Miten voin kehittää tiedon jaettavuutta ja käsittelyä

Konica Minolta webinaarit

Konica Minolta webinaarit

Webinaari: 
Miten voin kehittää tiedon jaettavuutta ja käsittelyä?

20.11.2020


Yritysten tiedon käsittelyyn ja jakamiseen liittyvät toimintamallit työkaluineen ovat joutuneet testiin kuluvan vuoden aikana. Etätyöskentelyn ennustetaan lisääntyvän ja osa yrityksistä on jo ilmoittanut pysyvästä etätyöskentelyyn siirtymisestä. Moni organisaatio joutuu miettimään yhteistyöskentelyä, tiedon käsittelyä sekä tiedon jakamisen käytänteitä uudelleen. 

Tämän 30 minuutin webinaarin aikana avaamme lyhyesti ajatuksiamme tiedon käsittelystä, jaettavuudesta ja yhteistyöskentelystä. Millaisia haasteita tiedon käsittely ja jakaminen aiheuttavat organisaatioissa? Kuinka nämä haasteet vaikuttavat liiketoimintaan?  Entä miten näitä haasteita voidaan ratkaista?   

Webinaarin asiantuntijoina toimivat Konica Minoltan IT-palveluiden presales-päällikkö Markus Päivärinta ja tiedonhallinnan liiketoiminnan kehityspäällikkö Niko Hiltunen.   

Webinaarin aiheet: 
  • Modernin tiedonhallinnan ulottuvuudet 
  • Tiedon jaettavuuteen ja käsittelyyn liittyviä yleisimpiä haasteita 
  • Tiedon jaettavuuden kehittäminen ja sen vaikutukset liiketoimintaan 
  • Tiedon käsittelyn optimointi ja sen vaikutukset liiketoimintaan 
  • Ihmiset, prosessi ja teknologia tiedonhallinnassa 

 


Tilaisuuden moderaattorina toimii Konica Minoltan markkinointi- ja viestintäpäällikkö Anne Hernetkoski. Webinaari on maksuton.
 

Markus Päivärinta

Markus Päivärinta

Presalesin Kingi, joka taitaa IT-infran, tiedonhallinnan ja liiketoimintaprosessien maailman. Markuksen parasta antia on pään jatkuva raksutus - kääntää kaikki kivet löytääkseen asiakkaille parhaimman ratkaisun. Vaikka erinomainen tekninen kaveri niin omaa myös huikean kyvyn hahmottaa liiketoimintaa ja siihen liittyviä asiakokonaisuuksia. Innostuu, kun pääsee keskustelemaan asiakkaiden kanssa.

Niko Hiltunen

Niko Hiltunen

Tiedonhallinnan guru. Nikolla on halu ja kyky ymmärtää asiakkaan tiedonhallinnan prosesseja ja löytää haastekohdat. Hän tarjoaa ratkaisuehdotukset, joiden avulla yritykset ovat tehokkaampia ja työntekijät onnellisempia. Rautainen ammattilainen, jolla asiakaskeskeisyys on veressä.

Jätä yhteystietosi

Jätä yhteystietosi ja saat sähköpostilla linkin webinaarimateriaaliin