Konica Minoltan bizhub i-sarjan laitemallisto jatkaa kasvuaan

| 5 syyskuuta 2019

Konica Minolta lanseerasi ensimmäiset seuraavan sukupolven IoT-yhteensopivat bizhub i-sarjan monitoimilaitteensa vuoden 2019 alussa. Konica Minolta on maailmanluokan liiketoimintaratkaisujen ja -teknologioiden johtava toimittaja, ja sen bizhub i-sarja kasvaa nyt neljällä uudella laitemallilla. Yritys tuo markkinoille bizhub 4000i- ja bizhub 5000i -A4-mustavalkotulostimet sekä bizhub 4020i- ja bizhub 5020i -monitoimilaitteet. Nykyaikaisesti muotoillut, nopeat ja luotettavat laitteet sopivat oivallisesti niin suuriin kuin pieniinkin toimistoihin. Laitteiden laajat tietoturva- ja tulostustoiminnot vastaavat monipuolisesti yritysten tulostustarpeisiin, ja toimistojen arkea sujuvoittaa esimerkiksi Google Cloud Print -suoratulostus.
Konica Minolta Business Solutions Finland Oy

Konica Minolta Business Solutions Finland Oy

Konica Minolta Business Solutions Finland Oy 

Konica Minolta kehittää ja tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja digitaaliseen työympäristöön, IT-ympäristöihin ja ammattitulostamiseen. Konica Minoltan viidessä tutkimus- ja kehityskeskuksessa Euroopassa innovoidaan asiakkaille uusia parempia ratkaisuja, jotka yhdistävät älykkään palvelun ja teknologian. Yrityskulttuurin keskiössä on asiakas, joiden kanssa asioita katsotaan uusista näkökulmista ja ideoidaan oikeat ratkaisut liiketoiminnan kehittämiseen.

Konica Minolta tarjoaa tehokkaita ratkaisuja ja hallinnoituja palveluita IT- ja pilviympäristöihin sekä tietoturvaan liittyen. Tutkimuslaitos IDC MarketScape on nimennyt Konica Minoltan johtavaksi älykkäiden monitoimilaitteiden tarjoajaksi, joka kuvastaa yrityksen vahvaa ratkaisu- ja palvelutarjoamaa tulostusympäristöihin. Konica Minolta tarjoaa vahvana kumppanina ammattitulostusmarkkinaan liiketoimintakonsultointia, huipputeknologiaa ja ohjelmistoja. Yritys on vakiinnuttanut asemansa tuotantopainokoneiden markkinajohtajana Euroopassa ja muualla maailmassa.

Konica Minolta Suomen pääkonttori sijaitsee Life Science Center Keilaniemessä Espoossa. Aluetoimistomme sijaitsevat Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Rovaniemellä ja valtuutettujen jälleenmyyjiemme verkko ulottuu läpi koko Suomen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy:n liikevaihto tilikauden 2019 (1.4.2019-31.3.2020) aikana oli 21 miljoonaa euroa. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 90 henkilöä. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy on Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH:n omistama tytäryritys.


Konica Minoltan bizhub 4000i- ja bizhub 5000i -A4-tulostimet sopivat kaikkeen mustavalkotulostamiseen. Valittavana on kaksi tulostusnopeutta: 40 sivua minuutissa (bizhub 4000i) tai 50 sivua minuutissa (bizhub 5000i). Laitteet selviytyvät tulostamisesta nopeasti ja luotettavasti bizhub 4000i:n 256 Mt:n ja bizhub 5000i:n 512 Mt:n muistin ansiosta. Älykkäät toiminnot, kuten Wi-Fi Direct ja Google Cloud Print, huolehtivat tulostuksen saumattomasta työnkulusta. Dokumenttien suojaus onnistuu Secure Function Lock -toiminnolla, jolla voi määrittää käyttäjäkohtaiset asetukset. Konica Minoltan bizhub 5000i -malli soveltuu myös Active Directory -tunnistautumiseen, ja siinä on vakiona NFC-lähitunnistus kortinlukuun. 


Konica Minoltan bizhub 4020i ja bizhub 5020i -monitoimilaitteissa on A4-mustavalkotulostuksen lisäksi kopiointi-, skannaus- ja faksiominaisuudet. Tulostaminen onnistuu nopeasti: bizhub 4020i -mallin tulostusnopeus on jopa 40 sivua minuutissa ja bizhub 5020i -mallin 50 sivua minuutissa. Laitteiden jykevä järjestelmämuisti (256 Mt bizhub 4020i:ssa ja 1 Gt bizhub 5020i:ssä) mahdollistaa skannaus- ja faksiominaisuuksien sujuvan käytön. Monitoimilaitteissa on kaikki samat toiminnot kuin uusissa mustavalkotulostimissa, minkä lisäksi niillä voi tulostaa dokumentteja suoraan mobiililaitteesta. 5020i-mallissa on lisäksi kaksoisskannaava syöttölaite, jonka avulla kaksipuolisten dokumenttien skannaaminen onnistuu entistä nopeammin.


”Konica Minoltan bizhub i-sarjan uudet mallit on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisten tulostusympäristöjen vaatimuksia. Uudet mallit täydentävät Konica Minoltan A3-värimonitoimilaitteiden valikoimaa”, kertoo Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH:n tuotepäällikkö Torben Mowka. ”Konica Minoltan ratkaisujen avulla yritykset voivat keskittyä ydinosaamiseensa ja hoitaa päivittäiset tehtävänsä nopeasti ja tehokkaasti.”


Uusi bizhub 4000i korvaa bizhub 3602P -tulostimen, ja bizhub 4020i korvaa bizhub 3622 -mallin. Uusi bizhub 5000i puolestaan korvaa sekä bizhub 4402P- että bizhub 4702P -tulostimet. Monitoimilaitevalikoimassa bizhub 5020i korvaa aikaisemman bizhub 4422:n. Konica Minoltan bizhub i-sarjan uudet laitteet ovat saatavilla 1. syyskuuta alkaen.


Lisätietoja:

Kennet Westerdahl
Konica Minolta
Business Solutions Finland Oy
Puh.: +358 40 865 9195

 kennet.westerdahl(a)konicaminolta.fi