lanseeraus on erittäin menestyksekkään C6100-sarjan kehitys ja on toinen todella tärkeä askel eteenpäin, kun jatkamme portfoliomme laajentamista", kertoo Konica Minolta Business Solutions Europen tuotepäällikkö Karl Friedrich Edenhuizen. ”Uudet mallit antavat voimakkaan vaikutelman ja niillä on monia yksinkertaisesti tehokkaita ominaisuuksia. Ne auttavat asiakkaita laajentamaan ja virtaviivaistamaan liiketoimintaansa."
 
"Solmimme kumppanuussuhteita asiakkaidemme kanssa auttaaksemme heitä ajattelemaan uudelleen graafista viestintää maailmassa, jossa ainoa jatkuva asia on muutos. Konica Minoltan tehtävä on tukea asiakkaidensa yritysmuutosta toimialoittain ennustamalla mahdollisia haasteita ja luomalla ratkaisuja yhdessä. Autamme heitä ajattelemaan ketteryyttä uudelleen", lisää Edoardo Cotichini, Senior Manager Professional Print, Konica Minolta Business Solutions Europe.
 

 

Tutustu uuteen AccurioPress C7100-sarjaan

Virheetön laatu edistyneillä ominaisuuksilla, älykäs automaatio, korkealaatuinen viimeistely ja poikkeuksellinen kestävyys - tätä kaikkea uudet AccurioPress C7100 -sarjan digitaaliset painokoneemme ovat!

Konica Minolta Business Solutions Finland Oy

Konica Minolta kehittää ja tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja digitaaliseen työympäristöön, IT-ympäristöihin ja ammattitulostamiseen. Konica Minoltan viidessä tutkimus- ja kehityskeskuksessa innovoidaan asiakkaille uusia parempia ratkaisuja, jotka yhdistävät älykkään palvelun ja teknologian. Yrityskulttuurin keskiössä on asiakas, joiden kanssa asioita katsotaan uusista näkökulmista ja ideoidaan oikeat ratkaisut liiketoiminnan kehittämiseen. 

Konica Minolta tarjoaa tehokkaita ratkaisuja ja hallinnoituja palveluita IT- ja pilviympäristöihin sekä tietoturvaan liittyen. Tutkimuslaitos IDC MarketScape on nimennyt Konica Minoltan johtavaksi älykkäiden monitoimilaitteiden tarjoajaksi, joka kuvastaa yrityksen vahvaa ratkaisu- ja palvelutarjoamaa tulostusympäristöihin. Konica Minolta tarjoaa vahvana kumppanina ammattitulostusmarkkinaan liiketoimintakonsultointia, huipputeknologiaa ja ohjelmistoja. Yritys on vakiinnuttanut asemansa tuotantopainokoneiden markkinajohtajana Euroopassa ja muualla maailmassa.

Konica Minolta Suomen pääkonttori sijaitsee Life Science Center Keilaniemessä Espoossa.
Palvelemme asiakkaitamme Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Rovaniemellä ja valtuutettujen jälleenmyyjiemme verkko ulottuu läpi koko Suomen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy on Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH:n täysin omistama tytäryritys.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Silke Ehmann-Cotichini

Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH

silke.ehmann-cotichini@konicaminolta.eu

+49 (0)511 7404-5604