Miten varmistat työn jatkuvuuden turvallisesti poikkeustilanteissa?

Konica Minolta webinaarit

Konica Minolta webinaarit

Webinaari:

Miten varmistat työn jatkuvuuden turvallisesti poikkeustilanteissa?

27.10.2020 | kesto 40 minuuttia


Tech Data Finland Oy:n Oskar Valtonen ja Konica Minoltan Jani Munne selvittävät, miten yritykset pystyvät poikkeustilanteissa varmistamaan liiketoiminnan ja työn jatkuvuuden. He kertovat, miten uudet monipuoliset työtavat täydentävät toisiaan ja samalla pakottavat yritykset miettimään, kuinka etätyöskentely sekä kommunikointi sidosryhmien kanssa hoidetaan uuden normaalin aikana laadukkaasti, joustavasti sekä tietoturvallisesti.
 
Webinaarin aikana käydään läpi useita asioita, jotka vaikuttavat yrityksen tietoturvaan, aika- ja paikkariippumattomaan työskentelyyn sekä millaisia hyötyjä yritykset näistä saavat.

Webinaarin aiheita:
  • Yleisimpiä haasteita ja uhkia
  • Mitä tulisi huomioida tehokkaassa työympäristössä?
  • Miten rakennat tietoturvallisen IT-ympäristön?

 


Tilaisuuden moderaattorina toimii Konica Minoltan markkinointi- ja viestintäpäällikkö Anne Hernetkoski. Webinaari on maksuton.


 

jani

Jani Munne

IT-palveluiden johtaja, Konica Minolta Business Solutions Finland Oy
Insinööreilevä maalivahti lajissa kuin lajissa. Nuorekkuudesta huolimatta pitkä kokemus IT-alasta, sen haasteista ja mahdollisuuksista yritysten liiketoimintaan. Rakentaa ratkaisuja sekä vahvaa tukea asiakkaille. Torjuu haasteet ja kääntää ne yrityksille voitoksi. 

oskar

Oskar Valtonen

Business Development Manager, Tech Data Finland Oy
PK-yrittäjän poika nauttii erityisesti keskusteluista, joissa teknologia palvelee ihmistä ja IT nähdään uuden mahdollistajana taseen kustannuserän sijaan. Oskar toimii Tech Datan Suomen organisaatiossa Ciscon teknologiaratkaisuiden parissa.

Jätä yhteystietosi

Jätä yhteystietosi ja saat sähköpostilla linkin webinaarimateriaaliin