Konica Minolta luokiteltu johtavaksi tulostusturvallisuuden toimijaksi

| 9 toukokuuta 2023

Maailmanlaajuinen markkinatutkimusyhtiö Quocirca on luokitellut Konica Minoltan johtavaksi tulostusturvallisuuden toimijaksi. Tutkimusyhtiön julkaisussa "The Print Security Landscape, 2023 - Securing the print infrastructure amidst a growing threat landscape" Konica Minoltan vahvuuksina mainitaan vankka laitteisto- ja ohjelmistoturva sekä "laaja-alainen lähestymistapa", joka tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelun kyberturvallisuuden alalla.


Asettaessaan Konica Minoltan "johtajaksi" Quocirca toteaa, että yrityksellä on vahva strateginen näkemys ja kattava turvatulostustuotteiden ja -palvelujen tarjonta. Quocircan vuoden 2023 arvioinnissa Konica Minoltan tietoturvasalkku tunnustetaan siitä, että se kattaa tulostus- ja asiakirjaturvallisuuden monitoimilaitteissa ja IT-turvapalvelut sekä videovalvonnan, vaatimustenmukaisuuden ja riskienhallinnan.

Quocirca Print Security Landscape 2023 -julkaisu

Lue lisää

KONICA MINOLTA BUSINESS SOLUTIONS FINLAND OY

Konica Minolta kehittää ja tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja digitaaliseen työympäristöön, IT-ympäristöihin ja ammattitulostamiseen. Konica Minoltan viidessä tutkimus- ja kehityskeskuksessa innovoidaan asiakkaille uusia parempia ratkaisuja, jotka yhdistävät älykkään palvelun ja teknologian. Yrityskulttuurin keskiössä on asiakas, joiden kanssa asioita katsotaan uusista näkökulmista ja ideoidaan oikeat ratkaisut liiketoiminnan kehittämiseen.
 
Konica Minoltalla on kattavat ja tietoturvalliset IT-palvelut ja –ratkaisut tiedonhallintaan, IT-infrastruktuuriin, älykkääseen videovalvontaan ja liiketoimintaprosessien kehittämiseen. Konica Minolta on muun muassa Microsoftin Global Managed Partner, M-Filesin Premier Reseller ja Cisco-partner.

Tutkimuslaitos IDC MarketScape on nimennyt Konica Minoltan johtavaksi älykkäiden monitoimilaitteiden tarjoajaksi, joka kuvastaa yrityksen vahvaa ratkaisu- ja palvelutarjoamaa tulostusympäristöihin.
Konica Minolta tarjoaa vahvana kumppanina ammattitulostusmarkkinaan liiketoimintakonsultointia, huipputeknologiaa ja ohjelmistoja. Yritys on vakiinnuttanut asemansa tuotantopainokoneiden markkinajohtajana Euroopassa ja muualla maailmassa.
 
Konica Minolta Business Solutions Finland Oy on Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH:n täysin omistama tytäryritys. Konica Minolta Suomen pääkonttori ja showroom sijaitsee Swing House Campuksella Espoon Otaniemessä. Suoramyyntimme, valtuutettujen jälleenmyyjiemme verkko ja huoltomme toimii valtakunnallisesti kattaen koko Suomen.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Melanie Olbrich

Senior Expert Content Strategy & Development

melanie.olbrich@konicaminolta.eu

+49 (0)511 7404-5337