Kuinka otat yrityksellesi tärkeät tiedot talteen

Konica Minolta webinaarit

Konica Minolta webinaarit

Webinaaritallenne:

Kuinka otat yrityksellesi tärkeät tiedot talteen?

29.9.2020 | kesto 30 minuuttia


Konica Minoltan IT-palveluiden presales-päällikkö Markus Päivärinta ja tiedonhallinnan liiketoiminnan kehityspäällikkö Niko Hiltunen kertovat, miksi yritykselle arvokas tieto on tärkeä ottaa talteen oikealla tavalla. Mitä kaikkea talteenotossa pitää huomioida? Mitä hyötyä tästä on yrityksen liiketoiminnalle?

Tiiviin 30 minuutin webinaarin aikana käydään läpi tiedonhallinnan prosessi ja pureudutaan tarkemmin sen alkupäähän. Kerromme myös, miten pääset tässä helposti alkuun ja saat suunnitelmat muutettua käytäntöön. 

Webinaarin aiheet:
  • Modernin tiedonhallinnan ulottuvuudet
  • Talteenoton yleisimmät haasteet
  • Ihmiset, prosessi ja teknologia tiedonhallinnassa
  • Talteenoton hyödyt yrityksen liiketoimintaan

Tilaisuuden moderaattorina toimii Konica Minoltan markkinointi- ja viestintäpäällikkö Anne Hernetkoski. Pääset katsomaan webinaaritallenteen ja lataamaan aineistot jättämällä yhteystietosi.


 


 

Markus Päivärinta

Markus Päivärinta

Presalesin Kingi, joka taitaa IT-infran, tiedonhallinnan ja liiketoimintaprosessien maailman. Markuksen parasta antia on pään jatkuva raksutus - kääntää kaikki kivet löytääkseen asiakkaille parhaimman ratkaisun. Vaikka erinomainen tekninen kaveri niin omaa myös huikean kyvyn hahmottaa liiketoimintaa ja siihen liittyviä asiakokonaisuuksia. Innostuu, kun pääsee keskustelemaan asiakkaiden kanssa.

Niko Hiltunen

Niko Hiltunen

Tiedonhallinnan guru. Nikolla on halu ja kyky ymmärtää asiakkaan tiedonhallinnan prosesseja ja löytää haastekohdat. Hän tarjoaa ratkaisuehdotukset, joiden avulla yritykset ovat tehokkaampia ja työntekijät onnellisempia. Rautainen ammattilainen, jolla asiakaskeskeisyys on veressä.

Jätä yhteystietosi

Jätä yhteystietosi ja saat sähköpostilla linkin webinaarimateriaaliin