Markkinoille uusi AccurioPress C4080 digitaalisten väripainokoneiden tuoteperhe

| 1. joulu 2020

Konica Minolta julkaisee tänään myyntiin uuden monipuolisten digitaalisten värituotantolaitteiden tuoteperheen - AccurioPress C4080 -sarjan. Uudessa sarjassa yhdistyvät aiempien mallien erinomainen laatu ja suorituskyky uusiin lisäominaisuuksiin ja -vaihtoehtoihin, joiden avulla asiakkaat voivat sopeutua muuttuvien markkinoiden vaatimuksiin ja samalla kehittää uusia tulovirtoja yritykselleen.
Tutustu uuteen AccurioPress -laitesarjaan

AccurioPress C4080 (tuotantonopeus 81 sivua minuutissa), AccurioPress C4070 (71 sivua minuutissa) ja AccurioPrint C4065 (66 sivua minuutissa) ovat AccurioPress C3080, C3070 ja AccurioPrint C3070L -mallien seuraajia. Uusien laitteiden toimitukset alkavat heti. AccurioPress C4080 -sarja tarjoaa helpon ja vaivattoman digitaalisen painotuotannon, ja ne mahdollistavat täysin valmiiden painotuotteiden valmistamisen ilman erillisiä viimeistelytoimenpiteitä, jota kaupalliset painopalveluiden tuottajat ja omatarvepainot arvostavat. Järjestelmiin on saatavana joko Konica Minoltan omat tulostinpalvelimet tai EFI Fiery -tulostinpalvelimet. 

AccurioPress C4080 -sarjassa on kattava tuki erilaisille painomateriaaleille ja sillä onnistuu erilaisten paksujen materiaalien painaminen yksi- ja kaksipuolisena grammapainoltaan jopa 360 g/m2 materiaaleille. Järjestelmällä voi painaa 1300 mm:n pituisia papereita yksipuolisena ja jopa 864 mm:n pituisia papereita kaksipuolisena. Optiona on saatavilla uusi materiaalianturi, joka arvioi paperin painon ja tyypin, kun taas kirjekuorien tulostus ja tuki kohokuvioiduille materiaaleille ovat osa vakiopakettia. 

Vihkoviimeistelyn, nidonnan, kuumaliimanidonnan ja wire-sidonnan lisäksi tarjotaan myös laaja valikoima muita inline-viimeistelytoimintoja. Konica Minoltan TU-510, maailman ensimmäinen inline-leikkuri, joka on menestyksekkäästi otettu käyttöön jo AccurioPress C14000 -painokoneessa, on nyt saatavana myös kevyempään AccurioPress C4080 -sarjaan. TU-510 leikkaa arkin kaikki neljä sivua ja siinä on myös nuuttaustoiminto. Tämä viimeistelijä mahdollistaa täysin valmiiden julisteiden, esitteiden, erilaisten taitettujen korttien ja käyntikorttien valmistamisen ilman erillisiä offline-viimeistelytoimenpiteitä. 

Järjestelmiä on helppo käyttää ja niissä on vankka metallirunko ja mahdollisuus valita imualisteiset paperinsyöttöalustat, mikä mahdollistaa luotettavan paperinkulun sekä erinomaisen 4399 A4-sivua/tunti tuottavuuden. Järjestelmistä voi mukauttaa jopa 700 erilaista kokoonpanoa, joten voimme taata, että asiakkaamme saavat painokoneisiinsa juuri ne toiminnot, joita tarvitsevat toteuttaakseen tehokkaasti päivittäistä painotuotantoaan. 

Kaikkiin Konica Minoltan tuotantojärjestelmiin saatava ainutlaatuisen älykäs laadunhallintayksikkö IQ-501-yksikkö automatisoi monia aikaa vieviä ja raskaita tulostuslaatuun liittyviä säätötehtäviä. Sen toimintoihin kuuluvat mm. värien säätö, arkkien kaksipuolisuuden säätö, paperiprofilointi ja värien validointi – ja kaikki nämä täysin automaattisesti ilman operaattorilta vaadittavia manuaalisia toimenpiteitä. Tämän yksikön avulla maksimoit tuotantokapasiteettisi, parannat asiakasuskollisuuttasi, optimoit kustannukset ja lopulta parannat koko liiketoimintasi kilpailukykyä. 

"AccurioPress C4080 -sarja on tärkeä osa laajentuvaa digitaalisten tuotantojärjestelmien portfoliotamme. Tämän segmentin tuotantotulostusjärjestelmiä myydään markkinoilla eniten ja haluamme, että asiakkaillamme on kaikkein tehokkaimmat ja parhaat työkalut käytössään. Vain mielikuvitus on erilaisten painotuotantomahdollisuuksien rajana. Haluamme olla asiakkaillemme luotettava kumppani, joka auttaa heitä muuttuvilla markkinoilla kehittämällä uusia innovatiivisia tekniikoita, kuten AccurioPress C4080 –sarjan”, kertoo Ines Wennemann, Production Printing Manager, Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH. 

 

Lisätietoja:

Esa Saajasto
Konica Minolta Busines Solutions Finland Oy
050 590 6884
esa.saajasto@konicaminolta.fi

 

Konica Minolta Business Solutions Finland Oy

Konica Minolta Business Solutions Finland Oy

Konica Minolta Business Solutions Finland Oy 

Konica Minolta kehittää ja tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja digitaaliseen työympäristöön, IT-ympäristöihin ja ammattitulostamiseen. Konica Minoltan viidessä tutkimus- ja kehityskeskuksessa Euroopassa innovoidaan asiakkaille uusia parempia ratkaisuja, jotka yhdistävät älykkään palvelun ja teknologian. Yrityskulttuurin keskiössä on asiakas, joiden kanssa asioita katsotaan uusista näkökulmista ja ideoidaan oikeat ratkaisut liiketoiminnan kehittämiseen.

Konica Minolta tarjoaa tehokkaita ratkaisuja ja hallinnoituja palveluita IT- ja pilviympäristöihin sekä tietoturvaan liittyen. Tutkimuslaitos IDC MarketScape on nimennyt Konica Minoltan johtavaksi älykkäiden monitoimilaitteiden tarjoajaksi, joka kuvastaa yrityksen vahvaa ratkaisu- ja palvelutarjoamaa tulostusympäristöihin. Konica Minolta tarjoaa vahvana kumppanina ammattitulostusmarkkinaan liiketoimintakonsultointia, huipputeknologiaa ja ohjelmistoja. Yritys on vakiinnuttanut asemansa tuotantopainokoneiden markkinajohtajana Euroopassa ja muualla maailmassa.

Konica Minolta Suomen pääkonttori sijaitsee Life Science Center Keilaniemessä Espoossa. Aluetoimistomme sijaitsevat Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Rovaniemellä ja valtuutettujen jälleenmyyjiemme verkko ulottuu läpi koko Suomen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy:n liikevaihto tilikauden 2019 (1.4.2019-31.3.2020) aikana oli 21 miljoonaa euroa. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 90 henkilöä. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy on Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH:n omistama tytäryritys.


Konica Minoltan webinaarit

Osallistumalla webinaareihimme kerrytät vaivattomasti omaa tietotaitoasi ja opit uutta sekä päivität alan kehitykseen liittyviä tietoja työpäiväsi lomassa. Kaikki webinaarimme ovat ilmaisia ja voit katsoa ne myös jälkitallenteina. Tervetuloa linjoille!
Lue lisää ja ilmoittaudu
Ilmoittaudu mukaan webinaareihimme - johda tiedolla turvallisessa työympäristössä!