Konica Minolta mullistaa tulostusteknologian uudella IoT-yhteensopivalla bizhub i-sarjallaan

| 17 huhtikuuta 2019

Uuden sukupolven bizhub i-sarja tekee toimistosta saumattomasti toimivan kokonaisuuden

Maailmanluokan liiketoimintaratkaisujen ja -teknologioiden johtava toimittaja Konica Minolta lanseeraa uuden bizhub i-sarjan. Uuden sukupolven IoT-yhteensopiva monitoimilaitesarja on palkintoja niittäneen bizhub-tuoteperheen uusin tulokas. Kimmokkeena sarjan luomiselle on ollut Konica Minoltan ehtymätön into luoda asiakkailleen arvoa ja mullistaa tapoja, joilla yritykset voivat hyödyntää monitoimilaitteita. i-sarja on älykäs teknologiaratkaisu, joka mukautuu yritysten kehitykseen ja parantaa niiden kilpailukykyä.
Konica Minolta Business Solutions Finland Oy

Konica Minolta Business Solutions Finland Oy

Konica Minolta Business Solutions Finland Oy 

Konica Minolta kehittää ja tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja digitaaliseen työympäristöön, IT-ympäristöihin ja ammattitulostamiseen. Konica Minoltan viidessä tutkimus- ja kehityskeskuksessa Euroopassa innovoidaan asiakkaille uusia parempia ratkaisuja, jotka yhdistävät älykkään palvelun ja teknologian. Yrityskulttuurin keskiössä on asiakas, joiden kanssa asioita katsotaan uusista näkökulmista ja ideoidaan oikeat ratkaisut liiketoiminnan kehittämiseen.

Konica Minolta tarjoaa tehokkaita ratkaisuja ja hallinnoituja palveluita IT- ja pilviympäristöihin sekä tietoturvaan liittyen. Tutkimuslaitos IDC MarketScape on nimennyt Konica Minoltan johtavaksi älykkäiden monitoimilaitteiden tarjoajaksi, joka kuvastaa yrityksen vahvaa ratkaisu- ja palvelutarjoamaa tulostusympäristöihin. Konica Minolta tarjoaa vahvana kumppanina ammattitulostusmarkkinaan liiketoimintakonsultointia, huipputeknologiaa ja ohjelmistoja. Yritys on vakiinnuttanut asemansa tuotantopainokoneiden markkinajohtajana Euroopassa ja muualla maailmassa.

Konica Minolta Suomen pääkonttori sijaitsee Life Science Center Keilaniemessä Espoossa. Aluetoimistomme sijaitsevat Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Rovaniemellä ja valtuutettujen jälleenmyyjiemme verkko ulottuu läpi koko Suomen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy:n liikevaihto tilikauden 2019 (1.4.2019-31.3.2020) aikana oli 21 miljoonaa euroa. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 90 henkilöä. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy on Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH:n omistama tytäryritys.


Älykäs teknologia parantaa työympäristöjen liitettävyyttä ja sujuvoittaa työskentelyä, minkä lisäksi se valmistaa työympäristöä tulevaisuutta varten aina toiminnallisista parannuksista digitaaliseen muutokseen. i-sarja tarjoaa uusia mahdollisuuksia edistää tuottavuutta ja innovaatioita, sillä se sisältää tehokkaan viestintäverkoston luomiseen tarvittavat työkalut. Lisäksi i-sarja tehostaa tuottavuutta ja liiketoimintaprosesseja yksinkertaistamalla monimutkaisetkin asiat. Tämä parantaa päätöksentekoprosesseja ja johtaa lopulta älykkäämpään liiketoimintaan. Sarja rikkoo toimistoympäristöissä perinteisesti esiintyviä rajoitteita ja sopeutuu nopeasti muuttuviin vaatimuksiin ja olosuhteisiin.

”Uuden monitoimilaitemalliston lanseeraus on tärkeä merkkipaalu pitkän aikavälin toimistotulostuksen strategiassamme. Mallistoa kehittäessämme halusimme taata, että uudet tuotteet nojaavat edellisten mallien menestystekijöihin. Siksi olikin erittäin tärkeää tunnistaa, mihin edellisten mallien menestys perustui,” kertoo Olaf Lorenz, Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH:n kansainvälisen markkinointiosaston pääjohtaja. ”Sekä asiakkailta saatu palaute että analyytikoiden arviot osoittavat, että Konica Minoltan menestys monitoimilaitteiden saralla perustuu innovatiivisuuden ohella kykyymme ratkaista asiakkaiden työelämän haasteita.”

Yksinkertainen muotoilu ja käytettävyys

Nykyaikainen design näkyy pyöristettyinä kulmina, toimintojen LED-merkkivaloina ja intuitiivisena tablettimaisena 10 tuuman käyttöpaneelina. Interaktiivinen käyttökokemus on erittäin miellyttävä, sillä laitteesta on karsittu turha odotteluaika ja käyttöliittymään on lisätty värinätoiminto ja räätälöintimahdollisuuksia. Sekä A3- että A4-mallit toimivat tismalleen samalla tavalla, joten laitteiden käyttö on tehokasta.

Suorituskykyä, tehokkuutta ja saumatonta liitettävyyttä

i-sarja kätkee sisälleen tehokkaan neliytimisen prosessorin, 8 Gt muistia ja 256 Gt:n SSD-kovalevyn. Niiden ansiosta laite reagoi nopeasti ja toimii tehokkaasti. Lisäksi erilaisten materiaalien nopea tulostus, kaksipuoleisen dokumentin molempien puolien yhtäaikainen ja nopea skannaus, digitaalinen dokumentin suoristus ja suuret paperialustat yhdessä takaavat toiminnallisuuden ja monipuolisen soveltuvuuden. Dispatcher Suite -ratkaisuun sisältyy tulostuksen hallinta ja kehittyneet dokumenttien työnkulut. Ratkaisu on omiaan asiakkaille, jotka haluavat hallita ja vähentää tulostuksesta aiheutuvia kustannuksia. Samalla se parantaa dokumenttien tietoturvaa ja tehokkuutta digitaalisten työnkulkujen avulla. i-sarjan toiminnallisuutta ja joustavuutta voi laajentaa Konica Minolta MarketPlacen kautta hankittavilla sovelluksilla, jotka tehostavat tuottavuutta ja mahdollistavat laitteiden yksilöllisen muokkaamisen. Sarja on tehokkaasti integroitavissa ja liitettävissä Konica Minoltan IoT-yhteensopivan Workplace Hub -alustan kaltaisiin kehittyneisiin teknologioihin, mikä tekee siitä oivan ratkaisun monenlaisiin muuttuviin tarpeisiin. Sarjaa pystyy hyödyntämään monissa erilaisissa muuttuvissa työskentelytavoissa.

Älykäs palvelu ja uudelle tasolle viety tietoturva

i-sarja vähentää käyttökatkoksia ja takaa katkeamattoman käytön keräämällä älykkäästi tietoa itsediagnosointia varten. Näin se optimoi osien vaihdot ja kulutustarvikkeiden täydentämisen aikataulun.  Lisäksi käyttäjät saavat erinomaista palvelua Konica Minoltan Remote Service Platform –alustan avulla. Se vastaa etävarmuuskopioista ja jatkuvasta huollosta, jotka mahdollistavat sujuvan vianetsinnän ja katkeamattoman tuen. Asiakkaan käyttämät palvelut ovat aina turvallisia ja ajan tasalla, sillä uusimmat laiteohjelmistot ovat säännöllisesti ladattavissa joko reaaliaikaisesti tai aikataulutetusti. Palvelu sisältää myös huippulaadukkaan tietoturvan, joka takaa yritykselle mielenrauhan. i-sarjaan kuuluvat myös bizhub SECURE -palvelut. Ne takaavat tietoturvallisen työskentely-ympäristön, jossa tieto on turvattu ja aina saatavilla. BitDefender-virustorjunta tutkii kaiken lähetetyn ja vastaanotetun datan automaattisesti ja reaaliaikaisesti, joten tieto pysyy turvassa ulkoisilta uhilta. Kaikki i-sarjan mallit täyttävät EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimukset. Ne on myös HCD-PP-sertifioitu ISO 15408 -standardin mukaan, joten mallit vastaavat tietosuoja- ja tietoturvavaatimuksia.

Sitoutunut kestävyyteen

Konica Minolta on sitoutunut sekä innovointiin että ympäristön kannalta kestävään toimintaan. Uuden i-sarjan lanseeraus kertoo tästä vahvasta sitoumuksesta. Jokainen energiaa säästävän bizhub-tuotesarjan malli on saanut EPEAT Gold rating -merkin ja vastaa Blue Angel -ympäristömerkin tiukkoja vaatimuksia. Uusi kiinnitysyksikkö ja matalassa lämpötilassa kiinnittyvä väriaine vähentävät energiankulutusta. Olemme onnistuneet vähentämään ympäristövaikutuksia entisestään uusimalla pakkaukset ja vaihtamalla perinteiset pehmusteet kevyempiin ilmatyynyihin, jotka edelleen varmistavat, että laitteet toimitetaan ehjänä perille.  Ja mikä parasta, laitteen käytöstä syntyvä ääni on vähentynyt tuulettimeen tehtyjen parannusten ja automaattisen asiakirjansyöttölaitteen (ADF) avausmekanismin ansiosta — keskittyminen on helpompaa ympäristössä, jossa ei ole häiriötekijöitä.

Konica Minoltan uusi i-sarja on seuraava askel matkalla tulevaisuuteen: innovatiivisen teknologian ansiosta yritykset voivat tehostaa liiketoimintaansa ja toimia laadukkaasti samalla kun yrityksen työntekijät pääsevät keskittymään siihen, mikä on tärkeää. Kun liiketoiminta kehittyy, bizhub i-sarja kasvaa sen mukana. Nyt saatavilla olevat i-sarjan mallit ovat bizhub C250i, C300i, C360i, (A3-värimonitoimilaitteet), C3300i, C3350i, C4000i ja C4050i (A4-värimonitoimilaitteet). Tulevina kuukausina i-sarjaan lanseerataan uusia malleja ja ominaisuuksia.

Saat lisätietoa uudesta bizhub i-sarjasta täältä


Lisätietoja:

Kennet Westerdahl
Konica Minolta
Business Solutions Finland Oy
Puh.: +358 40 865 9195
kennet.westerdahl(a)konicaminolta.fi