Uutta buustia bisnekseen

Ota uusi näkökulma työskentelyyn ja varmista tietoturva kotona ja toimistolla

Uutta buustia liiketoimintaan


COVID-19 vaikuttaa voimakkaasti moniin organisaatioihin ja yrityksiin. Lähes yhdessä yössä työntekijät siirtyivät työskentelemään koteihinsa. Tämä aiheutti monia hankaluuksia, sillä yritykset eivät välttämättä olleet valmiita vastaamaan tämänlaiseen äkilliseen muutokseen - vaikeudet saada yhteys yrityksen IT-infrastruktuuriin on vain yksi esimerkki. Tämän seurauksena työprosessit joko pysähtyivät tai ainakin hidastuivat merkittävästi.
 
Autamme sinua saamaan työntekoon vauhtia ja sujuvuutta erilaisten digitaalisten toimiston palvelujen ja -ratkaisujen avulla.
 
Tältä sivulta löydät vinkkejä ja oivalluksia nykytilanteen hallitsemiseksi.
 

Tässä viisi vinkkiä mistä aloittaa!

Tutustu viiteen tärkeimpään vinkkiin jättääksesi pandemian aiheuttamat haasteet taakse päin ja saadaksesi uutta virtaa liiketoimintaasi pitämällä työntekijät ja prosessit tuottavina haasteista huolimatta.

 

ota vinkit talteen tästä

Katso asiantuntijapaneelimme tallenteesta lisää oivalluksia ja vinkkejä

Konica Minoltan asiantuntijat tarjoavat keskustelussaan paljon tietoa, erilaisia lähestymistapoja ja ajatuksia yritysten ja organisaatioiden nykyisistä haasteista.

Lisätietoja:

- Miksi ajattelutapa ja yrityskulttuuri ovat avain menestykseen
- Mitä sinun on tehtävä liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi
- Mitkä teknologiat ovat merkityksellisiä näinä aikoina

PK-yritysten tietoturvahaasteet


Monilla yrityksillä on suuria haasteita digitalisaation kanssa, ja useimmat eivät ole tietoisia siitä, kuinka tärkeä ja kriittinen tietoturva on heidän liiketoiminnalleen.
 
Olipa toimisto kotona, yrityksen toimitiloissa tai näiden kahden yhdistelmä: turvallisuus on ratkaisevan tärkeää kaikkialla. Kyberhyökkäysten määrä on kasvanut valtavasti COVID-19-pandemian aikana ja tietojen menetys voi olla vakava vaara liiketoiminnan jatkuvuudelle.
 
Tutustu, kuinka voit helposti suojata yritystäsi - ihmisiä, toimitiloja ja tietoja.
 

TURVAA TOIMINTAYMPÄRISTÖSI

Tyhjät toimistotilat ja varastot ovat helppoja kohteilta murtovarkaille. Laadukas videovalvontajärjestelmä takaa 360 asteen näkyvyyden, kehon lämpötilan tunnistuksen, maskin käytön havaitsemisen, automaation ja paljon muuta - kaiken tämän tietysti erittäin laadukkaasti.

TURVAA TIETOVERKKOSI

Tänä päivänä toimivat ja luotettavat tietoliikenneyhteydet ovat liiketoiminnalle elintärkeitä. Tämän rinnalla on tärkeää huolehtia yhteyksien tietoturvallisuudesta, sillä tietoturvariskit uhkaavat jokaista yritystä - varsinkin kun etätyöskenteleminen on juuri nyt huipussaan.
 

TURVAA TIETOSI

Fyysisen turvallisuuden lisäksi myös digitaalinen turvallisuus on tärkeää, sillä kaikkiin yrityksiin kohdistuu erilaisia ulkoisia ja sisäisiä tietoturvauhkia, joilta yritysten on suojauduttava. Vuonna 2020 verkkohyökkäykset lisääntyivät räjähdysmäisesti. Siksi yrityksesi on suojauduttava hyvin mm. näiltä hyökkäyksiltä.

Oletko kiinnostunut siitä, miten voimme auttaa sinua saamaan uutta buustia bisnekseen? Ota yhteyttä meihin!