Red Dot 2021 –muotoilupalkinto Konica Minoltan AccurioPress C14000 –väripainokoneelle

| 13 huhtikuuta 2021

Konica Minoltalle on myönnetty maailmanlaajuisesti tunnustettu muotoilupalkinto tunnustuksena sen AccurioPress C14000 - väripainokoneille. Konica Minolta on nimetty ”Red Dot Award: Product Design 2021” -palkinnon voittajaksi kilpailussa, jossa oli ennätyksellisen suuri osanottajamäärä.


Red-Dot-Design-Award-Product-Design-2021-Logo_PD2021_RD.png

Menestyksekkäästi lokakuussa 2019 lanseerattu mallisarja - johon kuuluu myös AccurioPress C12000 –väripainokone – tukee Konica Minoltan missiota tukea asiakkaidensa liiketoimintaa muuttuvalla toimialalla, ennustaa mahdolliset muutokset ja luoda erilaisia ratkaisuja yhdessä asiakkaiden kanssa.
 
Kansainvälinen tuomaristo pani merkille AccurioPress C14000 -sarjan erinomaisen muotoilun, jolle myönnettiin myös kuusi kuukautta sitten "Good Design Award 2020 " –palkinto Japan Institute of Designilta. AccurioPress C14000 tuottaa 140 sivua minuutissa (A4) ja on 40 % nopeampi kuin mikään muu Konica Minoltan elektrografiaan pohjautuva väripainokone. AccurioPress 12000 tarjoaa saman korkean tulostuslaadun 120 sivun tuotantonopeudella minuutissa.
 
"Suunnittelukilpailumme 60-vuotisen historian aikana ei ole koskaan ollut niin monta yritystä ja suunnittelustudiota kansainvälisen tuomaristomme arvioitavana kuin tänä vuonna", kertoo professori tri Peter Zec, Red Dotin perustaja ja toimitusjohtaja. ”Tuotteet 60:stä eri maasta saapuivat meille, ja niiden suunnittelun laatua ja innovaatiotasoa arvioitiin useita päiviä kestävässä prosessissa. Se, että Konica Minolta otti paikkansa vahvalla kentällä, kertoo heidän tuotteidensa erinomaisesta laadusta. Kansainvälinen tuomaristo myöntää tämän laatumerkin vain tuotteille, joilla on erinomainen muotoilu."
 
"Olemme ylpeitä ja iloisia saadessamme tämän halutun maailmanlaajuisen muotoilupalkinnon. Se on myös tunnustus siitä, kuinka olemme paitsi johtaja printin muutoksessa, mutta myös uusien standardien asettamisessa tuotesuunnitteluun - pitäen sisällään laadun, luotettavuuden ja tuottavuutta parantavan automaatiotekniikan. Korkeampi painolaatu, tulostusnopeus, vähemmän manuaalisia toimenpiteitä ja helpompi käyttö parantavat myös asiakkaidemme tehokkuutta ja kykyä vähentää kustannuksia ja luoda uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Omistautuneella maailmanlaajuisella tuella, joka asiakkaamme saavat paikallisesti kaikkialla maailmassa, olemme asiakkaidemme kumppaneita ja autamme asiakkaitamme edelleen miettimään painotekniikan eri mahdollisuuksia", iloitsee Olaf Lorenz, General Manager, Digital Transformation Division, Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH.


 

Konica Minolta Business Solutions Finland Oy

Konica Minolta kehittää ja tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja digitaaliseen työympäristöön, IT-ympäristöihin ja ammattitulostamiseen. Konica Minoltan viidessä tutkimus- ja kehityskeskuksessa innovoidaan asiakkaille uusia parempia ratkaisuja, jotka yhdistävät älykkään palvelun ja teknologian. Yrityskulttuurin keskiössä on asiakas, joiden kanssa asioita katsotaan uusista näkökulmista ja ideoidaan oikeat ratkaisut liiketoiminnan kehittämiseen. 

Konica Minolta tarjoaa tehokkaita ratkaisuja ja hallinnoituja palveluita IT- ja pilviympäristöihin sekä tietoturvaan liittyen. Tutkimuslaitos IDC MarketScape on nimennyt Konica Minoltan johtavaksi älykkäiden monitoimilaitteiden tarjoajaksi, joka kuvastaa yrityksen vahvaa ratkaisu- ja palvelutarjoamaa tulostusympäristöihin. Konica Minolta tarjoaa vahvana kumppanina ammattitulostusmarkkinaan liiketoimintakonsultointia, huipputeknologiaa ja ohjelmistoja. Yritys on vakiinnuttanut asemansa tuotantopainokoneiden markkinajohtajana Euroopassa ja muualla maailmassa.

Konica Minolta Suomen pääkonttori sijaitsee Life Science Center Keilaniemessä Espoossa.
Aluetoimistomme sijaitsevat Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Rovaniemellä ja valtuutettujen jälleenmyyjiemme verkko ulottuu läpi koko Suomen. Konica Minolta Business Solutions Finland Oy on Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH:n täysin omistama tytäryritys.