Konica Minolta listattiin jälleen maailman 100 vastuullisimman yrityksen (2022 Global 100) joukkoon

| 4 helmikuuta 2022

Konica Minolta, Inc. on listattu jälleen "2022 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World" -listalle (2022 Global 100). Konica Minoltan pääsy tälle arvostetulle listalle tulee olemaan jo viides kerta ja neljäs peräkkäin kerta vuosien 2011, 2019, 2020 ja 2021 jälkeen.


Kanadalainen Corporate Knights julkistaa Global 100 -palkinnon vuosittain World Economic Forumin (WEF) kokouksessa, joka tunnetaan nimellä Davos Meeting. Tänä vuonna kuitenkin, kun Davosin konferenssi siirrettiin kesään COVID-19-pandemian vuoksi, Global 100:n tulos julkistettiin etukäteen.

Vuoden 2022 Global 100 -listaus pohjautuu kattavaan analyysiin 6 914 yrityksestä, joiden liikevaihto on yli miljardi dollaria (n. 874 miljoonaa euroa). Listan yrityksiä arvioitiin 23 kestävän kehityksen mittarilla. Nämä liittyvät mm. ympäristötehokkuuteen, resurssienhallintaan, henkilöstöjohtamiseen, talousjohtamiseen, puhtaisiin investointeihin ja puhtaaseen liikevaihtoon sekä toimittajien vastuullisuuteen. Kolme japanilaista yritystä pääsi tälle maailmanlaajuiselle vastuullisimpien yritysten listalle.

Konica Minolta yhdistää liiketoiminnassaan vuosikymmenten aikana kehitetyt vahvuudet uusimpiin digitaalitekniikoihin tarjotakseen korkean lisäarvon tuotteita ja palveluita, jotka auttavat saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteet. Ympäristöstä huolehtiminen on keskeinen näkökohta Konica Minoltan yritysfilosofiassa. Konica Minolta pyrkii toimimaan yhteiskunnan luottamuksen ja odotusten mukaisesti täyttämällä kaikkiin sidosryhmiinsä liittyvät vastuunsa, osallistumalla kestävän yhteiskunnan toteuttamiseen ja parantamalla ihmisten elämänlaatua. Aiomme saavuttaa kestävän kehityksen tavoitteet vuoteen 2030 mennessä.

Suomesta tänä vuonna listalle pääsivät Neste Oyj, Metso Outotec Corp, Kesko Oyj ja Nordea Bank Abp.


 

KONICA MINOLTA BUSINESS SOLUTIONS FINLAND OY

Konica Minolta kehittää ja tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja digitaaliseen työympäristöön, IT-ympäristöihin ja ammattitulostamiseen. Konica Minoltan viidessä tutkimus- ja kehityskeskuksessa innovoidaan asiakkaille uusia parempia ratkaisuja, jotka yhdistävät älykkään palvelun ja teknologian. Yrityskulttuurin keskiössä on asiakas, joiden kanssa asioita katsotaan uusista näkökulmista ja ideoidaan oikeat ratkaisut liiketoiminnan kehittämiseen.
 
Konica Minoltalla on kattavat ja tietoturvalliset IT-palvelut ja –ratkaisut tiedonhallintaan, IT-infrastruktuuriin, älykkääseen videovalvontaan ja liiketoimintaprosessien kehittämiseen. Konica Minolta on muun muassa Microsoftin Global Managed Partner, M-Filesin Premier Reseller ja Cisco-partner.

Tutkimuslaitos IDC MarketScape on nimennyt Konica Minoltan johtavaksi älykkäiden monitoimilaitteiden tarjoajaksi, joka kuvastaa yrityksen vahvaa ratkaisu- ja palvelutarjoamaa tulostusympäristöihin.
Konica Minolta tarjoaa vahvana kumppanina ammattitulostusmarkkinaan liiketoimintakonsultointia, huipputeknologiaa ja ohjelmistoja. Yritys on vakiinnuttanut asemansa tuotantopainokoneiden markkinajohtajana Euroopassa ja muualla maailmassa.
 
Konica Minolta Business Solutions Finland Oy on Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH:n täysin omistama tytäryritys. Konica Minolta Suomen pääkonttori ja showroom sijaitsee Life Science Center Keilaniemessä Espoossa. Suoramyyntimme, valtuutettujen jälleenmyyjiemme verkko ja huoltomme toimii valtakunnallisesti kattaen koko Suomen.